Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě celkem normální inzerát, ale nic, co by mě nějak oslovilo. Píšeš to, co 99 % chlapů. Zkus vypíchnout něco, na co se dá zareagovat, nevím, třeba ujíždím na krvavých steakách nebo zbožňuju Červenýho trpaslíka. Prostě něco, čím zaujmeš. A fotka je šílená, jsi docela normální chlap, ale fotka v posteli se dvěma bradama a bez úsměvu je vyloženě odpudivá. Já se nejdřív lekla, že je to nějaké nemocniční selfíčko. Vyfoť se normálně ve stoje někde venku, v lese nebo před stromem a trochu se usměj ![]()
Btw, co je o na tom tričku, nějaký parník? Máš smysl pro humor, tak to prodej ![]()
Nevypadas zle, ale jak uz bylo receno, fotky z postele nejsou uplne cool
Zkus treba v sede a lehce se pousmat…tvaris se jak v poslednim tazeni
Jinak myslim, ze beznadejny nejsi ![]()
@Anonymní píše:
@Sandra.B1 co je to speed dating neznam
rychle rande. dělají to různé agentury. za jeden večer se sejde třeba 10 chlapů a 10 žen, sedí u stolů, po 5 min se střídají… do archu si zapisujes, kdo tě zaujal a s kým by ses chtěl potkat dál… když je shoda na obou stranách, dostanete na sebe kontakt… a pak už je to na vás.
@Sonarka jasný změním foto. Popravdě mám všechny zuby teda ale zdá se mi že mi úsměv nesluší.
Popravdě se mi zdá že ženský mají vysoky nároky
@Anonymní píše:
@Sonarka jasný změním foto. Popravdě mám všechny zuby teda ale zdá se mi že mi úsměv nesluší.
Tak záleží, v jakých vodách lovíš? Jako vždy poradím seznamovat se skrz nějaký společný zájem. Píšeš, že rád chodíš na procházky a výlety, co zkusit na FB najít nějakou skupinu single cestovatelů? Prostě o víkendu vyjet na výlet s partou podobně „postižených“ lidí jako jsi ty sám. Když už nic jiného, vyvětráš hlavu ![]()
@Anonymní píše:
@Sandra.B1 aha na to bych neměl nervy. To je moc komedie na mě
Chápu, každý na to není. Ale je to dobrá zkušenost. Hned víš, jestli někde je potenciál nebo ne. Vidíš jejich oči, úsměv, jak ty lidi reaguji, jak mluví…
@Anonymní píše:
Tak s tímhle mindsetem, že ženský mají vysoký nároky, žádnou normální nenajdeš, sorry. ![]()
@Anonymní píše:
Naroky maji jen nektere. Ale naroky na pocahu, zazemi a dalsi provozni zalezitosti na miste jsou. V inzeratu vyzdvihni neco, co je pro Tebe TOP a dela te zajimavym.
Ja vyzdvihla svuj, pro zenu, netypicky konicek a muze hledala timhle smerem.
@Cheetaah já když sem někde na seznamce nebo mám teda inzerát, tak prostě mě zajímají normlani ženy. Nehledám modelku. Ale nějaká si představuje brada Pitta. Ono jednorázové setkání není špatné, ale najít někoho na déle je problém.
Taky myslím, že to chce primárně dobrou fotku. Požádat aspoň kamaráda, ať tě vyfotí někde ve stoje, s hezkým pozadím - třeba právě někde v parku, u stromu.. ne doma s pozadím typu skříně, lednička nebo vana
a trochu se usměj. A teda přijde mi úplně zbytečné psát tam, v jakém věkovém rozmezí by měla být žena, se kterou by ses chtěl seznámit. Přece nečekáš, že ti odepíše nějaká osmnáctka nebo pětašedesátnice?
A možná bych tam přidala něco trošku osobnějšího - třeba kde jsi byl na výletu naposledy, nebo jaký je tvůj oblíbený film, když zmiňuješ v inzerátu tyhle věci. ![]()
@Anonymní píše:
Jinak jo, naroky jsou v poradku a sam je mas taky ( treba ten vek).
Ja nakonec muze podle svych naroku po cca 2 letech potkala a jsem rada, ze jsem v tech, pro me, zasadnich vecech neustoupía.
A o prachy nebo majetek mi fakt neslo a nejde.
@Sandra.B1 co je to speed dating neznam