Přerušovaná soulož během ovulace - mohla jsem otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
18.2.14 13:59

@Aspera vidis jake mas vtipne příspěvky, se pobavime i.po letech :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.14 10:43

Uklidněte mě prosím

Ahoj holky, omlouvám že anonymně ale je to citlivé. Oživuji diskusi s dotazem zda myslíte, že bych mohla otěhotnět po nechráněném sexu s manželem, kdy se on udělal do mě a já mám 3. den menstruaci :nevim: nějak nám to ujelo ve vaně :( bojím se abych neotěhotněla ale 3.den menstruace už je vajíčko nejspíš pryč ne? Uklidněte mě prosím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14637
18.10.14 10:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám že anonymně ale je to citlivé. Oživuji diskusi s dotazem zda myslíte, že bych mohla otěhotnět po nechráněném sexu s manželem, kdy se on udělal do mě a já mám 3. den menstruaci :nevim: nějak nám to ujelo ve vaně :( bojím se abych neotěhotněla ale 3.den menstruace už je vajíčko nejspíš pryč ne? Uklidněte mě prosím :kytka:

Ahoj, to vajíčko z minulého cyklu pryč je, ale pokud máš nějak extrémněji krátké cykly, tak by spermie mohly přečkat do té následující. Ale to bys byla celkem rarita. Po jak dlouhé době ti chodí menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.14 10:56

@Litta Mám ji pravidelnou 28 denní cyklus, nechceme další dítě. Máme dvě a to stačí, neberu HA vůbec, nesmím hormony. Díky za odpověď mám teď strach. Bohužel se asi neuklidním až do příští menstruace.

• Citovat
  • Upravit
14637
18.10.14 11:05
@Anonymní píše:
@Litta Mám ji pravidelnou 28 denní cyklus, nechceme další dítě. Máme dvě a to stačí, neberu HA vůbec, nesmím hormony. Díky za odpověď mám teď strach. Bohužel se asi neuklidním až do příští menstruace.

Ovulace bývá mezi 10.-16. dnem před následující menstruací, takže je nejpravděpodobnější, že ji míváš mezi 12. a 18. dnem cyklu. Spermie přežívají průměrně kolem tří dnů, největší držáci až týden. Pokud se ti to celé nešoupne třeba vlivem stresu, tak bys měla být v klidu. Ale samozřejmě 100% ti to nikdo neřekne. Můžeš se pro uklidnění tenhle měsíc kontrolovat ovulačními testy, ale to už bude taky s křížkem po funuse no, jen to jakoby zjistíš dřív. :nevim: Já bych byla v klidu, ta šance je malinká. Jen ti to nemůžu slíbit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.14 11:10

@Litta Jasně to chápu, že to nemůže být 100% ale moc děkuji je mi trochu líp :hug: nemáš zkušenost třeba s výplachem? Nedostala bych ty malé potvůrky ven aby tam nepřežívali radši moc dlouho? :think:

• Citovat
  • Upravit
14637
18.10.14 11:14
@Anonymní píše:
@Litta Jasně to chápu, že to nemůže být 100% ale moc děkuji je mi trochu líp :hug: nemáš zkušenost třeba s výplachem? Nedostala bych ty malé potvůrky ven aby tam nepřežívali radši moc dlouho? :think:

Na výplach bych kašlala - něco už se tam jistě dostalo, což by samo o sobě stačilo. Nenervovala bych se ještě s nějakými procedurami. Bude to OK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.14 11:18

@Litta :kytka: díky pokusím se věřit tomu, že to bude O. K.

• Citovat
  • Upravit
25.12.17 18:59

Muzu byt tehotna

Zdravim, od listopadu mame s pritelem nechraneny sex, radi bysme mimco. Ja byla na konci rijna na operaci ruky pod narkozou, mohlo by to mit vliv na menstruaci? Pac sem to dostala hned po operaci 30.rijna a dalsi byla 10.prosince ale tentokrat jen spineni bez krve 3dny ted mam 2dny divne bolesti v podbrisku, zvýšenou teplotu 37,2 zvracim nemuzu jist, hlava boli, pro test pujdu zitra ale zajimal by me nazor ci zkusenost
Dekuji Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.8.21 13:14

Chtěla bych se zeptat zda můžu být tehotna? Poslední 2 menstruace pouze na 2 dny jindy třeba 4-5 dní… před první periodou nafoukle bříško, nevolnost ale bez zvracení… menstruace by mi teď měla začít někdy kolem 4.-5.9… můžu být tehotna? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.8.21 23:04

@Nikolka272 jako myslíš že by si byla těhotná cca 2,5 měsíce? Nebo myslíš z tohoto cyklu?
Pokud si delší dobu myslíš že si těhotná udělej si test nebo na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.8.21 07:47

@Nikolka272 mozne je vsechno, jak rika muj gynekolog, zkusila bych test a pri nejhorsim gyndu. Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí