Triple test po PGS

Anonymní
30.4.18 13:49

Triple test po PGS

Ahoj holky, zakladam tema protoze jsem nic nenasla a zajima me to, pokud se temata dupluji pozadam o smazani. Zajima me nasledovne:

Triple test vs PGS

• Je nutnost delat Triple test kdyz se delalo PGS?
  • Stalo se Vam nektere, ze Triple test vysel pozitivni ikdyz bylo PGS v poradku? (ikdyz by nemelo ale odchylky jsou prej mozne).

Dekuji za odpovedi a preji hezky den :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
30.4.18 14:04

Po IVF s PGD bych triple test odmítla, byť já jsem zrovna případ, kdy TT zafungoval a odhalil v prvním těhotenství M.Down. Nicméně moje lékařka ho matkám, co prošly prvotrimestrálním screeningem nebo PGD nenechává dělat vůbec. TT ti zachytí pouze genetické vady a ty byly už PGD vyloučeny s takřka stopropcentní jistotou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.18 14:54

@Janli Dekuji za odpoved, my podstoupili prave PGS ale rikam si, ze kdyz uz jsme podstoupili PGS tak nemusime pres TT.. ale snad nas do budoucna lekar nebude tlacit to toho nesmyslu, bylo by to podle me zbytecne :)

• Citovat
  • Upravit
Janli
30.4.18 15:31

Zbytečné to je. Můžeš samozřejmě odmítnout nebo ho podstoupit a v případě pozitivity odmítnout amniocentézu. Ale soudný lékař už je stejně nedělá, apriory po PGS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.18 16:24

@Janli Dekuji mockrat :) amniocentezy se bojim jak cert krize ale to asi kazda z nas.. nikdo si nechce nejak dloubat do bricha kdyz to neni uplne nutne..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky