Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky maminky,které dáváte svým mimískům sunar complex 1.Zajímalo by mě jestli měli vaše miminka zácpu,slyšela jsem,že pokud začnu s tímto mlíčkem tak se jí nevyhnu
![]()
Ahoj, já si myslím, že Sunar nemusí 100% znamenat, že bude mít miminko zácpu
Věrka byla na Sunaru v pohodě, naopak to bylo UM, které jí fakt sedělo, David taky
Ona po Sunaru být zácpa může, ale zase na druhou stranu čtu, že miminka mají zácpu i po ostatních UM
Zkus, třeba bude u vás Sunar sedět ![]()
Holky, my jsme ze sunaru zácpu měly a už ho nechceme ani vidět. ![]()
papaly jsme Nutrilon a jednou mi došel, tak jsem koupila Sunar.Kačenka se tak trápila
, to bylo hrozný.Ještě jakou dobu, než jsem se vrátila zpět na Nutrilon.
nemusí to znamenat problém, každému mimču sedne něco jiného a bohužel to nezjistíš jinak, než že to vyzkoušíš. My teda ale zrovna měli děsnou zácpu, byl totálně zabetonovaný, ale on všeobecně hooodně trpěl na prdíky, i tříměsíční kolikou jsme si prošli. Takže já pak přešla na Nutrilon, ale kterási z mých kamarádek začla Sunarem a sedl jim.
Každému mimi svědčí něco jiného, veru bohužel po sunaru téměř střílí broky ![]()
Celkem nedávno tady jedna taková diskuse byla, zkus pohledat.
Sunar rozhodně neznamená, že dítě musí mít zácpu, to by se neprodával
Nicméně pediatr mi říkal, že je hutnější než ostatní mléka a citlivějším dětem tu zácpu opravdu způsobit může. Nám se to stalo, ale stačilo změnit značku UM.
Zkus to a uvidíš.
děkuji holky za odpovědi…ještě mě napadlo-co takhle k tomu sunaru přidat 1× denně laktobacílky baby,pak by mělo být po zácpě,ale uvidíme,pokud nevyzkoušíme nebudeme vědět,že jooo
![]()
Ahojky, dětská bříška jsou citlivá a každému sedne něco jiného… Je potřeba vyzkoušet, které UM sedne. My jsme na doporučení naší Mudry používali BEBU a ta nám opravdu sedla ![]()
ahoj my jsme na sunaru už také mámá 4.měsíce,byla zacpaná a doktorka říkala,že pokud máme už jenUM tak mám dávat mezi jídly čajík a ono to fakt funguje kakáme denně. ![]()
ahoj, tak u nás byl problém opačný, jak bylo malé kolem 3měsíců, zkusili jsme sunar a vůbec jí nesednul - furt byla pokaděná, při každém přebalování, smrděla jako bolavá noha a byla celá opruzená z toho věčného kadění
takže jsem se hezky rychle vrátili k nutrilonu a bylo to OK, zjevně jí to nesedo, každé dítě je jiné a má jinou mikroflóru - je pravda, že dostávala ještě moje odsáté mlíko,že nebyla jen na UM ![]()
Kukurica,měly jsme také zácpu po sunaru,také dr.doporučila čajík a také nám zabírá ![]()
Každému mimi vyhovuje něco jiného
My na Sunar super, přes den dávám Nutradefense a na noc Complex. Vyzkoušeli jsme Nutrilon (šílená zácpa, bolest bříška), Beba (také zácpa a zelené hovínko).