Jak se efektivně seznámit

Anonymní
20.10.23 14:24

Jak se efektivně seznámit

Jsem po rozvodu a hledám spřízněnou duši. Je mi už skoro 50. Ale to nám nebrání v tom se poznat. Jsem 188 cm vysoký chlap normalni postavy.Jsem snad chlap co nezkazí žádnou srandu. Jsem pohodář. Mám rád procházky, výlety nebo jen tak si zajít do kina. Nemám vyhraněný vkus na ženy, ale měla bys být zhruba ve věku 30-55 let. A pak se uvidí zda přeskočí jiskra.

Tak nějak je můj inzerát. Tak co chytila byste se některá? Musím napsat, že jsem obyčejný chlap. Žádný krasavec. Popravdě nikdo se moc nechytá. Taky se neumím seznamovat. Tak zda mohu dát do komentářů fotku? Jsem nefotogenicky a neumím se fotit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.10.23 14:26

No normální

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
20.10.23 14:28

Nech se vyfotit od profíka. Za těch pár tis to stojí.

• Citovat
  • Upravit
3694
20.10.23 14:30
@Anonymní píše:
No normální

No, tou fotkou jsi tomu tedy nepřidal. Proč se fotíš v leže? Nestandardní na seznamování se… Co třeba nějakou, kde sportuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 14:33

@Kutil Tom abych do toho dával pár tisíc. No dobře zkusil se vyfotit jinak. Foceni nesnáším

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.23 14:36

@Fee-bee no máš pravdu. Jsem tenkrát byl nějaký unavený. Jsem nefotogenicky.

• Citovat
  • Upravit
2727
20.10.23 14:39
@Anonymní píše:
@Kutil Tom abych do toho dával pár tisíc. No dobře zkusil se vyfotit jinak. Foceni nesnáším

Posílám :srdce: za odvahu.
Chceš radu? Tak si vezmi třeba košili. To triko vypadá, že tam je mašinka Tomáš, bez urážky. :lol: :lol: :lol: A nefoť se v leže.
Určitě někoho najdeš, jen bych netlačila na pilu. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
20.10.23 14:39
@Anonymní píše:
@Fee-bee no máš pravdu. Jsem tenkrát byl nějaký unavený. Jsem nefotogenicky.

O fotogenicitu až tak nejde. Co si má asi holka myslet, když na obrázku vidí rozpláclýho páprdu? Asi těžko, že bude sportovně založený, aktivní, bude dbát na svoji životosprávu, rád něco podniká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 14:40

@Sylvania 333 právě jsem chtěl být co nejpřirozenější. :D je ty košile nemusím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.23 14:41

@Fee-bee já mám rád výlety zábavu a akci. A mám smysl pro humor. Takže vypadám jak dědek už fakticky?

• Citovat
  • Upravit
3694
20.10.23 14:45
@Anonymní píše:
@Fee-bee já mám rád výlety zábavu a akci. A mám smysl pro humor. Takže vypadám jak dědek už fakticky?

Psala jsem rozpláclej páprda, ne dědek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.10.23 14:46
@Anonymní píše:
Jsem po rozvodu a hledám spřízněnou duši. Je mi už skoro 50. Ale to nám nebrání v tom se poznat. Jsem 188 cm vysoký chlap normalni postavy.Jsem snad chlap co nezkazí žádnou srandu. Jsem pohodář. Mám rád procházky, výlety nebo jen tak si zajít do kina. Nemám vyhraněný vkus na ženy, ale měla bys být zhruba ve věku 30-55 let. A pak se uvidí zda přeskočí jiskra.Tak nějak je můj inzerát. Tak co chytila byste se některá? Musím napsat, že jsem obyčejný chlap. Žádný krasavec. Popravdě nikdo se moc nechytá. Taky se neumím seznamovat. Tak zda mohu dát do komentářů fotku? Jsem nefotogenicky a neumím se fotit

Ten druhy odstavec smaz, vypada to strasne zoufale :zed:

Fotka neni zadna tragedie, osklivej nejses. Nafot se jinak a zkus s usmevem.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
20.10.23 14:50

Vyfot se někde na výletě a trochu s úsměvem. Můžeš i poprosit kolemjdoucího, aby Te vyfotil. Fotky, u kterých není vidět, že jsou selfie, vypadají lépe. Nebo zkus speed dating.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.23 14:51

@Kockazvysocan jo ten druhý odstavec ten tam nepatří. Ten píšu jen tady.
Popravdě neumím se seznamovat a sám být ještě ale nechci.
No popravdě připadám si někdy jak Quasimodo tak díky kočko. 8)

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
20.10.23 14:53

Máte špatné pořadí, nejdříve se ukáže výpis z účtu, potom fotografie a nakonec těch pár slov.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky