Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já to tu dám asi svému chlapovi přečíst, aby viděl, že nejsem taková Xantypa. Protože chodit mu zhasínat na záchod je normálně šikana, to by možná bylo i na rozvod
.
Tak myjsme vsichno rychli,akorad mamy pritel,tam je klidne hodku,pry hraje hry na mobilu
Já tam sedím taky klidně i půl hodiny
,je to jediné místo kde mám na chvíli klid od dětiček,takže si tam přečtu Maminku nebo hraju hry na mobilu
.Jinak chlap je taky rychlík,lup šup utřít dvacetimetrama toaleťáku a hotovo ![]()
Katka86 píše:
Já tam sedím taky klidně i půl hodiny,je to jediné místo kde mám na chvíli klid od dětiček,takže si tam přečtu Maminku nebo hraju hry na mobilu
.Jinak chlap je taky rychlík,lup šup utřít dvacetimetrama toaleťáku a hotovo
dvaceti metrama to máte ten toaleták hned pryč ![]()
Marsi86 píše:Katka86 píše:dvaceti metrama to máte ten toaleták hned pryč
Já tam sedím taky klidně i půl hodiny,je to jediné místo kde mám na chvíli klid od dětiček,takže si tam přečtu Maminku nebo hraju hry na mobilu
.Jinak chlap je taky rychlík,lup šup utřít dvacetimetrama toaleťáku a hotovo
No to víš že máme spotřebu šílenou
.Jsem na to uplně alegická,hajzlík po okraj narvaný toaleťákem a pak 3 x splachuje
![]()
no ja taky uvažuju jestli to ten muj nebaští dam tam novou rulku a za dva dny je pryč
když jsem ještě bydlela sama jsem měla rulku někdy i na tyden to prosim nejsem prasátko ![]()
Marsi86 píše:
no ja taky uvažuju jestli to ten muj nebaští dam tam novou rulku a za dva dny je pryčkdyž jsem ještě bydlela sama jsem měla rulku někdy i na tyden to prosim nejsem prasátko
Mě stačí malý utržek,který ještě několikrát přeložím ![]()
Hlasuji také pro větší množství papíru
Mně to s jedním čtverečkem nikdy nešlo ![]()
Vichrice píše:
Hlasuji také pro větší množství papíruMně to s jedním čtverečkem nikdy nešlo
S jedním ne,ale tři bohatě stačí
![]()
Asi to mám reflex z dětství
Vždycky jsem si s tím papírem hrávala a spotřebovala ho hodně
a přetrvalo až do dospělosti. Jen si s ním už nehraju ![]()
terdule píše:Cherilin píše:a nemá úchylku?
Ten můj si tam takhle jde sednout klidně 3krát denně.Vezme časopis,cigáro a stráví tam 20minut.A když se mu chce venku,tak jde klidně do obchoďáku,v hospodě,kdekoli kde zrovna jsme a mají tam záchod.Tam teda je kratší dobu,tak 15minut.To bych nemohla,vždycky se to snažim vydržet domů,ale on na záchodech vysloveně relaxuje!
nedivila bych se,se ho na to zeptám
Ale někdy mě to štve.Když malá usne a máme konečně klid,jdem do kuchyně,že než si ohřejem jídlo tak chvilku pokecáme.A on mi oznámí,že musí na velkou!To bych ho vždycky zabila,když vim,že už tam jde minimálně po druhý za den
Mu vždycky řikam,jestli se nedokáže vys.at najednou nebo co.
No tak jít vícekrát za den na velkou je normální, ne??
Nejspíš podle množství a složení stravy ![]()
Malé dítě - při odchodu na velkou na wc- dávala jsem do ohrádky ![]()
My zas máme „úchylku“ na barevné a voňavé toaleťáky, kupujeme výhradně od Zewa nebo Kleenex
extra levné „šmirglpapíry“ nekupujeme ![]()
ivik21 píše:šmígrpapíry nikdy,to raději mladou frontu
No tak jít vícekrát za den na velkou je normální, ne??Nejspíš podle množství a složení stravy
![]()
Malé dítě - při odchodu na velkou na wc- dávala jsem do ohrádky
My zas máme „úchylku“ na barevné a voňavé toaleťáky, kupujeme výhradně od Zewa nebo Kleenexextra levné „šmirglpapíry“ nekupujeme
ano, přesně tak, zvláště se těšíme na nové vůně
ale většinou vede heřmánkový nebo aloe ![]()
ivik21 píše:
ano, přesně tak, zvláště se těšíme na nové vůněale většinou vede heřmánkový nebo aloe
Heřmánek,ten taky můžem.Jak vidím ty tmavě šedé teskácké rolky za dvě padesát,tak mám husinu ![]()