Můžu měřit bazální teplotu klasickým teploměrem ?

Anonymní
22.6.18 20:55

Můžu měřit bazální teplotu klasickým teploměrem ?

Ahojky holky chci si změřit bazální teplotu prosím můžu to měřit i normálním teploměrem digitálním? A kolik musím mít teplotu aby byla bazální teplota děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
22.6.18 21:01

Můžeš a druhou otázku nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.6.18 21:01

Jen venkovním

• Citovat
  • Upravit
93
22.6.18 21:08

Bazální teplota

Pokouším se o miminko přítelem a testy evakulicni mám daleko proto se ptám jestli můžu měřit teplotu bazální klasickým teploměrem a jak poznám že že mám bazální teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.6.18 21:18
@natyj píše:
Pokouším se o miminko přítelem a testy evakulicni mám daleko proto se ptám jestli můžu měřit teplotu bazální klasickým teploměrem a jak poznám že že mám bazální teplotu

Nepokousejte se

• Citovat
  • Upravit
5913
22.6.18 21:20

Co takhle zkusit Google?
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.6.18 21:27

Tak děkuju za chytré řeči některých já se neptala o kritiku ale o radu tak děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.6.18 21:28

Nenašla sem nic zajímavého na netu proto se ptám o radu ,kdyby tam nešlo našla tak se tady asi neptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
22.6.18 21:36
@natyj píše:
Nenašla sem nic zajímavého na netu proto se ptám o radu ,kdyby tam nešlo našla tak se tady asi neptám

A co konkrétně na tom netu zajímavého hledáš. Ohledně bazální teploty jsem ti poslala odkaz. Úplně nechápu co ještě potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
22.6.18 21:39

Hele, bazalni teplota je klidova. Kazda ji mame jinou. Meri se ve stejnou dobu kazdy den rano (musis predtim spat priblizne stejnou dobu pri stejne teplote v mistnosti). Ja merila v puse, ale myslim, ze je uplne jedno kde se meri, jen se mista nesmi menit. Takze kazde rano, nez vstanes z postele si zmer teplotu a zapisuj. Pri ovu teplota stoupne a drzi se nahore do dalsi MS. Najdi si nejakou apku, kam budes denne zapisovat a doporucuju si o tom jeste neco precist. Vzala jsem to dost ve zkratce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.18 21:39

Zadej do google jak měřit bazální teplotu,je tam asi milion článku… V Tvem případě bych spus zadala co to je bazální teplota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
22.6.18 21:43
@Anonymní píše:
Ahojky holky chci si změřit bazální teplotu prosím můžu to měřit i normálním teploměrem digitálním? A kolik musím mít teplotu aby byla bazální teplota děkuju moc

Bazální teplotu můžeš měřit digitálním teploměrem. Měří se vždy ráno hned po probuzení (ještě než vstaneš z postele) a vždy ve stejnou hodinu. Pokud tě ještě něco zajímá, tak se ptej. Klidně napiš zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116110
22.6.18 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68984
22.6.18 21:45

Každej má bazální teplotu, dokonce i chlapi a děti. Taktéž doporučuji google.
Změříš ji libovolným teploměrem na měření tělesné teploty. Netuším, co myslíš normálním, třeba můj muž tak říká prastarému rtuťáku, co měří 3-5 minut, ten změří taky, ale radši bych investovala stovku za rychlý digitál.
A vážně doporučuju si to předem nastudovat, protože momentálně netušíš - co chceš měřit, proč to chceš měřit, jak to má vypadat, o čem to vypovídá a k čemu je to dobré. Typ teploměru je tvůj nejmenší problém ;)
http://merenibt.xf.cz/ Stránka zastaralá, ale info podrobné a stále aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
23.6.18 01:10

Takoví lidé ***

edit admin - urážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...