Nechce pít-poraďte prosím

33
7.8.10 10:07

nechce pít-poraďte prosím

ahojky,moje kamarádka má 11 týden.dcerunku a nechce jíst. Jí tak 3× denně z prsu, flašku odmítá úplně a když jí zkouší nakrmit ze stříkačky, tak to taky nechce.Teď přibrala asi 30tku za 3 dny. Doktoři jí nic neporadí,řeknou jí, že když přibírá, tak je to dobrý a že ji má budit na jídlo- tak po dvou hodinách a zkoušet jí dát pít. A když nebude chtít, tak to zkusit za další dvě hodiny…atd. Kamarádka je už zoufalá. Jinak dcerunka vypadá celkem spokojeně, ale prostě jí strašně málo. Setkali jste se někdy s něčím podobným? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
7.8.10 11:02

Já myslím, že s s tím dřív nebo později setká každá maminka a ne jednou. Děti mají období, kdy nechtějí jíst, čert ví proč. Může to trvat klidně i týden.
Ať kamarádka často nabízí, ale nenutí, jiná rada není. Hlavně ať hlídá čůrání = dostatek tekutin. Těch 5-6 plen denně by měla holčička počůrat, pokud to má, stačí jí prozatím, co vypije. To se zase zlepší.
Ať jí prohlédne pusinku, může mít aftu, moučnivku, něco, co je jí při pití nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
7.8.10 15:19

Kamoska tady z emimina zjistila, ze staci, kdyz dite vycura - 1ml/kg/hod. tak staci vazit pleny, to je jednoduche.
30g/3 dny je celkem dobry

moje mlade mi touhle dobou parkrat udelalo totez, jednou nepil 12 hodin v kuse, jeli jsme na pohotovost a OK. Pakrkrat to zopakoval. Jinak pil po 3 hod, ale desne kratce a se scenama.

radu nemam, jen se nezblaznit. je to na psychiku maminky desive.

jo napada me oslazene mleko, u nas to pridalo treba 30ml k obvykle davce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.8.10 20:06

děkuji moc za odpovědi. No, ona malá takhle špatně jí, co se narodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.8.10 20:24

Ať zkusí vyčíhnout, kdy papá dcerka nejlíp, některá miminka (vlastně dost miminek :-) ) baští dobře v noci ve spánku, tak ať zkusí kojit častěji v noci nebo když malá přes den usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
9.8.10 07:51

Já kojila po 3 hodinách, pak začal malý zlobit s jídlem, ale přibíral. Doktorka mi také řekla, že když přibírá, tak to nemám řešit, že si to malý ohlídá sám, kdy je hladový. :lol: Říkala, že to může být tím, že má pomalejší trávení a při kojení si toho vytáhne dost, aby neměl hlad a mohu mít hodně výživné mléko :-D Tak jsem si řekla, že mám možná smetanu a uklidnila se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová