Muži a záchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
27.4.11 13:20
NiKina píše:
hodit mu na krk po ránu haranty.
Ho vysedávání na hajzlíku přejde, bude rád, když vypustí co potřebuje za asistence dětí a pádluje dělat snídani nebo řešit pokakaný plínky.
NiKi

jojo presne tak, zenska na vysedavani vetsinou nema cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.4.11 13:22

tohle jsem nikdy nepochopila :nevim: jestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?! :nevim:
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někoho :pocitac: speciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 13:26
Evick1 píše:
tohle jsem nikdy nepochopila :nevim: jestli chci odpočívat nebo relaxovat nebo jinou činnost nevhodnou na wc proč to proboha dělat s holým zadkem?! :nevim:
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někoho :pocitac: speciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu.. :mrgreen:

Jééé, kéž by to bylo tak jednoduché.
Já tam někdy trpím i dýl jak půl hodiny. Bohužel hemoroidy.
Někdy si i popláču, ale naštěstí chodím tak jednou týdně!
Takže si važ toho, že máš takovou rychlovku :wink: :lol: !

• Citovat
  • Upravit
4118
27.4.11 13:29

Můj chlap - 3× denně 20 minut :zed: :zed: :zed:
Tchán to samé. A ještě se divil, když tchýně chtěla pro dva lidi dva záchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.4.11 13:29

Příspěvek upraven 25.04.16 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.4.11 13:30
gabi.design píše:
Ten můj tam sedí klidně hodinu - s PC a pěkně si občas píšeme po Skypu. :mrgreen:
:pankac: :pankac: my na FB :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.4.11 13:34
Anonymní píše:
Evick1 píše:
vlastně jsem na to dost alergická speciálně teď když jsem těhu a nemohla bych na záchod asi bych někoho :pocitac: speciálně budoucího švagra… naštěstí manželovi stačí pouhých 10 min a i tak si občas ťukám na čelo.. příjdu stáhnu kalhoty, udělám potřebu a jdu.. :mrgreen:
Jééé, kéž by to bylo tak jednoduché.
Já tam někdy trpím i dýl jak půl hodiny. Bohužel hemoroidy.
Někdy si i popláču, ale naštěstí chodím tak jednou týdně!
Takže si važ toho, že máš takovou rychlovku :wink: :lol: !

tohle je jasný to jsem schopná pochopit ale „zdravý“ jedinec?! tím myslím bez obtíží?! jen doufám že to moje děti od někoho neokoukaj jinak jak tu někdo radil vypínám topení a po 5ti minutách ťukám na dveře případně zhasínám světlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.4.11 13:39

ja to naprosto chapu,kdyz mam moznost delam to taky,nekdysi eru letaky z kauflandu,jindy si ctu slozeni praciho prasku, :lol: :lol: :lol: je to jednine misto kde se zavru a mam naprosty klid,takze v tomhle ty chlapui opravdu naprosto chapu,a klidne zalozim ligu na ochranu zachodku na tricet minut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2204
27.4.11 13:45

Záchod je oáza klidu a míru, žádné „Táto, pojd se podívat“, žádné " proč jsi nedal ten talíř do dřezu !".
Na záchodě se nemusí věšet prádlo, přebalovat mimčo, vymývat lahvičky, žehlit bryndáky…
Na záchodě je prostě dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.4.11 13:49
dalimil píše:
Záchod je oáza klidu a míru, žádné „Táto, pojd se podívat“, žádné " proč jsi nedal ten talíř do dřezu !".
Na záchodě se nemusí věšet prádlo, přebalovat mimčo, vymývat lahvičky, žehlit bryndáky…
Na záchodě je prostě dobře…
:pankac: :pankac: At zije WC!!! :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Tattiana
27.4.11 13:51

taky ráda posedím a manžel taky, nevím, co je na tom špatného, čteme si… Máme tam připevněn box na časopisy… někdy vypisuju sudoku a luštím křížovku… samozřejmě na několikrát :wink:

• Citovat
  • Upravit
14015
27.4.11 13:56
Evick1 píše:

Protože a) to jinde nelze (čím víc dětí, potažmo čím protivnější protějšek člověk má, tím lépe to chápe 8-) ), b) proč ne, když se navíc spojí příjemné s užitečným :idea: .

PS: Nám to bez čtení stejně ani nejde :pankac: (plus, jak říká nejstarší, se nám to „dlouho načítá“ :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
27.4.11 14:01

no ten muj tam sedí hodinku a pul a luští křižovky a tak jsem mu je zabavila a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.4.11 14:04

my vysedáváme oba-čteme časáky, píšeme sms, někdy jen tak vejrám-jak už jsou třeba špinavý spáry mezi obklady a čím to asi tak vydrhnu :mrgreen: čtu wc čističe,.....
už mě to ale skončí-s mimčem vysedávat nebudu mít čas
holky jak se to řeší když se vám chce na velkou a jste doma sami a máte už lezoucí, chodící mimčo? budu se bát, že než vykonám potřebu tak se mu něco stane, že někde spadne nebo tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.4.11 14:05
Len-til-kah píše:
Dělá tam to, že odpočívá.
Záchod je jediné místo, kde nám děti dají jakž takž pokoj, vysedáváme oba (já asi víc). Dokonce to tuží partnerský vztah, protože si potom i pokecáme, co pěkného jsme se zase dočetli 8-) .

Tak s tím souhlasím. Dávám svému muži po příchodu „aklimatizační čtvrthodinku“, kdy nemusí hned najet do rodinného kolotoče a on sám říká, že pokud jde hned na záchod a je tam 15 - 20 minut, tak to bere, jako že už jí má v tom :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí