Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zajímalo by mě, jestli to dělá jen můj muž ![]()
Prostě.. Sedí na záchodě klidně půl hodiny. Fakt! Já dělám šup šup
a on si v tom smrádku libuje pěkně dlouho.
Fakt nevím co bych dělala, kdybychom měli jen jednoWC ![]()
Půl hodiny sice né, ale taky si vždycky říkám, co tam proboha dělá, jako jestli si neumí utřít pr..l nebo natáhnout slipy nebo co
![]()
Nekteri chlapy tam kouri, takze ten svuj smradek asi ani neciti. ![]()
Vypnout topení. Moji bráchové toto dělali doma, pak se jeden přestěhoval do bytu, kde na záchodě topení neměli
a rychle je to pustilo ![]()
Angua píše:
Sebrat noviny a časopisy
To tam ani nemáme, tak nechápu na co tak dlouho čučí
Třeba čte návody na voňavejch sprejích nebo se nípe ve wc bloku..asi tam dám kameru ![]()
Jé, to taky nechápu, bývalý tam dokázal sedět i dýl jak půlhodinu, samozřejmě si u toho četl. Říkával, že to se nesmí uspěchat ![]()
Můj manžel to nedělá ( neustále někam chvátá a tak nemá čas ani na to ), ale můj brácha je v tomto expert. Dokáže tam dřepět klidně půl hodiny. Když jsme byli mladší ( cc 10-15 let ) a měli jsme třeba p obědě umýt a utřít nádobí, tak tam dokázal dřepět třeba i hodinu, abych to nádobí musela umýt já a na něj zbylo už jenom otření a uklizení nádobí
. A to mě děsně vytáčelo
.
Když ono ten vlastní smrad člověk tolik necejtí…
A u nás jsem vysedávač záchodový spíš já, protože jsem si tam natáhla staré Ikarie a Pevnosti (fantasy, scifi časáky) a vždycky se začtu.
Jednou to prej smrdělo po mě tak, že chtěl chlap otevřít okýnko, ale podařilo se mu zvrhnout lahev sava na celej záchod, tak ho aspoń umyl.
![]()
Ten můj si tam takhle jde sednout klidně 3krát denně.Vezme časopis,cigáro a stráví tam 20minut.A když se mu chce venku,tak jde klidně do obchoďáku,v hospodě,kdekoli kde zrovna jsme a mají tam záchod.Tam teda je kratší dobu,tak 15minut.To bych nemohla,vždycky se to snažim vydržet domů,ale on na záchodech vysloveně relaxuje!
Cherilin píše:
Ten můj si tam takhle jde sednout klidně 3krát denně.Vezme časopis,cigáro a stráví tam 20minut.A když se mu chce venku,tak jde klidně do obchoďáku,v hospodě,kdekoli kde zrovna jsme a mají tam záchod.Tam teda je kratší dobu,tak 15minut.To bych nemohla,vždycky se to snažim vydržet domů,ale on na záchodech vysloveně relaxuje!
a nemá úchylku? ![]()
Dělá tam to, že odpočívá.
Záchod je jediné místo, kde nám děti dají jakž takž pokoj, vysedáváme oba (já asi víc). Dokonce to tuží partnerský vztah, protože si potom i pokecáme, co pěkného jsme se zase dočetli
.
U nás doma to nedělá, ale u sebe doma ano. Sedí tak půl hodiny.. Nevím co z toho má
Hraje na mobilu hry nebo luští speciální HAJZLknížku ![]()
zuzouš píše:Angua píše:To tam ani nemáme, tak nechápu na co tak dlouho čučí
Sebrat noviny a časopisyTřeba čte návody na voňavejch sprejích nebo se nípe ve wc bloku..asi tam dám kameru
Tak to bych radeji nedelala ![]()
Můj táta to dělal..ale to bylo asi hemeroidama..
Muž to nedělá..my jsme celá rodina jako blesk.. ![]()