Můžu měřit baz.teplotu v podpaží?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
29.9.10 21:33

jani, o merani bazalnej teploty viem skutocne takmer vsetko :wink:

a ked som este merala, tak som mala overene, ze moja teplota je rovnaka hned po zobudeni, aj po vycikani, aj po umyti zubov.

kazda z nas je ina a ja som mala exttremne stabilne teploty, tzv flat temperatures :-D

ale keby som mala lahko ovplyvnitelnu teplotu, tak nie je pravda, ze keby som ju merala kazdy den pri umyvani zubov, ze by bola vzdy rovnako ovplyvnena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.9.10 08:17

Bazální teplota by se měla měřit ve stejný čas, stejným teploměrem, nejlépe hned ráno po probuzení ještě než člověk vstane a nejlépe v pochvě. Hlavně jde o ten klid, jakmile vstaneš tak už to může zkreslovat. Mě to takto doporučoval kdysi můj dr. když jsme se snažili o první mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.9.10 08:31

lucka, tak este raz- ja to vsetko viem- ale kedze sme kazda jedinecna, tak mam na sebe odsledovane, ze urcite veci mi teplotu neskreslia :wink:

a moje grafy boli vzdy pekne a nikdy nie uskakane. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
3.10.10 22:09

Soldi - já ale nereagovala na tebe :-D jen jsem zakladatelce napsala co říkal mudr. mě :wink: Je jasné že každý je jiný a někomu to může křivku rozházet a někomu ne, takže je ze začátku jistější to dělat v klidu a ve stejnou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.10.10 11:55

lucka, jasne, tak potom prepac, som nevedela :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie