Nekojení v noci

3853
6.8.10 08:19

nekojení v noci

Ahoj chci se zeptat - malej 4měsíce se doteď budil tak 2× za noc na kojení ale včera jsem ho nakojila naposledy v 19:30 a šel spinkat a spal až do půl 5 v kuse.Chci se zeptat jestli to nebude mít vliv na laktaci když mi v podstatě prospí celou noc a nakojím ho až ráno nebo mám během noci odstříkávat?:nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1144
6.8.10 08:28

Šťastná ženo :mrgreen: No ale k tomu co píšeš, říká se, že laktace se nejvíce startuje právě nočním kojením. Ale pokud kojíš normálně přes den bez nějakých delších prodlev, tak si myslím, že by to nemělo mít vliv. Uvidí co napíšou ostatní, kojících maminek co v noci spí tady bude určitě víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.8.10 08:31

Stalo se to teď pouze jednou netvrdím že to tak bude pořád ikdyž přiznávám že by se mi to velice zamlouvalo :mrgreen: .Přes den kojím po 2,5-3 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
6.8.10 08:58

Malého nakojim kolem 19hod a potom se mi budí kolem 3-4 ráno.on to dohání ráno.nemám pocit že bych měla míň mlíka.akorát pro něho.můžeš ho v noci budit a tak se budeš mít víc,ale jestli bude normálně prospívat tak není důvod ho v noci budit aby se ti dělalo víc mlíka. Buď ráda že ti spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.8.10 09:02

Ahoj, užívej si to a neřeš to :-) První dítko mě zhruba ve čtyřech měsících taky takhle nechalo vyspat a rozhodně jsem ho nebudila ani neodstříkávala. Kojila jsem rok a půl. Teď mám doma druhého skřítka a taky to v noci nechávám na něm. Radili nám to i v porodnici.. dětičky to pak prý přes den doženou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 09:09

Přesně jak tu píší holky - mě nikča spala do 4-5 hodin od 3 měsíců a taky jsem to neřešila..laktace se upravila podle její potřeby.. Sice jsme od 5.měsíce na UM,ale z jiného důvodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.8.10 09:14

Holky to jste mi udělaly radost teď už jen doufat že se to bude alespoň občas opakovat a maminka se konečně trošku vyspíííííííííííí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.10 09:20

Ahoj některá miminka jsou taková,že se v noci skoro nebudí na kojení,neboj na tvorbu mléka to mít vliv nebude.Prostě se ti tvorba mléka srovná tak že se ti bude tvořit tolik mléka kolik malé spotřebuje.Co já bych tehdy dala zato kdyby mi malá v noci spala alespoň čtyři hodiny vkuse bohužel skoro do dvou jsem musela vstávat na kojení každé dvě hodiny a někdy i dříve.

• Citovat
  • Upravit
1371
6.8.10 09:32

CHJJOóó, kde jsou ty časy … taky nám takhle chrupkal od 3 měsíců do půl roka … a teď se nám už dva tejdny budí - nejdřív dvakrát, pak třikrát za noc … a teď jedem co dvě hoďky :zed:
Nojo - s miminkem nemá člověk nikdy „vyhráno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová