Můžu rodit císařem, když jsme na rizikovým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
27.4.13 18:15

Tak asi zalezi, jak je cysta velka, jestli se zvetsuje, kde je umistena, tohle je vazne otazka spis na porodnika. Zamerne pisu porodnika, protoze kolikrat se stane, ze osetrujici gynekolog doporuci cisare a v pordce na to pak maji uplne jiny nazor. Pripadne bych smerovala dotaz jeste lepe na neonatologa, jak moc to ohrozuje dite, jaka je treba pravdepodobnost, ze by cysta praskla a tak.
Drzim palce, at se cysta nijak nezvetsuje a pokud mozno at se naopak hezky vstrebava a neni potreba to nejak urgentne resit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
27.4.13 18:35

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
27.4.13 18:44

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
27.4.13 19:48

Myslím, že je lepší pokud to jde rodit přirozeně. Nechala bych to na lékařích. Já sama rodila 2×císařem. Poprvé akutní pro předčasný nepokračující porod ve 29tt v celkové narkóze. A podruhé kvůli úpravě jizvy, protože jsem tam měla boule, které bolely a to bylo se spinálem. A ten druhý porod spinálem byl fajn, je šetrnější pro miminko(než v celkový) a já si ho vyloženě užila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7217
27.4.13 22:20
@tamata píše:
nadměrná velikost plodu někdy taky není indikací k císaři… se mnou byla na pokoji paní, kterou nechali rodit normálně 5 kg dítě… měla všude pytlíky na odvod moči, krve a nevím čeho ještě 8o Takže moje dítě bylo oproti jejímu špunt :)
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky