Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ten můj tam chodí s telefonem, hraje hry a půl hodiny není problém ![]()
hodit mu na krk po ránu haranty.
Ho vysedávání na hajzlíku přejde, bude rád, když vypustí co potřebuje za asistence dětí a pádluje dělat snídani nebo řešit pokakaný plínky.
NiKi
u nás je to stejné!!! já jsem hned… obě potřeby jsou rychlé!
ale můj muž si tam listuje časopisem.. např. tv program… nebo letáky.. a prej jedině tam má klid!
ale mě by to taky nebavilo! ![]()
jako bych četla o manželovi
ten je schopný na tom hajzlu sedět klidně půl hodiny, veme sebou mobil a hraje si pokra
a když jsme ještě měli icq v mobilu tak „relaxoval“ takhle ![]()
Řekla bych, že je to jediné místo, kde mají od nás ženských klid ![]()
jo je fakt, že se mnou Vojta leze! tatínek si ho tam nepustí a zamyká se… ![]()
Když tam sedí dlouho a vrtá mi hlavou, co tam dělá, zaklepu s tím, že potřebuju strašně moc čuuurat
a najednou to jde vylézt dřív ![]()
Tak jsem asi chlap. U nás tam vysedávám já
Odpočívám a čtu si…
U nás je záchod jako svatině-trůníme tam oba dlouho
přítel tam hraje hry na mobilu,já si tam listuju letáky,hledám dobré slevy,akce a pak čtu časopisy-spíš se pak dohadujeme,ať tam ten druhého už pustí
vzhledem k tomu,že jsem teď těhu,tak jeho trůnění nesu velmi těžce,protože musím na záchod častěji a on né a né mě tam pustit
ale kolikrát říkám malému ať jde tatínka skontrolovat,jestli nám tam neumřel smrady,protože je tam fakt potichu jako myška ![]()
NiKina píše:
Ho vysedávání na hajzlíku přejde, bude rád, když vypustí co potřebuje za asistence dětí a pádluje dělat snídani nebo řešit pokakaný plínky.
NiKi
manžel mi říká, že prej si některý chlapy „zkoumaj“ nádobíčko
![]()
Jinak ten můj si tam bere notes a hraje hry ![]()
Tam mi chlap kouřit nesmí vlatsně doma nikde nesmí:)noviny tam nemáme tka taky neívm co tam dělá vlatsně jo tuhle jsem ho nechtěně odhalila mastil hru na mobilu nebo koukal na film ![]()
Tak můj chlap na záchodě nevysedává, ale věřím, že kdyby neměl zakázáno doma kouřit, bude tam klidně sedět hodinu. Hlavně v zimě, aby nemusel s cigaretou na mráz
Ale to má smůlu
… Časopisy a noviny na záchodě nevedeme, tak tam žádná zábava není a jsme všichni hotoví raz dva ![]()
NiKina píše:
NiKi
jojo presne tak, zenska na vysedavani vetsinou nema cas.
tohle jsem nikdy nepochopila
jestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?! ![]()
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někoho
speciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu.. ![]()