Můžu omdlít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.19 20:42

Můžu omdlít?

Ahojte, mám otázečku…

V neděli jsem měla jen rizoto a potom špagety se zeleninou

V pondělí jsem měla špenát s bramborem a špagety

V pondělí jsem měla dost náročný pohyb - po dokončení jsem zbělala a málem omdlela… Dnes jsem měla špenát s těstovinami a teď chléb a párek…

Mohla bych se s takovým stravováním do nemocnice?? :think: :think: Ne, nechci tam, jen nemám hlad a vyhovuje mi tento typ stravování, proto chci zjistit, jestli si můžu ublížit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
5.3.19 20:47

Můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
5.3.19 20:47

Cvicis, nejis bilkoviny, nepises gramaz. Tezko z toho neco vycist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
5.3.19 21:01

Těžko říct. To si jedla jenom to co píšeš? když říkáš špagety s čím byly? Kolik vypijes? Dej si i nějakou zeleninu a ovoce. Co to je náročný pohyb a jak často ho praktikujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41911
5.3.19 21:06

Můžeš. Nejsou v tom skoro žádné bílkoviny. Chybí ovoce a zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.19 21:08

Já třeba jím takové množství, že by většina dospělých zkolabovala do týdne. Mně to naprosto vyhovuje. Přece každý máme jiné tělo a ty píšeš málo informací. Těžko posoudit. Pochopila jsem, žes měla oba dny dvě hlavní jídla. To já třeba nemám téměř nikdy. Ale moje tělo si třeba dost jasně říká, co mu chybí. Hlásí se o bílkoviny, zeleninu, ovoce… jak potřebuje. Jestli budeš jíst dlouhodobě jen špagety, tak ti asi dobře nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.19 21:10

@Kriss Tina s hráškem, mrkví a kukuřicí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.19 21:11

@Kris :hug: s Tina a pohyb 2× týdně 1:30 hod. a 1 týdně 2 hod.

• Citovat
  • Upravit
37127
5.3.19 21:15
@Anonymní píše:
@Kris :hug: s Tina a pohyb 2× týdně 1:30 hod. a 1 týdně 2 hod.

A ten pohyb je jaký? Nějaké cvičení doma, běh, fitko? Jíš málo pestře, přidej aspoň to ovoce a zeleninu, klidně ve formě smoothie a nějaké maso, nemáš bílkoviny. Tak vynechej parky a dej si třeba krůtí plátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.19 21:19

@Kriss Tina
1× týdně balet
2 hodiny týdně tělocvik ( běh, šplh, gymnastika, atletika, … )
1× týdně moderní tance

Možná se to nezdá, ale balet je dost náročný :P

• Citovat
  • Upravit
37127
5.3.19 21:22

Tak uprav jídelníček, špagety a parky nemaj nic prinosneho. Můžeš jist málo, ale musíš pestře, maso, vejce, tvaroh na bílkoviny, ovo-zel, hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.19 21:22
@Anonymní píše:
@Kriss Tina
1× týdně balet
2 hodiny týdně tělocvik ( běh, šplh, gymnastika, atletika, … )
1× týdně moderní tanceMožná se to nezdá, ale balet je dost náročný :P

Bude ti blbě. Řekni mámě, ať ti pořádně vaří. A víc pij, půl litru je málo. Ale trochu divný se mi to teda zdá. Při náročným sportu snad nikdo nepije takhle málo. Nekecáš? Jestli ne, tak do nemocnice půjdeš. Dříve nebo později, s poruchou příjmu potravy. Přemejšlej trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.19 21:27

@Čičorečka
Obědy mám v jídelně… Ne, opravdu piju takhle malinko… Přijde mi, že jím málo, ale do poruch příjmu potravy bych to nezaháněla… :think: Jsem obézní ( řekla mi to pediatrička ) takže mi to nějak neubližuje :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14599
5.3.19 21:31
@Anonymní píše:
@Čičorečka
Obědy mám v jídelně… Ne, opravdu piju takhle malinko… Přijde mi, že jím málo, ale do poruch příjmu potravy bych to nezaháněla… :think: Jsem obézní ( řekla mi to pediatrička ) takže mi to nějak neubližuje :nevim: :nevim:

A kolik teda vážíš a měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
5.3.19 21:32
@Anonymní píše:
@Čičorečka
Obědy mám v jídelně… Ne, opravdu piju takhle malinko… Přijde mi, že jím málo, ale do poruch příjmu potravy bych to nezaháněla… :think: Jsem obézní ( řekla mi to pediatrička ) takže mi to nějak neubližuje :nevim: :nevim:

Ale ubližuje, že nejsi zatím kost a kůže nic neznamená. A pij, tím budeš taky hubnout navíc s půl litrem denně si tak odděláš ledviny. A nějaké snídaně, svačiny vůbec nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová