Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tep na břiše cítila, podle mě byl můj. Stačí si ho změřit, dítě má tep kolem 140 za minutu? Ty budeš mít asi míň…
@ivašot. ne neni, to bych si musela nahmatat. proste to citim z nekdy z niceho nic takove tluceni, pravidelne a stejne silne, vzdy na jinem miste dokud se miminko zase neotoci
To bude opravdu škytavka - mně celé bříško úplně nadskakovalo a trvalo to dlouho.
To škytá miminko. Mohe děti škytaly i půl hodiny v kuse. Vlastně jsem víc cítila škytání než pohyby.
@marka123 píše:
Urcite skytavka:)
Děkuju, taky jsem přemýšlela, co to asi je. Mně spíš přijde, že asi moje tepna. Ale škytavka mě nenapadla. ![]()
Určitě to je škytavka u miminka, já to zpočátku také cítila jako tápání. S přibývajícími týdny se to jen potvrdilo
.
Ahoj zacinam 30 tt a posledni dny dost casto citim jakoby tep v brisku. Myslela jsem ze to bude treba skytavka miminka ale nekdy to trva i 5 minut dokud se zase mimi neotoci. Je mozne citit jeho srdicko? Pritel mi rikal ze se mu zda je to spis srdicko, jelikoz to je takove pravidelne buseni. Tak by me zajimalo jestli je to mozne