Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj damy,
mam AVENT.. savicky, lahvicky.. 8 lahvicek 260 ml a asi 10 lahvicek 125ml.. a savicky 1,2 … 2× 3 a pak variabilni … chci se zeptat mam kupovat 330ml? nebo staci.. ? Gitusi jsou 4 mesice a jeste savicky.. ze ktere Vam deti piji? Gitus je stala na 1,2 ..3 savicka je na ni jeste rychla diky!!:)
btw. necekala jsem, ze Gitus bude na UM tak proto 10 tech 125ml ale zas na caj.. a nebo kdyz nikam nejdem klido udelam do dvou malych dam mezi tim do termoobalu a dobry:) no problem:)
nekupuj! nám 250 ml stačí! malému je skoro dva roky a v noci dá max. 200 ml mlíka! a dokonce mám prostřižené díry v savičkách větší! ale to jsem dělala až v roce věku.. trvalo mu to strašně dlouho než to č. 3 procucal.. na čaj už jedeme v babylove hrnečku s brčkem.. jinak jsme použili lahve avent a hrneček avent… ![]()
ty brdo, tolik lahvicek??? ja mela pro malou 2 aventky 125ml a 2 Nuk lahve 250ml, tot veskera nase vybava, u Nuku ma stale tu nejmensi savicku, tu vetsi nechtela…
takze ja bych rozhodne vic nekupovala, osobne nevim, co bych s tolika lahvickama delala (a to jsme prakticky od narozeni na UM)
Nám malej pije z jakékoliv savičky, dokonce i cokoliv, je to hltavec tak mu prostě stačí, že něco z něčeho teče, ale lahvička 250ml asi stačí, pochybuji že některé dítě, které lahvičku užívá, by vypilo naráz více.
Ahoj,
taky doporučuju nekupovat. Bohatě stačí ty 260 ml. Jestli už zkoušíte příkrmy, tak mlíčka bude spíš ubývat. Myslím, že víc jak 260 ml ani „na jedno krmení“ nevypijí.