TRPIM

221
6.8.10 16:34

TRPIM

Prosím o pomoc chytl mě zub a trpim a celej víkend před sebou.vzala jsem siuž 2 ibalginy ale moc to nepomohlo stále kojím a bojím se ho do sebe cpát hodně nemáte nákou radu jak přežít do pondělí?? :zed: díkx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
6.8.10 16:38

ahoj, no to Ti nezávidím, ale ty ibalginy při kojení raději moc ne. Zkus si vykloktat slivovicí, nebo namočit vatu do slivovice a zkousnout, ale taky je to asi jen na chvíli. Co zubní pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 16:41

běž na pohotovost, ibalgin v době kojení není dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.8.10 16:46

kloktat Listerin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.8.10 16:50

a nevíte jak je to u zubaře slyšela jsem že ti to nesměj opíchnout když kojíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.8.10 16:53

Tenhle problém jsem měla před týdnem a docela pomohla ta slivovice, jak psala Bojko, ikdyž bolest úplně nezmizela…Jo můj přítel ještě praktikuje toto - vykloktá sklenici hrozně studené vody..Je to prý v tu chvíli neskutečná bolest, ale pak to hned přejde…Nezkoušela jsem, bála jsem se..Asi nic nezabere dokonale jako prášky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.8.10 16:54
wercis píše:
a nevíte jak je to u zubaře slyšela jsem že ti to nesměj opíchnout když kojíš

Když můžou v těhu, tak i při kojení, ne? :nevim: Mě to zmetek neopíchl a málem jsem mu tam bolestí porodila (byl tam už i zánět).A to mohl, ikdyž jsem v 8.měsíci !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.8.10 17:21

Ahoj mě normálně zub opíchla ikdyž jsem kojila.Bylo mi jenom řečeno,že nesmím kojit asi hodinu po zákroku takže musíš před tím nakojit a potom chvíli počkat.Jinak by v tom neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
6.8.10 17:23

Určitě běž na pohotovost, budeš celý víkend zbytečně trpět a cpát do sebe prášky, za to ti to nestojí. Že kojíš mu vůbec neříkej, s injekcí by možná dělal ofuky, i když jí můžeš bez problémů dostat. Já měla injekci u zubaře v těhotenství i během kojení, ničemu to nevadí, jen někteří zubaři ji neradi dávají, nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
6.8.10 17:38

nalgesin těsně po kojení …nebo dva.určitě se ti jedno kojení podaří nahradit jinou stravou …držím pěsti :palec:

• Citovat
  • Upravit
20518
6.8.10 17:43
Sunnyside píše:
Určitě běž na pohotovost, budeš celý víkend zbytečně trpět a cpát do sebe prášky, za to ti to nestojí. Že kojíš mu vůbec neříkej, s injekcí by možná dělal ofuky, i když jí můžeš bez problémů dostat. Já měla injekci u zubaře v těhotenství i během kojení, ničemu to nevadí, jen někteří zubaři ji neradi dávají, nevím proč.

Asi aby se jistili, kdyby něco. :nevim: Mě chytl zub taky jednou v pátek v noci, šílený. :poblion: Jela jsem na pohotovost, tam nesloužili … (jen všední dny 16 - 22 h - to je pohotovost, co???) :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac: takže jsem byla víkend na brufenu a mimčo (4 měs) na flašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
6.8.10 18:19

nemám! jedině pohotovost! snad někde v okolí je! neváhala bych a zkusila najít a dojet někam! aby to nebylo horší jak lepší! určitě tě někde vezmou! pohotovost zubní určitě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.8.10 18:22

mas doma řebiček- koreni :lol: pomaha na bolest cuca se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
6.8.10 21:40

Ja vyzkoušela na zuby Kamistad gel sami v lékárně mi ho nabídli je šetrnější než brufen a fakt to zabírá. Jen si s ním natřu bolavý zub a dásen a je za chvíli po bolesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.8.10 12:02

díky moc za rady.noc byla poklidná.kámoška mi poradila dětskej brufen ten jsem měla i doma tak jsem si dala a noc byla v klidu tak snad do pondělí vydržim.na pohotovost nechci protože tam rovnou trhaj :-? a tomu bych se chtěla vyhnout tak uvidíme jinak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová