Můžu při OČR chodit do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20892
12.12.19 08:22

@Myšík všude jsem jen viděl, že se řeší celé dny a pokud vám za ten den náleží mzda (jakákoliv), tak za ten den se dávka nevyplácí. Platí to i při nočních směnách, nebo tak mi to bylo u nás řečeno. Ruku do ohně za to nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101641
12.12.19 09:24

@Myšík Je to tak, umi to jen bud a nebo. Takze leda jit 2 puldny a vykazat to jako jeden cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.2.20 23:40

Diky… uz vyreseno. Lze to. Za dny prace nenalezi OCR… takze bud jdu na pul den nebo zajistim na den hlidani a dalsi den treba pul den atd. Prvni dny vetsinou na me stejne jako OCR, to jim je nejhur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.3.20 21:54

Dobrý večer, lze pracovat a tyto prac.dny uvést na papíru pro OSSZ pokud čerpám OČR i v dnešní situaci - tedy z důvodu uzavření škol kvůli koroně?
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
23.3.20 14:11
@sall7 píše:
Dobrý večer, lze pracovat a tyto prac.dny uvést na papíru pro OSSZ pokud čerpám OČR i v dnešní situaci - tedy z důvodu uzavření škol kvůli koroně?
Děkuji za odpovědi

Zajímá mě to samé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.3.20 14:15
@sall7 píše:
Děkuji za odpovědi

Nevíte někdo? Není tu někdo z Ossz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
25.3.20 22:14

Podle OSSZ lze. Volala jsem tam v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.3.20 21:28

OCR korona

Hackuji se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
31.3.20 17:42

Soubeh hpp a dpp

Neresil jste nekdo soubeh hpp a dpp? Jak to je v pripade ocr. Z hpp nalezi osetrovne, ale co s tou dohodou- lze na ni stale pracovat a mit z ni prijem i kdyz se cerpa ocr z hpp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.20 00:35

@JaninkaKelt máte prosím bližší informace? Já jsem se dozvěděla na OSSZ, že pokud půjdete během OČR do práce v pátek a v pondělí, neproplatí vám ošetřovné na víkend :-( Nemáte s tím prosím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
11.4.20 10:04

@Blanka001 - ptala jsem se, že pokud půjdu celý týden, jestli mi proplati sobotu a neděli, tak mi bylo řečeno, že ano (trochu nejiste). Ale jak to bude skutečně, na to si budu muset počkat, podklady tam zaměstnavatel ponese příští týden a pak mají 30 dnu na vyřízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.4.20 08:29

Zdravím, jde na očr, nyní v době koronavolna, chodit do prace, napr. na 4 hodiny, zbytek ocr v jednom dni? Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
14.4.20 08:59
@joanee píše:
Zdravím, jde na očr, nyní v době koronavolna, chodit do prace, napr. na 4 hodiny, zbytek ocr v jednom dni? Dekuji :kytka:

Pokud vykážeš v nějakém dni práci, tak za ten den ošetřovné nedostaneš a je jedno, jestli jsi odpracovala část směny nebo celou. Poměrná část ošetřovného se řeší jen u prvního a poslední dne ošetřování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101641
14.4.20 09:59

@Lendeš Vis prosim, jak je to s temi vikendy, pokud by člověk pracoval pondeli - čtvrtek, patek na OCR a od pondělí zas prace? Zaplati vikend nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
14.4.20 10:08
@j.a.n.i1 píše:
@Lendeš Vis prosim, jak je to s temi vikendy, pokud by člověk pracoval pondeli - čtvrtek, patek na OCR a od pondělí zas prace? Zaplati vikend nebo ne?

Měli by normálně zaplatit, pokud měl být pátek pracovní jako při běžném ošetřovném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat