Zácpa ze Sunaru

38
4.8.10 20:05

SUNAR=ZÁCPA ???

Ahojky maminky,které dáváte svým mimískům sunar complex 1.Zajímalo by mě jestli měli vaše miminka zácpu,slyšela jsem,že pokud začnu s tímto mlíčkem tak se jí nevyhnu :nevim: :nevim: :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
4.8.10 21:16

Ahoj, já si myslím, že Sunar nemusí 100% znamenat, že bude mít miminko zácpu :wink: Věrka byla na Sunaru v pohodě, naopak to bylo UM, které jí fakt sedělo, David taky :wink: Ona po Sunaru být zácpa může, ale zase na druhou stranu čtu, že miminka mají zácpu i po ostatních UM :wink: Zkus, třeba bude u vás Sunar sedět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.8.10 21:18

My máme sunar od 4m a problém jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.8.10 21:28

Holky, my jsme ze sunaru zácpu měly a už ho nechceme ani vidět. :poblion:
papaly jsme Nutrilon a jednou mi došel, tak jsem koupila Sunar.Kačenka se tak trápila :zed: , to bylo hrozný.Ještě jakou dobu, než jsem se vrátila zpět na Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
4.8.10 21:54

nemusí to znamenat problém, každému mimču sedne něco jiného a bohužel to nezjistíš jinak, než že to vyzkoušíš. My teda ale zrovna měli děsnou zácpu, byl totálně zabetonovaný, ale on všeobecně hooodně trpěl na prdíky, i tříměsíční kolikou jsme si prošli. Takže já pak přešla na Nutrilon, ale kterási z mých kamarádek začla Sunarem a sedl jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
4.8.10 22:51

Ahojky Sunar máme už dva měsíce a zácpa žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.8.10 00:16

Každému mimi svědčí něco jiného, veru bohužel po sunaru téměř střílí broky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.8.10 07:04

Celkem nedávno tady jedna taková diskuse byla, zkus pohledat.
Sunar rozhodně neznamená, že dítě musí mít zácpu, to by se neprodával :mrgreen: Nicméně pediatr mi říkal, že je hutnější než ostatní mléka a citlivějším dětem tu zácpu opravdu způsobit může. Nám se to stalo, ale stačilo změnit značku UM.
Zkus to a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
38
5.8.10 08:40

děkuji holky za odpovědi…ještě mě napadlo-co takhle k tomu sunaru přidat 1× denně laktobacílky baby,pak by mělo být po zácpě,ale uvidíme,pokud nevyzkoušíme nebudeme vědět,že jooo :dance: :think: :palec: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.8.10 14:48

Ahojky, dětská bříška jsou citlivá a každému sedne něco jiného… Je potřeba vyzkoušet, které UM sedne. My jsme na doporučení naší Mudry používali BEBU a ta nám opravdu sedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.2.11 17:41

ahoj my jsme na sunaru už také mámá 4.měsíce,byla zacpaná a doktorka říkala,že pokud máme už jenUM tak mám dávat mezi jídly čajík a ono to fakt funguje kakáme denně. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.2.11 17:43

ahoj, tak u nás byl problém opačný, jak bylo malé kolem 3měsíců, zkusili jsme sunar a vůbec jí nesednul - furt byla pokaděná, při každém přebalování, smrděla jako bolavá noha a byla celá opruzená z toho věčného kadění :cry: takže jsem se hezky rychle vrátili k nutrilonu a bylo to OK, zjevně jí to nesedo, každé dítě je jiné a má jinou mikroflóru - je pravda, že dostávala ještě moje odsáté mlíko,že nebyla jen na UM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
16.2.11 18:36

Kukurica,měly jsme také zácpu po sunaru,také dr.doporučila čajík a také nám zabírá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.12 19:14

jaký čajík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.2.12 15:36

Každému mimi vyhovuje něco jiného :dance: My na Sunar super, přes den dávám Nutradefense a na noc Complex. Vyzkoušeli jsme Nutrilon (šílená zácpa, bolest bříška), Beba (také zácpa a zelené hovínko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová