Můžu bedly, když kojím?

8.8.10 09:08

Můžu bedle, když kojím?

Holky chtěla sem se zeptat, můj donésl z lesa bedle a chce je večer obalit a osmažit. Můžu je jíst i když kojím měsíční miminko? Co myslíte?
Můj tvrdí že bedle nejsou hřiby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
8.8.10 09:14

Mýmu prckovi houby nevadily, tak snad jo. :nevim: Ty jo, ale závidím, mňam, taky bych si dala bedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.8.10 09:22

Jejda, já normálně jedla bedle u kojení (a dneska je budu mít zas :palec: ), to se nemá? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.8.10 09:57

Taky jsem měla, aj masáky a všecky hřiby (i když drahý tomu loni moc nedal :roll: )

Já chci taky bedly!!! Kde rostou? Musím ho vyhnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
8.8.10 10:08

Já myslím, že jo, houby jsem jedla od první sezony normálně - ne se naládovat k prasknutí, ale normální porce snad neuškodí. I malé dávám občas něco z hub (má 2,5roku), i když by se mělo asi až po třetím (čtvrtém?) roce - ne houby samotné, ale třeba houbovou polévku už měla několikrát, větší kusy hub jí z toho vyberu, ale snad by ta troška neměla nic udělat (teda dosud dobrý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.8.10 10:46

Hlavně bacha aby to nebyla mochomůrka :mrgreen: Určitě můžeš houba jedla sama o soběě v sobě nemá skoro žádné vitamíny ani živiny, čili jí bezproblémů jíst můžeš :-)

• Citovat
  • Upravit
83
8.8.10 11:11

Ahoj, já si včera taky pěkně dávala a prcek byl v pohodě. Tak si dej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.8.10 11:34

Muzes ale opatrne.pokud ti mala malej netrpi na prdiky.Na to opatrne.Houby jsou tezke kor kdyz je jdes smazit.
Ale jinak preji dobrou chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
8.8.10 12:37

Jasně,že můžeš:-)Já sem si při Nice dopřávala hodně,to byla ta fajn sezóna a proběhlo to úplně bez problémů!Mmchd si je právě smažím taky,tak přeju dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
8.8.10 12:40
Angua píše:
Taky jsem měla, aj masáky a všecky hřiby (i když drahý tomu loni moc nedal :roll: )Já chci taky bedly!!! Kde rostou? Musím ho vyhnat :mrgreen:

Na Vsetínsku rostou jak dive!MY byli včera a donesli jsme 2košíky praváčku a 1košík plný bedel! Tak neváhej a jdi nebo pošli mužíka…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.8.10 23:28

Proč by se nemohly jíst při kojení? Nepochopila jsem to s tím, že „bedle nejsou hřiby“ 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová