Můžu zamrazit Lipánek do kapsičky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Můžu zamrazit Lipánek do kapsičky?
Zdravím, potřebovala bych poradit, jestli je možné zamrazit tvaroh, jogurt, nebo vyloženě Lipánek..? Mám doma plnící kapsičky, a chtěla bych třeba na cesty, nebo když zrovna jsou ty dobré v akci, tak že bych zamrazila. Ale netuším, co se s tím pak stane
nevíte někdo? Může se to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pred jedním rokem holka jedla jen bile jogurty a určitě bych kapsičky do mrazáku nedala. Sice třeba prodávají ty dezerty do mrazáku z tvarohu a smetany atd, ale já osobně bych to nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus a uvidis
podle me to bude hnusne na chut i konzistenci. Jako kdyz das znovu zmrazit roztrklou zmrzku
- Citovat
- Upravit
Spíše je dost nechutné jist rozmrazene jídlo, které nebylo následně plnohodnotně tepelně upraveno. Ty sama jis rozmrazeny jogurty a Lipanky a ještě si to někam s sebou vozis ke svacine, ze to chceš dávat dítěti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex to sice ne, ale vím, že jsou různé mražené jogurtové pochoutky a tak
jen to je asi přímo dělané do mrazáku, co? No zkusím to, ochutnám to sama, a uvidím jaké to bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda zamrazuju tvaroh a po rozmrazeni je to zase obycejny tvaroh a jim ho i bez tepelne upravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak mas stary dite, ja myslela, ze starsi.. ale vzhledem k ankete…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš bych využila malou termosku.
Na výlet rovnou výživu v pytlíku. To už je zavařené. Do pytlíčků a mrazáku jsem dávala jsem rozmixované ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leda tak podávat jako zmrzlinu, rozmražené ti asi nebude mít úplně ok konzistenci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aajina f píše:
@Semtex to sice ne, ale vím, že jsou různé mražené jogurtové pochoutky a takjen to je asi přímo dělané do mrazáku, co? No zkusím to, ochutnám to sama, a uvidím jaké to bude
No hlavně se to asi nekonzumuje par hodin po rozmrazeni rozmrazene, ale zmrzlé
Roztekla zmrzlina po čtyřech hodinách asi taky nic moc nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DandátkoP teď v srpnu mu byl rok. A Lipánek měl občas přes léto u babičky, ale zajímá mě právě názor ostatních.. starší generace furt „vy jste to jedli od půl roka“, a když jim řeknu, proč to není dobrý, tak akorát koulí očima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aajina f at si kroutej jak chtej, to dite kdyz bude dostavat sladkyho lipanka, tak do nej uz nedostanes bilej jogurt a naucis si ho tim na sladkou chut. Hele ja nejsem matka roku v tomhle, naší budou dva a čokoladu už taky ochutnala, nedrzim ji striktne od sladkyho, ale zrovna ty lipanky apod. si myslim to dite nepotrebuje, je to fakt kaloricka bomba. ![]()
Ja na takovyhle pripominky vzdycky rikam, ze si svoje dite uz vychovali, ze tohle je moje dite a vychovam si ho po svym a kdyz si nepreju, aby mu tohle davali, tak at mu to nedavaj. U nas je spis problem u tchyne, ikdyz ted uz pochopila, tam uz rovnou rikam, ne, tohle ne. Moje mama ji takovyhle veci nedava, ani ja jsem je prej nedostavala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit