LAHVICKY SAVICKY PRI UM

23033
6.8.10 17:34

LAHVICKY SAVICKY PRI UM

Ahoj damy,

mam AVENT.. savicky, lahvicky.. 8 lahvicek 260 ml a asi 10 lahvicek 125ml.. a savicky 1,2 … 2× 3 a pak variabilni … chci se zeptat mam kupovat 330ml? nebo staci.. ? Gitusi jsou 4 mesice a jeste savicky.. ze ktere Vam deti piji? Gitus je stala na 1,2 ..3 savicka je na ni jeste rychla diky!!:)

btw. necekala jsem, ze Gitus bude na UM tak proto 10 tech 125ml ale zas na caj.. a nebo kdyz nikam nejdem klido udelam do dvou malych dam mezi tim do termoobalu a dobry:) no problem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
6.8.10 18:13

nekupuj! nám 250 ml stačí! malému je skoro dva roky a v noci dá max. 200 ml mlíka! a dokonce mám prostřižené díry v savičkách větší! ale to jsem dělala až v roce věku.. trvalo mu to strašně dlouho než to č. 3 procucal.. na čaj už jedeme v babylove hrnečku s brčkem.. jinak jsme použili lahve avent a hrneček avent… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.8.10 19:17

ty brdo, tolik lahvicek??? ja mela pro malou 2 aventky 125ml a 2 Nuk lahve 250ml, tot veskera nase vybava, u Nuku ma stale tu nejmensi savicku, tu vetsi nechtela…

takze ja bych rozhodne vic nekupovala, osobne nevim, co bych s tolika lahvickama delala (a to jsme prakticky od narozeni na UM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.8.10 21:18

Nám malej pije z jakékoliv savičky, dokonce i cokoliv, je to hltavec tak mu prostě stačí, že něco z něčeho teče, ale lahvička 250ml asi stačí, pochybuji že některé dítě, které lahvičku užívá, by vypilo naráz více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.8.10 21:46

nojo:D jsem to tak ruzne posbirala, jen savicky mam nove:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
7.8.10 15:05

Ahoj,
taky doporučuju nekupovat. Bohatě stačí ty 260 ml. Jestli už zkoušíte příkrmy, tak mlíčka bude spíš ubývat. Myslím, že víc jak 260 ml ani „na jedno krmení“ nevypijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová