Muži a záchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35791
27.4.11 12:55

Ten můj tam chodí s telefonem, hraje hry a půl hodiny není problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
27.4.11 12:56

hodit mu na krk po ránu haranty.
Ho vysedávání na hajzlíku přejde, bude rád, když vypustí co potřebuje za asistence dětí a pádluje dělat snídani nebo řešit pokakaný plínky.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.4.11 12:58

u nás je to stejné!!! já jsem hned… obě potřeby jsou rychlé!

ale můj muž si tam listuje časopisem.. např. tv program… nebo letáky.. a prej jedině tam má klid! :lol: ale mě by to taky nebavilo! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
27.4.11 12:59

jako bych četla o manželovi :-D ten je schopný na tom hajzlu sedět klidně půl hodiny, veme sebou mobil a hraje si pokra :-D a když jsme ještě měli icq v mobilu tak „relaxoval“ takhle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580

Řekla bych, že je to jediné místo, kde mají od nás ženských klid ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

jo je fakt, že se mnou Vojta leze! tatínek si ho tam nepustí a zamyká se… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.4.11 13:02

Když tam sedí dlouho a vrtá mi hlavou, co tam dělá, zaklepu s tím, že potřebuju strašně moc čuuurat :mrgreen: a najednou to jde vylézt dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.4.11 13:05

Tak jsem asi chlap. U nás tam vysedávám já :mrgreen: Odpočívám a čtu si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
27.4.11 13:06

U nás je záchod jako svatině-trůníme tam oba dlouho :lol: :lol: přítel tam hraje hry na mobilu,já si tam listuju letáky,hledám dobré slevy,akce a pak čtu časopisy-spíš se pak dohadujeme,ať tam ten druhého už pustí :oops: :lol: vzhledem k tomu,že jsem teď těhu,tak jeho trůnění nesu velmi těžce,protože musím na záchod častěji a on né a né mě tam pustit :zed: :roll: :mrgreen: ale kolikrát říkám malému ať jde tatínka skontrolovat,jestli nám tam neumřel smrady,protože je tam fakt potichu jako myška :lol:

• Citovat
  • Upravit
3576
27.4.11 13:07
NiKina píše:
Ho vysedávání na hajzlíku přejde, bude rád, když vypustí co potřebuje za asistence dětí a pádluje dělat snídani nebo řešit pokakaný plínky.
NiKi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.4.11 13:09

manžel mi říká, že prej si některý chlapy „zkoumaj“ nádobíčko 8-o :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak ten můj si tam bere notes a hraje hry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.4.11 13:10

Tam mi chlap kouřit nesmí vlatsně doma nikde nesmí:)noviny tam nemáme tka taky neívm co tam dělá vlatsně jo tuhle jsem ho nechtěně odhalila mastil hru na mobilu nebo koukal na film 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.4.11 13:17

Tak můj chlap na záchodě nevysedává, ale věřím, že kdyby neměl zakázáno doma kouřit, bude tam klidně sedět hodinu. Hlavně v zimě, aby nemusel s cigaretou na mráz :mrgreen: Ale to má smůlu 8-) … Časopisy a noviny na záchodě nevedeme, tak tam žádná zábava není a jsme všichni hotoví raz dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.4.11 13:20
NiKina píše:
NiKi

jojo presne tak, zenska na vysedavani vetsinou nema cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.4.11 13:22

tohle jsem nikdy nepochopila :nevim: jestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?! :nevim:
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někoho :pocitac: speciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí