Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
taky si potrpíme na lepší papír, udělali jsme test obyč rulička a kvalitní a ta dražší vydrží dýl, kvalita nesrovnatelná a zrovna nedávno měli zewu kdy role vyšla na 5kč ![]()
kleenex je oproti zewě dost slabej a vymotáme ho celkem rychle
no měli teď akce v Globusu, 2 balení po 8rolích a k tomu box s kapesníčky zdarma ![]()
ivik21 píše:
No tak jít vícekrát za den na velkou je normální, ne??Nejspíš podle množství a složení stravy
![]()
Malé dítě - při odchodu na velkou na wc- dávala jsem do ohrádky
My zas máme „úchylku“ na barevné a voňavé toaleťáky, kupujeme výhradně od Zewa nebo Kleenexextra levné „šmirglpapíry“ nekupujeme
vám se to říká, ale mě musí ladit barva toaleťáku s WC
takže dole musí být bílej, u holek růžovej a u nás do modra
a nejlepší jsou Zewa - stejně jako kapesníčky
no a ty levnější nám nešly spláchnout
a mamce pak taky ne a to zpočátku kritizovala, že tak utrácíme, když je v Albertu za 2.80,–, teď kupuje kvalitnější Globusácké též ![]()
Zewa kapesníčky - pouze heřmánkové Deluxe ![]()
pak jsou dobré i Globusácké velké balení ![]()
Copak manžel… Tuhle „vlastnost“ jsem asi zdědila po tátovi a taky dokážu sedět na wc půl hodiny, ba i dýl
Když oni jsou ty detektivky tak zajímavý ![]()
teda mě Zewa až tak super kvalitní nepřijde, třeba lepší se mi zdá Floralys z Lidlu, to je teď můj favorit ![]()
zuzouš píše:
Půl hodiny sice né, ale taky si vždycky říkám, co tam proboha dělá, jako jestli si neumí utřít pr..l nebo natáhnout slipy nebo co![]()
WC je jediná moje únikovka před dětmi. Když je manža doma a potřebuju klid, zavřu se tam. I za cenu zvýšeného rizika hemeroidů mi to za tu čtvrthodinku klidu u příjemné křížovky stojí. ![]()
Zewu doporučuji a to hlavně z toho důvodu, že rulička může rovnou do záchodu! Odpadla tak diskuze, kdo ji zase odnese! ![]()
Za mě také Zewa s Aqua tube
toaleťák je příjemně jemný, ale pevný
A rulička jede rovnou do záchodu nebo s ní děláme s prckama pokusy
![]()
Mě nevytaci nějaké prkenko;) Tak jak on ho musí zvednout kdykoliv tam jde, já zase sundat dolu. 2 lidi, 2 pohyby, rovnováha …pohoda. Mě vadí ze si vezme mobil a sedí tam i víc jak půl hodiny a blokuje toaletu ostatním, ze si sedí ve vlastním smradu a dokonce si otevře dveře do bytu aby zdechli smradem všichni. Je schopen kvůli tomu prijet i pozdě do zaměstnání, jelikož je to opravdu neskutečne dlouhé, to jeho velké dávno vytlacene cosi ……:-/ Když on jde na záchod každé rano, dopředu mám osypky. …co vše se nestihne, nedej bože když se druhým chce akutně také ……