Můžu být naštvaná?

Anonymní
20.10.23 19:37

Muzu byt nastvana?

Ahoj holky. Asi řeším malichernost nebo já nevím… Mam se stěhovat a hledám byt. Přítel kterého mám pár měsíců, ma známého co pronajímá byt. Měl mu volat před dvemi dny. Nevím co se stalo, ale řekl že mu zavolá další den, a ono opět nic. Nevim jestli na to oba dva dny zapomněl, nebo se na to vykašlal, ale dost mě to mrzí. Musím se přestěhovat dost brzy, a stimhle jsem trošku počítala. Asi bych to neřešila, kdybych neviděla jak se pro kamarády může roztrhat, a kvůli mě nezvedne ani telefon. A jeste se diví že jsem naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16404
20.10.23 19:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Asi řeším malichernost nebo já nevím… Mam se stěhovat a hledám byt. Přítel kterého mám pár měsíců, ma známého co pronajímá byt. Měl mu volat před dvemi dny. Nevím co se stalo, ale řekl že mu zavolá další den, a ono opět nic. Nevim jestli na to oba dva dny zapomněl, nebo se na to vykašlal, ale dost mě to mrzí. Musím se přestěhovat dost brzy, a stimhle jsem trošku počítala. Asi bych to neřešila, kdybych neviděla jak se pro kamarády může roztrhat, a kvůli mě nezvedne ani telefon. A jeste se diví že jsem naštvaná.

A to je problém vzít číslo a zavolat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
20.10.23 19:43

A nechce přítel, aby ses nastěhovala spíš brzy k němu?

• Citovat
  • Upravit
8580
20.10.23 19:43

Nejlepší je si vyřizovat věci sama než přes někoho. Takže si na něho vzit číslo a zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 19:48

Číslo mi nedal, že to vyřídí on sám když je to jeho kamarád. A ne, společný bydlení zatím neplánujeme.

• Citovat
  • Upravit
680
20.10.23 19:52

Nespoléhat na přítele a hledat sama. Nejspíš ti to nabídl ze zdvořilosti a doufal, že to vyšumí… moc bych se v tom nepitvala. Znáte se pár měsíců a on to může vnímat jako tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
20.10.23 19:56

Aspoň víš, že spoleh na něj moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16169
20.10.23 19:58

Těžko říct.
Možná zkouší jen tvoji soběstačnost a nezávislost na něm. :think: Život není peříčko.
Musíš si umět poradit sama a doporučuji, se spoléhat také jen sama na sebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 20:00

@Černá Madonna Ale já nikde nepíšu že se jen spoléham na nej. Jasně, naivně jsem si myslela ze by kvůli mě mohl zvednout telefon. Když kvůli jinýmu kamarádovi či kamosce běží pomoct hned. Byty samozrejme obchazim.

• Citovat
  • Upravit
35874
20.10.23 20:06
@Anonymní píše:
@Černá Madonna Ale já nikde nepíšu že se jen spoléham na nej. Jasně, naivně jsem si myslela ze by kvůli mě mohl zvednout telefon. Když kvůli jinýmu kamarádovi či kamosce běží pomoct hned. Byty samozrejme obchazim.

Tak až s ním budeš, tak ho popros jestli by mu nezavolal hned a máš to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.10.23 20:08

Jestli tohle má být zkouška, tak tedy pěkně blbá.

@Černá Madonna píše:
Těžko říct.
Možná zkouší jen tvoji soběstačnost a nezávislost na něm. :think: Život není peříčko.
Musíš si umět poradit sama a doporučuji, se spoléhat také jen sama na sebe. ;)
  • Citovat
  • Upravit
264
20.10.23 20:10
@Anonymní píše:

A jak vite, ze ten kamarad ma zrovna volny byt? Pokud nema 50 bytu, tak to by byla nahoda, ze zrovna na tebe ceka volny byt… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.10.23 20:12

Navíc pokud neni ten znamy blbej, tak do toho jen tak nepujde, když ví, že mas pritele(asi s vlastnim bytem?) a hrozi, ze budete brzy spolu bydlet a on zas hledat najemnika. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16169
20.10.23 20:15
@Prostě Vodnář píše:
Jestli tohle má být zkouška, tak tedy pěkně blbá.

No, souhlasím.
Ale, každý jsme přeci jen trochu jiný. :nevim:
On to může vnímat podle svého žebříčku hodnot, co se týká jeho výběru žen. ;)
Všichni máme své priority a požadavky na toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 20:20
@Černá Madonna píše:
No, souhlasím.
Ale, každý jsme přeci jen trochu jiný. :nevim:
On to může vnímat podle svého žebříčku hodnot, co se týká jeho výběru žen. ;)
Všichni máme své priority a požadavky na toho druhého.

Znám ho roky. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí