Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky chtěla sem se zeptat, můj donésl z lesa bedle a chce je večer obalit a osmažit. Můžu je jíst i když kojím měsíční miminko? Co myslíte?
Můj tvrdí že bedle nejsou hřiby.
Mýmu prckovi houby nevadily, tak snad jo.
Ty jo, ale závidím, mňam, taky bych si dala bedly.
Jejda, já normálně jedla bedle u kojení (a dneska je budu mít zas
), to se nemá? ![]()
Taky jsem měla, aj masáky a všecky hřiby (i když drahý tomu loni moc nedal
)
Já chci taky bedly!!! Kde rostou? Musím ho vyhnat ![]()
Já myslím, že jo, houby jsem jedla od první sezony normálně - ne se naládovat k prasknutí, ale normální porce snad neuškodí. I malé dávám občas něco z hub (má 2,5roku), i když by se mělo asi až po třetím (čtvrtém?) roce - ne houby samotné, ale třeba houbovou polévku už měla několikrát, větší kusy hub jí z toho vyberu, ale snad by ta troška neměla nic udělat (teda dosud dobrý).
Hlavně bacha aby to nebyla mochomůrka
Určitě můžeš houba jedla sama o soběě v sobě nemá skoro žádné vitamíny ani živiny, čili jí bezproblémů jíst můžeš ![]()
Ahoj, já si včera taky pěkně dávala a prcek byl v pohodě. Tak si dej ![]()
Muzes ale opatrne.pokud ti mala malej netrpi na prdiky.Na to opatrne.Houby jsou tezke kor kdyz je jdes smazit.
Ale jinak preji dobrou chut.
Jasně,že můžeš:-)Já sem si při Nice dopřávala hodně,to byla ta fajn sezóna a proběhlo to úplně bez problémů!Mmchd si je právě smažím taky,tak přeju dobrou chuť!
Angua píše:
Taky jsem měla, aj masáky a všecky hřiby (i když drahý tomu loni moc nedal)Já chci taky bedly!!! Kde rostou? Musím ho vyhnat
Na Vsetínsku rostou jak dive!MY byli včera a donesli jsme 2košíky praváčku a 1košík plný bedel! Tak neváhej a jdi nebo pošli mužíka…;-)
Proč by se nemohly jíst při kojení? Nepochopila jsem to s tím, že „bedle nejsou hřiby“ ![]()