Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše:
Jj, takhle bych vyfotila tebe. Dve mouchy jednou ranou. Odradis nekočkare a bude to takovy tajemny.Edit: mam na foceni hodne rekvizit, treba ted jsem ziskala kristalovou kouli
přesně
@Arturie píše:
Jj, takhle bych vyfotila tebe. Dve mouchy jednou ranou. Odradis nekočkare a bude to takovy tajemny.Edit: mam na foceni hodne rekvizit, treba ted jsem ziskala kristalovou kouli
ja jsem ted na seznamování. k.o…tak jestli se ještě někdy vzpamatuju ![]()
@marin píše:
Tak zase na druhou stranu to uplne není o tom si to takhle definovat. To tak zásadní roli nakonec nehraje. Svoje zaliby tam zakladatel napsal, tak pravdepodobne by je rád sdílel i se svojí budoucí partnerkou.
Záliby? Jako že chodí na procházky a do kina? Tak to jo, to se vůbec nekryje s asi tak 80 procenty ženské populace ![]()
@Anonymní píše:
Záliby? Jako že chodí na procházky a do kina? Tak to jo, to se vůbec nekryje s asi tak 80 procenty ženské populace
A co ženská populace ráda dělá?
@Mango_Lassi píše:
80 procent padesátnic napíše, že chodí občas do divadla a na procházky. Ne jenom samozřejmě, ale to navíc tady chybí.
@Venetia píše:
K cemu je ta vylepšená fotka na seznamce…kdyz ten clonek pak vypadá jak vypadá?
Pak není divu, ze si všichni stezuji, ze na rande pak přijde někdo jiny. nemělo by to byt obráceně?
Já mám výhodu, že na fotkách vypadám blběji, než v reálu… ať dělám, co dělám ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak já třeba chodim dlouhý treky, hodně zpívám a hraju na kytaru a od včerejška jezdím na chopperu. Takovou ženskou každej nedá, a já nechci někoho, kdo tyhle věci bude nějak tolerovat, protože mám prsa a on je horňák, já chci, aby ho aspoň něco z toho fakt bralo a zbytek mi přál.
@marin píše:
Ten už jsme jednou psali.Ale to bylo jen o vzhledu.
Tak ještě by se tam mělo něco doplnit, aby to bylo atraktivní pro případné zájemkyně.
Typy tady máš.
To je dobrý já uz si pár seznámení zažil
. Ale ty by sis ho mohla napsat, tady je takových skvělých mužů hledající ženu svých snů. Třeba hned tady pan zakladatel, noo? ![]()
@Anonymní píše:
80 procent padesátnic napíše, že chodí občas do divadla a na procházky. Ne jenom samozřejmě, ale to navíc tady chybí.
Taky treba rady cestují, nektera muze mit rada zahradu, kytky, mit treba domaciho mazlicka, srazy veteranu, galerie, vystavy. Plavani treba muze byt spolecny konicek, to je takovy nenarocny. Nebo treba koncert, ted bude mit Habera, ale to je spis holcici zalezitost. Je toho milion.
@Sonarka píše:
Já mám výhodu, že na fotkách vypadám blběji, než v reálu… ať dělám, co dělám
To si nemyslim. Mam s tebou par fotek a za me dobry!
@Arturie píše:
Muze mit jenom kulatejsi oblicej, nemusi byt nutne tlusta. Ale obecne ten primy pohled do kamery ala obcanka slusi malokomu. U tebe bych doporucila zakryt pulku obliceje. Treba si dej pred oblicej zmrzku, klidne to muze zaostrit na ni.
A co si dát pytel na hlavu?
Nebo kuklu ![]()
@Arturie píše:
Taky treba rady cestují, nektera muze mit rada zahradu, kytky, mit treba domaciho mazlicka, srazy veteranu, galerie, vystavy. Plavani treba muze byt spolecny konicek, to je takovy nenarocny. Nebo treba koncert, ted bude mit Habera, ale to je spis holcici zalezitost. Je toho milion.
@Arturie píše:
Tak ono je to jedno, když zakladatel je stejně fejk. Ale napsat, že ho baví procházky a kino je prostě nic neříkající nuda, ne koníčky. ![]()
@Anonymní píše:
Tak ono je to jedno, když zakladatel je stejně fejk. Ale napsat, že ho baví procházky a kino je prostě nic neříkající nuda, ne koníčky.
Tak zase co čekat, když někdo napíše, že je „obyčejný chlap“, že.. Prostě nuda a šeď
@Arturie píše:
To si nemyslim. Mam s tebou par fotek a za me dobry!
Potřebujeme dokumentaci ať jsme v obraze ![]()