Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokouším se o miminko přítelem a testy evakulicni mám daleko proto se ptám jestli můžu měřit teplotu bazální klasickým teploměrem a jak poznám že že mám bazální teplotu
@natyj píše:
Pokouším se o miminko přítelem a testy evakulicni mám daleko proto se ptám jestli můžu měřit teplotu bazální klasickým teploměrem a jak poznám že že mám bazální teplotu
Nepokousejte se
Co takhle zkusit Google?
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
Tak děkuju za chytré řeči některých já se neptala o kritiku ale o radu tak děkuju
Nenašla sem nic zajímavého na netu proto se ptám o radu ,kdyby tam nešlo našla tak se tady asi neptám
@natyj píše:
Nenašla sem nic zajímavého na netu proto se ptám o radu ,kdyby tam nešlo našla tak se tady asi neptám
A co konkrétně na tom netu zajímavého hledáš. Ohledně bazální teploty jsem ti poslala odkaz. Úplně nechápu co ještě potřebuješ?
Hele, bazalni teplota je klidova. Kazda ji mame jinou. Meri se ve stejnou dobu kazdy den rano (musis predtim spat priblizne stejnou dobu pri stejne teplote v mistnosti). Ja merila v puse, ale myslim, ze je uplne jedno kde se meri, jen se mista nesmi menit. Takze kazde rano, nez vstanes z postele si zmer teplotu a zapisuj. Pri ovu teplota stoupne a drzi se nahore do dalsi MS. Najdi si nejakou apku, kam budes denne zapisovat a doporucuju si o tom jeste neco precist. Vzala jsem to dost ve zkratce ![]()
Zadej do google jak měřit bazální teplotu,je tam asi milion článku… V Tvem případě bych spus zadala co to je bazální teplota..
@Anonymní píše:
Ahojky holky chci si změřit bazální teplotu prosím můžu to měřit i normálním teploměrem digitálním? A kolik musím mít teplotu aby byla bazální teplota děkuju moc
Bazální teplotu můžeš měřit digitálním teploměrem. Měří se vždy ráno hned po probuzení (ještě než vstaneš z postele) a vždy ve stejnou hodinu. Pokud tě ještě něco zajímá, tak se ptej. Klidně napiš zprávu
Každej má bazální teplotu, dokonce i chlapi a děti. Taktéž doporučuji google.
Změříš ji libovolným teploměrem na měření tělesné teploty. Netuším, co myslíš normálním, třeba můj muž tak říká prastarému rtuťáku, co měří 3-5 minut, ten změří taky, ale radši bych investovala stovku za rychlý digitál.
A vážně doporučuju si to předem nastudovat, protože momentálně netušíš - co chceš měřit, proč to chceš měřit, jak to má vypadat, o čem to vypovídá a k čemu je to dobré. Typ teploměru je tvůj nejmenší problém ![]()
http://merenibt.xf.cz/ Stránka zastaralá, ale info podrobné a stále aktuální.
Ahojky holky chci si změřit bazální teplotu prosím můžu to měřit i normálním teploměrem digitálním? A kolik musím mít teplotu aby byla bazální teplota děkuju moc