Muži a záchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
27.4.11 14:10

Já to tu dám asi svému chlapovi přečíst, aby viděl, že nejsem taková Xantypa. Protože chodit mu zhasínat na záchod je normálně šikana, to by možná bylo i na rozvod 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
27.4.11 14:14

Tak myjsme vsichno rychli,akorad mamy pritel,tam je klidne hodku,pry hraje hry na mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 14:15

Já tam sedím taky klidně i půl hodiny :-P ,je to jediné místo kde mám na chvíli klid od dětiček,takže si tam přečtu Maminku nebo hraju hry na mobilu :mrgreen: .Jinak chlap je taky rychlík,lup šup utřít dvacetimetrama toaleťáku a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
27.4.11 14:16
Katka86 píše:
Já tam sedím taky klidně i půl hodiny :-P ,je to jediné místo kde mám na chvíli klid od dětiček,takže si tam přečtu Maminku nebo hraju hry na mobilu :mrgreen: .Jinak chlap je taky rychlík,lup šup utřít dvacetimetrama toaleťáku a hotovo :mrgreen:

dvaceti metrama to máte ten toaleták hned pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 14:18
Marsi86 píše:
Katka86 píše:
Já tam sedím taky klidně i půl hodiny :-P ,je to jediné místo kde mám na chvíli klid od dětiček,takže si tam přečtu Maminku nebo hraju hry na mobilu :mrgreen: .Jinak chlap je taky rychlík,lup šup utřít dvacetimetrama toaleťáku a hotovo :mrgreen:
dvaceti metrama to máte ten toaleták hned pryč :lol:

No to víš že máme spotřebu šílenou :roll: .Jsem na to uplně alegická,hajzlík po okraj narvaný toaleťákem a pak 3 x splachuje :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
27.4.11 14:21

no ja taky uvažuju jestli to ten muj nebaští dam tam novou rulku a za dva dny je pryč :cert: když jsem ještě bydlela sama jsem měla rulku někdy i na tyden to prosim nejsem prasátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 14:35
Marsi86 píše:
no ja taky uvažuju jestli to ten muj nebaští dam tam novou rulku a za dva dny je pryč :cert: když jsem ještě bydlela sama jsem měla rulku někdy i na tyden to prosim nejsem prasátko :lol:

Mě stačí malý utržek,který ještě několikrát přeložím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
27.4.11 14:45

Hlasuji také pro větší množství papíru :) Mně to s jedním čtverečkem nikdy nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 14:46
Vichrice píše:
Hlasuji také pro větší množství papíru :) Mně to s jedním čtverečkem nikdy nešlo :lol:

S jedním ne,ale tři bohatě stačí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
27.4.11 14:48

Asi to mám reflex z dětství :-) Vždycky jsem si s tím papírem hrávala a spotřebovala ho hodně :) a přetrvalo až do dospělosti. Jen si s ním už nehraju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.11 15:42
terdule píše:
Cherilin píše:
Ten můj si tam takhle jde sednout klidně 3krát denně.Vezme časopis,cigáro a stráví tam 20minut.A když se mu chce venku,tak jde klidně do obchoďáku,v hospodě,kdekoli kde zrovna jsme a mají tam záchod.Tam teda je kratší dobu,tak 15minut.To bych nemohla,vždycky se to snažim vydržet domů,ale on na záchodech vysloveně relaxuje!
a nemá úchylku? :mrgreen:

nedivila bych se,se ho na to zeptám :lol: Ale někdy mě to štve.Když malá usne a máme konečně klid,jdem do kuchyně,že než si ohřejem jídlo tak chvilku pokecáme.A on mi oznámí,že musí na velkou!To bych ho vždycky zabila,když vim,že už tam jde minimálně po druhý za den :cert: Mu vždycky řikam,jestli se nedokáže vys.at najednou nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.4.11 17:49

No tak jít vícekrát za den na velkou je normální, ne?? 8-o Nejspíš podle množství a složení stravy :lol:

Malé dítě - při odchodu na velkou na wc- dávala jsem do ohrádky :wink:

My zas máme „úchylku“ na barevné a voňavé toaleťáky, kupujeme výhradně od Zewa nebo Kleenex :oops: extra levné „šmirglpapíry“ nekupujeme :-D

• Citovat
  • Upravit
20662
27.4.11 18:23
ivik21 píše:
No tak jít vícekrát za den na velkou je normální, ne?? 8-o Nejspíš podle množství a složení stravy :lol:

Malé dítě - při odchodu na velkou na wc- dávala jsem do ohrádky :wink:

My zas máme „úchylku“ na barevné a voňavé toaleťáky, kupujeme výhradně od Zewa nebo Kleenex :oops: extra levné „šmirglpapíry“ nekupujeme :-D
šmígrpapíry nikdy,to raději mladou frontu :mrgreen: Kleenexy taky kupujem a čím květinkovanější a voňavější tím líp :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.4.11 18:24

ano, přesně tak, zvláště se těšíme na nové vůně :oops: ale většinou vede heřmánkový nebo aloe :-D

• Citovat
  • Upravit
20662
27.4.11 18:30
ivik21 píše:
ano, přesně tak, zvláště se těšíme na nové vůně :oops: ale většinou vede heřmánkový nebo aloe :-D

Heřmánek,ten taky můžem.Jak vidím ty tmavě šedé teskácké rolky za dvě padesát,tak mám husinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí