Přerušovaná soulož během ovulace - mohla jsem otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
11.1.10 14:18
moni.cz píše:
A co čekáš, že se tady na diskuzi dozvíš??? Myslíš, že ti někdo tady řekne, jak na tom doopravdy jsi. To jsi asi na špatných stránkách. Podívej se na primu večer - tam dávají pořad „volejte věštce“, tam ti to třeba řeknou přesneji :lol:
Tyto témata bych tady opravdu zakázala. Přijde mi to jako bravíčko svého času - taky tam byly otázky typu „můzu otěhotnět, když se utírám do ručníku do kterého můj přítel onanuje?“ nebo „Přítel si to rozdal v jeden den se mnou i s mou kamaradkou - můžeme být těhotné obě???“Normálně na tyto diskuze nereaguji, ale dneska mi to prostě nedalo…

Přesně s tímto souhlasím,za chvilku by se tu totiž mohly objevovat diskuze s názvem Mám rýmu a kašel,myslíte že mám chřipku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 09:06

Ahoj holky, chci se zeptat na jednu věc, s přítelem jsme měli nechráněný sex..praktikujeme přerušovanou metodu..vím, že to není uplně stoprocentní, ale nikdy nebyl problém. Ted jsem začala trochu špinit cca 25 cyklu. Může to být z toho, že bych byla těhotná? Klasická MS to není, jen slabé špinění a ještě cca 5 dní před očekávanou MS. S testem chci počkat ještě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.14 09:07

Nebo si myslíte, že test už by ted něco ukázal?

• Citovat
  • Upravit
12067
18.2.14 09:14

Asi si uz dneska dela prdelky :zed: :zed: :zed: ano muzes byt tehotna a nemusis byt tehotna - vzdy jsou dve moznosti :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 09:15

No prdelky jsem trochu nepochopila..ale díky za příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
12067
18.2.14 09:20

Dnes uz byla jedna stejna diskuze obnovena
https://www.emimino.cz/…ankovani/32/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
18.2.14 09:21

@Aspera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja si treba nepamatuju, co mi rikali v sedmy tride. :think: Ale jak se delaj deti tak nejal vim… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 09:24

Tak se omlouvám, že jsem si té diskuze nevšimla…jen jsem chtěla vědět, zda to špinění může nějak souviset s těhotenstvím..ale tady koukám, že jen chytračíte.. :think: tak se omlouvám, že jsem se vůbec ozvala.

• Citovat
  • Upravit
3509
18.2.14 09:27

Udelej si tehotensky test ano? Ja treba mela ducha uz dva dny pred MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
18.2.14 09:31

Nemas zac se omouvat, ale nikdo z nas neni vedma - fakt si budes muset nechat udelat test, nebo si dojdi na odber HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
18.2.14 09:33

@superandrysek co Ty jako vis.kdo je nebo neni vedma. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 09:35

Dobře..snad už by se něco ukázalo..dneska to zkusim…

• Citovat
  • Upravit
12067
18.2.14 09:39

@Pincenza promin :hug: ja kouli doma nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
18.2.14 09:43

Jako ja kdyz jsem mela podezreni, zenska intuice proste, tak jsem otalela dlouho s tim testem. Ja to. proste vedela. Kdyby mi kamarádka nedonutila, tak jsem si ho neudelala. No docilala jsem akorat toho, ze jsem od 4.tt ve stresu :mrgreen:.Ale psat na emimino mi teda nenapadlo. Tak priste. Udelam par holkam radost a poptam se zde. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
18.2.14 13:54

@Pincenza sem se musela podívat, co jsem to před lety psala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí