Můžu být naštvaná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
20.10.23 20:20
@MermaidMotel píše:
Nespoléhat na přítele a hledat sama. Nejspíš ti to nabídl ze zdvořilosti a doufal, že to vyšumí… moc bych se v tom nepitvala. Znáte se pár měsíců a on to může vnímat jako tlak.

Jakej tlak? Nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
20.10.23 20:24
@Černá Madonna píše:
No, souhlasím.
Ale, každý jsme přeci jen trochu jiný. :nevim:
On to může vnímat podle svého žebříčku hodnot, co se týká jeho výběru žen. ;)
Všichni máme své priority a požadavky na toho druhého.

:D ty jo, to je jaka konspiracni teorie…zkousi, jestli si je schopna najit byt, jestli neni trotl:D ale ze bydli a chce bydlet sama, to mu nestaci :) divny mysleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
20.10.23 20:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Asi řeším malichernost nebo já nevím… Mam se stěhovat a hledám byt. Přítel kterého mám pár měsíců, ma známého co pronajímá byt. Měl mu volat před dvemi dny. Nevím co se stalo, ale řekl že mu zavolá další den, a ono opět nic. Nevim jestli na to oba dva dny zapomněl, nebo se na to vykašlal, ale dost mě to mrzí. Musím se přestěhovat dost brzy, a stimhle jsem trošku počítala. Asi bych to neřešila, kdybych neviděla jak se pro kamarády může roztrhat, a kvůli mě nezvedne ani telefon. A jeste se diví že jsem naštvaná.

Proste se na to vyprd..bud chce, abys bydlela s nim a nebo to ma na haku..byla bych nastvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
20.10.23 20:25
@Prostě Vodnář píše: Jestli tohle má být zkouška, tak tedy pěkně blbá.

Ale ne, není to zkouška. Tys to jako chlap nepochopil? Je to výcvik a drezura.

Přítel jí dává od počátku najevo, že se kvůli ní nepřetrhne. Že v jejich soužití on nebude tím pozorným partnerem, který naslouchá přáním partnerky a plní je bez odkladu. Dává jí jemně a v předstihu najevo co ji čeká v soužití s ním.

Zkrátka - on jí tím ukazuje kde jsou její hranice a cvičí ji pro podřízenou roli ve vztahu.

• Citovat
  • Upravit
8302
20.10.23 20:28
@Tala20 píše:

Přítel jí dává od počátku najevo, že se kvůli ní nepřetrhne. Že v jejich soužití on nebude tím pozorným partnerem, který naslouchá přáním partnerky a plní je bez odkladu. Dává jí jemně a v předstihu najevo co ji čeká v soužití s ním.

Zkrátka - on jí tím ukazuje její hranice a cvičí ji na její podřízenou roli ve vztahu.
:lol: hm. Zajímavý. Nejsme zvířátka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
20.10.23 20:29
@Tala20 píše:

Zkrátka - on jí tím ukazuje kde jsou její hranice a cvičí ji pro její podřízenou roli ve vztahu.

Presne… hlavne, kdyz vi, ze se musi odnekud odstehovat proste se na to vys.ral, nezajima ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16177
20.10.23 20:32
@Anonymní píše:
Znám ho roky. :roll:

Tak v takovém případě, ho musíš znát nejlépe. :D
Potom tedy nechápu, co očekávaš od nás? :think:
Když víš, že upřednostňuje své kamarády, tak už by mi blikala červená kontrolka, že zřejmě u něj nejsem až tak moc důležitá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16177
20.10.23 20:45
@Jana1515 píše: :D ty jo, to je jaka konspiracni teorie…zkousi, jestli si je schopna najit byt, jestli neni trotl:D ale ze bydli a chce bydlet sama, to mu nestaci :) divny mysleni

A proč by nemohla bydlet sama? Nechápu.
Znají se pár měsíců, nevidím důvod se k němu hned stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.10.23 20:49

Těžko tady někdo bude do vaší situace vidět lépe, než ty a partner. Proč se ho na rovinu nezeptáš? ( V klidu, bez emocí, jen že ti to není jasné.) Mě napadá třeba: 1)Partner chce, abys bydlela s ním, tedy ti nechce domlouvat podnájem u kamaráda.2) Partner si na sebe nechce brát zodpovědnost za zprostředkování pronájmu ( znáte se málo a krátce)3) Má pochybnosti o kamarádovi jakožto o pronajímateli a nechce tě do toho uvrtat. 4)Má pochybnosti o tobě, jako o nájemci a nechce do toho uvrtat kamaráda…+ dalších X možností, které ti objasní opravdu jen tvůj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
20.10.23 21:10

Třeba nemá rád telefonování. Někdo z toho má hrůzu, znám takový lidi.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
20.10.23 21:12

Máte pravdu, nepochopil jsem to, já k ženám vzhlížím, takže je necvičím a nedrezúruji.

@Tala20 píše:

Zkrátka - on jí tím ukazuje kde jsou její hranice a cvičí ji pro podřízenou roli ve vztahu.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
20.10.23 21:13

Pak to ale nemá slibovat.

@Sandra.B1 píše:
Třeba nemá rád telefonování. Někdo z toho má hrůzu, znám takový lidi.
  • Citovat
  • Upravit
604
20.10.23 21:17
@Černá Madonna píše:
A proč by nemohla bydlet sama? Nechápu.
Znají se pár měsíců, nevidím důvod se k němu hned stěhovat.

Vsak ja nerikam, ze nema bydlet sama..

Ale, každý jsme přeci jen trochu jiný. :nevim:
On to může vnímat podle svého žebříčku hodnot, co se týká jeho výběru žen. ;)
Všichni máme své priority a požadavky na toho druhého…tvoje citace :D

Tohle sem nepochopila :) jak si to tedy myslela??? Jestli si umi najit sama byt? Myslim, ze vetsi „umeni“je bydlet sam, nez si najit nejaky byt…tak prave nechapu, co chtel vnimat, ale ty to asi chapes…jako ze mu rekla, ze chce bydlet sama a at ji pomuze najit byt a on to pochopil, ze se chce nastehovat k nemu :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
20.10.23 21:24
@Sandra.B1 píše:
Třeba nemá rád telefonování. Někdo z toho má hrůzu, znám takový lidi.

však jí to sám nabídl, že kamarádovi zavolá :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
20.10.23 21:25
@wdylme píše:
Těžko tady někdo bude do vaší situace vidět lépe, než ty a partner. Proč se ho na rovinu nezeptáš? ( V klidu, bez emocí, jen že ti to není jasné.) Mě napadá třeba: 1)Partner chce, abys bydlela s ním, tedy ti nechce domlouvat podnájem u kamaráda.2) Partner si na sebe nechce brát zodpovědnost za zprostředkování pronájmu ( znáte se málo a krátce)3) Má pochybnosti o kamarádovi jakožto o pronajímateli a nechce tě do toho uvrtat. 4)Má pochybnosti o tobě, jako o nájemci a nechce do toho uvrtat kamaráda…+ dalších X možností, které ti objasní opravdu jen tvůj partner.

jejda, to jsou krkolomné konspirace,

nejspíš je přítel líný a až tak moc ji nežere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí