Nevěra, ikdyž s ním nejsem

19.10.23 21:47

nevěra, ikdyž s ním nejsem

Bavím se s jedním chlapem přes
půl roku a sice nejsme pořád spolu, ale už bych řekla, že to je něco vážnějšího. Byla
jsem do něj strašne zakoukaná a pořád jsme se vídali, no ted nemá nikdo z nás moc čas. Vidíme se tak jednou, dvakrat za měsíc. Tak dva měsíce zpátky jsme se po dlouhé době viděli, ale bylo to nic moc. Byl na mě toxický a říkal, že viděl úplne hezký holky a potrvdil, že tedy
nejsme vůbec ve vztahu. Často si tak dělá srandu, ale tohle myslel seriózně. Sotva jsme se ten den obejmuli. Byla jsem z toho strašně zkleslá. Ten den jsem mela
ješte naplánovaný jít s kámoškama na party. Vůbec se mi nechtělo, ale nakonec jsem šla. Potkala jsem tam jednoho strasně krásnýho chlapa a začali jsme se bavit. Holky říkali jak je hezký a že mam kašlat na tamtoho, že si mě nezaslouží. No alkohol a přitažlivost vyhrála
a je se s ním začala líbat, když chtěl něco víc, tak jsem ho okamžitě zastavila. Tak tedy skončila party. Nečekala jsem, že ho ještě nekdy uvidím, ale o týden později mi napsal jestli se nechcem vidět, neodmítla jsem a jela za ním. U něj to bylo moc fajn a sex nebyl ani nic velkýho, jen se bojím, že je to i tak takový typ chlapa, co chce dostat holku jen do postele. No od tý doby jsme se nevideli, a ani jsme si nepsali nic.
Jenže s tím chlapem, s kterým se bavím 6 měsiců jsem se zas párkát videla a začala jsem se cítit provinile, za to na party. Nevím jestli mu mám něco říct a cítím se jak dev.ka. Co byste dělaly
na mým místě vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
celkemspokojena
19.10.23 21:57
@lindi_2003 píše:
půl roku a sice nejsme pořád spolu, ale už bych řekla, že to je něco vážnějšího. Byla
jsem do něj strašne zakoukaná a pořád jsme se vídali, no ted nemá nikdo z nás moc čas. Vidíme se tak jednou, dvakrat za měsíc. Tak dva měsíce zpátky jsme se po dlouhé době viděli, ale bylo to nic moc. Byl na mě toxický a říkal, že viděl úplne hezký holky a potrvdil, že tedy
nejsme vůbec ve vztahu
. Často si tak dělá srandu, ale tohle myslel seriózně. Sotva jsme se ten den obejmuli. Byla jsem z toho strašně zkleslá. Ten den jsem mela
ješte naplánovaný jít s kámoškama na party. Vůbec se mi nechtělo, ale nakonec jsem šla. Potkala jsem tam jednoho strasně krásnýho chlapa a začali jsme se bavit. Holky říkali jak je hezký a že mam kašlat na tamtoho, že si mě nezaslouží. No alkohol a přitažlivost vyhrála
a je se s ním začala líbat, když chtěl něco víc, tak jsem ho okamžitě zastavila. Tak tedy skončila party. Nečekala jsem, že ho ještě nekdy uvidím, ale o týden později mi napsal jestli se nechcem vidět, neodmítla jsem a jela za ním. U něj to bylo moc fajn a sex nebyl ani nic velkýho, jen se bojím, že je to i tak takový typ chlapa, co chce dostat holku jen do postele. No od tý doby jsme se nevideli, a ani jsme si nepsali nic.
Jenže s tím chlapem, s kterým se bavím 6 měsiců jsem se zas párkát videla a začala jsem se cítit provinile, za to na party. Nevím jestli mu mám něco říct a cítím se jak dev.ka. Co byste dělaly
na mým místě vy?

Proč bys mu měla něco říkat? Vždyť jsi singl holka, tak si to užívej, tím samozřejmě nemyslím, že máš pr*at s každým kolemjdoucím, ale proč bys pro pána měla mít výčitky kvůli někomu, kdo o tebe nestojí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1402
19.10.23 21:57

Takže on může potkávat jiný ženský, ale ty se nemůžeš s nekym jiným? To máš v hlavě nějaký pomotany. Nejste spolu, vidíte se málo, sám ti potvrdil, že to není vážný. Dělej si co chceš přeci.
Za mě ztrácíš čas, po půl roce,,tahani" se, by měl vědět zda jsi na vztah nebo ne. Buď si dělá zadní vrátka a nebo jsi prostě jen zasun. Bohužel. Chlapi už většinou na prvním rande vědí, jak to s danou vidí dal. Když chlap nějakou chce, jde po ní jak blázen.
Bav se, kamarádky zřejmě měly pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
19.10.23 23:25

To neni zadna nevera. Jsi nezadana a muzes si delat, co je ti libo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.23 06:08

Hmm, to js bych toho strašně krásného nového vojela. Ten „tvuj“ jouda je k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
20.10.23 07:55
@lindi_2003 píše:
nejsme vůbec ve vztahu. Často si tak dělá srandu, ale tohle myslel seriózně. Sotva jsme se ten den obejmuli. Byla jsem z toho strašně zkleslá. Ten den jsem mela
na mým místě vy?

Nic mu neříkej, a jestli ještě potkáš toho strašně krásnýho, tak už víš co dělat :mrgreen:
Vždytˇnejsi zadaná, tak o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
20.10.23 08:00

Ani náhodou mu nic neříkej. Vždyť jste ani žádnej kloudnej vztah nikdy neměli. Jsi mu úplně lhostejná. A tomu z party taky, jen Te chtěl do postele. Vykašlala bych se na oba a hledala nového.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.10.23 08:32

Proč bys mu něco říkala? Ve vztahu nejste, chová se k tobě hnusně. Vlastně nevím, proč se s ním nadále scházíš. Co takhle si trochu rozmyslet, co vlastně chceš? :nevim: Přijde mi, že se v těch „vztazích“ plácáš jak ryba na suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10259
20.10.23 13:46

@lindi_2003 Na tvém místě bych si našel odpověď v sobě. Co chci, se kterým se cítím líp, který mě víc přitahuje… Zatím mi nepřijde, že bys dělala něco, co by bylo překážkou scházet se s jedním nebo se druhým, ale tak nějak podvědomě mi je sympatičtější ten líbač z párty, protože jeho chování mi přijde takové férovější, přirozenější, přiměřenější… Ale to je jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí