Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
moni.cz píše:
A co čekáš, že se tady na diskuzi dozvíš??? Myslíš, že ti někdo tady řekne, jak na tom doopravdy jsi. To jsi asi na špatných stránkách. Podívej se na primu večer - tam dávají pořad „volejte věštce“, tam ti to třeba řeknou přesneji
Tyto témata bych tady opravdu zakázala. Přijde mi to jako bravíčko svého času - taky tam byly otázky typu „můzu otěhotnět, když se utírám do ručníku do kterého můj přítel onanuje?“ nebo „Přítel si to rozdal v jeden den se mnou i s mou kamaradkou - můžeme být těhotné obě???“Normálně na tyto diskuze nereaguji, ale dneska mi to prostě nedalo…
Přesně s tímto souhlasím,za chvilku by se tu totiž mohly objevovat diskuze s názvem Mám rýmu a kašel,myslíte že mám chřipku? ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat na jednu věc, s přítelem jsme měli nechráněný sex..praktikujeme přerušovanou metodu..vím, že to není uplně stoprocentní, ale nikdy nebyl problém. Ted jsem začala trochu špinit cca 25 cyklu. Může to být z toho, že bych byla těhotná? Klasická MS to není, jen slabé špinění a ještě cca 5 dní před očekávanou MS. S testem chci počkat ještě.
Asi si uz dneska dela prdelky
ano muzes byt tehotna a nemusis byt tehotna - vzdy jsou dve moznosti
![]()
Dnes uz byla jedna stejna diskuze obnovena
https://www.emimino.cz/…ankovani/32/#…
@Aspera
ja si treba nepamatuju, co mi rikali v sedmy tride.
Ale jak se delaj deti tak nejal vim… ![]()
Tak se omlouvám, že jsem si té diskuze nevšimla…jen jsem chtěla vědět, zda to špinění může nějak souviset s těhotenstvím..ale tady koukám, že jen chytračíte..
tak se omlouvám, že jsem se vůbec ozvala.
Udelej si tehotensky test ano? Ja treba mela ducha uz dva dny pred MS. ![]()
Nemas zac se omouvat, ale nikdo z nas neni vedma - fakt si budes muset nechat udelat test, nebo si dojdi na odber HCG
Jako ja kdyz jsem mela podezreni, zenska intuice proste, tak jsem otalela dlouho s tim testem. Ja to. proste vedela. Kdyby mi kamarádka nedonutila, tak jsem si ho neudelala. No docilala jsem akorat toho, ze jsem od 4.tt ve stresu
.Ale psat na emimino mi teda nenapadlo. Tak priste. Udelam par holkam radost a poptam se zde. ![]()
@Pincenza sem se musela podívat, co jsem to před lety psala. ![]()