Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
NiKina píše:
hodit mu na krk po ránu haranty.
Ho vysedávání na hajzlíku přejde, bude rád, když vypustí co potřebuje za asistence dětí a pádluje dělat snídani nebo řešit pokakaný plínky.
NiKi
jojo presne tak, zenska na vysedavani vetsinou nema cas.
tohle jsem nikdy nepochopila
jestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?! ![]()
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někoho
speciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu.. ![]()
Evick1 píše:
tohle jsem nikdy nepochopilajestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?!
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někohospeciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu..
Jééé, kéž by to bylo tak jednoduché.
Já tam někdy trpím i dýl jak půl hodiny. Bohužel hemoroidy.
Někdy si i popláču, ale naštěstí chodím tak jednou týdně!
Takže si važ toho, že máš takovou rychlovku
!
Můj chlap - 3× denně 20 minut
![]()
Tchán to samé. A ještě se divil, když tchýně chtěla pro dva lidi dva záchody.
gabi.design píše:
Ten můj tam sedí klidně hodinu - s PC a pěkně si občas píšeme po Skypu.
Anonymní píše:Evick1 píše:Jééé, kéž by to bylo tak jednoduché.
tohle jsem nikdy nepochopilajestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?!
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někohospeciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu..
Já tam někdy trpím i dýl jak půl hodiny. Bohužel hemoroidy.
Někdy si i popláču, ale naštěstí chodím tak jednou týdně!
Takže si važ toho, že máš takovou rychlovku![]()
!
tohle je jasný to jsem schopná pochopit ale „zdravý“ jedinec?! tím myslím bez obtíží?! jen doufám že to moje děti od někoho neokoukaj jinak jak tu někdo radil vypínám topení a po 5ti minutách ťukám na dveře případně zhasínám světlo
![]()
ja to naprosto chapu,kdyz mam moznost delam to taky,nekdysi eru letaky z kauflandu,jindy si ctu slozeni praciho prasku,
je to jednine misto kde se zavru a mam naprosty klid,takze v tomhle ty chlapui opravdu naprosto chapu,a klidne zalozim ligu na ochranu zachodku na tricet minut
![]()
Záchod je oáza klidu a míru, žádné „Táto, pojd se podívat“, žádné " proč jsi nedal ten talíř do dřezu !".
Na záchodě se nemusí věšet prádlo, přebalovat mimčo, vymývat lahvičky, žehlit bryndáky…
Na záchodě je prostě dobře…
dalimil píše:
Záchod je oáza klidu a míru, žádné „Táto, pojd se podívat“, žádné " proč jsi nedal ten talíř do dřezu !".
Na záchodě se nemusí věšet prádlo, přebalovat mimčo, vymývat lahvičky, žehlit bryndáky…
Na záchodě je prostě dobře…
taky ráda posedím a manžel taky, nevím, co je na tom špatného, čteme si… Máme tam připevněn box na časopisy… někdy vypisuju sudoku a luštím křížovku… samozřejmě na několikrát ![]()
Evick1 píše:
Protože a) to jinde nelze (čím víc dětí, potažmo čím protivnější protějšek člověk má, tím lépe to chápe
), b) proč ne, když se navíc spojí příjemné s užitečným
.
PS: Nám to bez čtení stejně ani nejde
(plus, jak říká nejstarší, se nám to „dlouho načítá“
).
no ten muj tam sedí hodinku a pul a luští křižovky a tak jsem mu je zabavila a je klid ![]()
my vysedáváme oba-čteme časáky, píšeme sms, někdy jen tak vejrám-jak už jsou třeba špinavý spáry mezi obklady a čím to asi tak vydrhnu
čtu wc čističe,.....
už mě to ale skončí-s mimčem vysedávat nebudu mít čas
holky jak se to řeší když se vám chce na velkou a jste doma sami a máte už lezoucí, chodící mimčo? budu se bát, že než vykonám potřebu tak se mu něco stane, že někde spadne nebo tak ![]()
Len-til-kah píše:
Dělá tam to, že odpočívá.
Záchod je jediné místo, kde nám děti dají jakž takž pokoj, vysedáváme oba (já asi víc). Dokonce to tuží partnerský vztah, protože si potom i pokecáme, co pěkného jsme se zase dočetli.
Tak s tím souhlasím. Dávám svému muži po příchodu „aklimatizační čtvrthodinku“, kdy nemusí hned najet do rodinného kolotoče a on sám říká, že pokud jde hned na záchod a je tam 15 - 20 minut, tak to bere, jako že už jí má v tom
.