Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud bereš, jak máš, tak bych se těhotenství nebála.. odkdy je špinění příznak těhotenství? To je spíš opravdu tím, že jsi neudělala pauzu mezi blistry..
Se tady s vama dneska roztrhl pytel co chcete věštit na dálku. Udělej si test pro jistotu, ale nejspíš těhotná nejsi.
Ne, jen ti prostě už hormony neudrží krvácení ze spádu. Takže můžeš spojovat maximálně 2 plata antikoncepce.
Když si to ordinuješ jak hej počkej, tak se nediv, že špiníš, ta pauza mezi platy má svůj důvod a tělo už ti říká prostě stop.
@Anonymní píše:
Ahoj,
beru rok ha. Nikdy jsem nezapomněla, beru +-1 na hodinu přesně. Sex mám vždy nepřerušovaný. Většinou spojuju dvě plata dohromady (řešila jsem to i s doktorkou a neměl by v ochraně být problém). No a teď jsem spojila 3 plata a v posledním týdnu jsem začala lehoulince špinit, tak mám trochu strach, jestli je to jen z delšího období bez krvácení nebo jestli mohu být těhotná.
Díky za odpovědi
Stává se to. Těhotenství bych v tom nehledala.
Za co pane bože za co??? Proč lidi negoogli třeba jak funguje antikoncepce..?? Já se ptám, proč se zakládají tady ty diskuze když nemáme ani jedna věšteckou kouli, nevylozime karty a nemáme ani jinou možnost se podívat do budoucna??
Ahoj,
beru rok ha. Nikdy jsem nezapomněla, beru +-1 na hodinu přesně. Sex mám vždy nepřerušovaný. Většinou spojuju dvě plata dohromady (řešila jsem to i s doktorkou a neměl by v ochraně být problém). No a teď jsem spojila 3 plata a v posledním týdnu jsem začala lehoulince špinit, tak mám trochu strach, jestli je to jen z delšího období bez krvácení nebo jestli mohu být těhotná.
Díky za odpovědi