Můžu zamrazit Lipánek do kapsičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
18.9.23 12:56

Můžu zamrazit Lipánek do kapsičky?

Zdravím, potřebovala bych poradit, jestli je možné zamrazit tvaroh, jogurt, nebo vyloženě Lipánek..? Mám doma plnící kapsičky, a chtěla bych třeba na cesty, nebo když zrovna jsou ty dobré v akci, tak že bych zamrazila. Ale netuším, co se s tím pak stane :D nevíte někdo? Může se to?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
18.9.23 13:05

Pred jedním rokem holka jedla jen bile jogurty a určitě bych kapsičky do mrazáku nedala. Sice třeba prodávají ty dezerty do mrazáku z tvarohu a smetany atd, ale já osobně bych to nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
18.9.23 13:08

Zkus a uvidis :) podle me to bude hnusne na chut i konzistenci. Jako kdyz das znovu zmrazit roztrklou zmrzku

• Citovat
  • Upravit
14574
18.9.23 13:21

Spíše je dost nechutné jist rozmrazene jídlo, které nebylo následně plnohodnotně tepelně upraveno. Ty sama jis rozmrazeny jogurty a Lipanky a ještě si to někam s sebou vozis ke svacine, ze to chceš dávat dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.9.23 13:55

@Semtex to sice ne, ale vím, že jsou různé mražené jogurtové pochoutky a tak :nevim: jen to je asi přímo dělané do mrazáku, co? No zkusím to, ochutnám to sama, a uvidím jaké to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5223
18.9.23 14:09

Ja teda zamrazuju tvaroh a po rozmrazeni je to zase obycejny tvaroh a jim ho i bez tepelne upravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
18.9.23 14:12

A jak mas stary dite, ja myslela, ze starsi.. ale vzhledem k ankete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
18.9.23 14:22

Spíš bych využila malou termosku.
Na výlet rovnou výživu v pytlíku. To už je zavařené. Do pytlíčků a mrazáku jsem dávala jsem rozmixované ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10822
18.9.23 14:30

„Lipanek“ v kapsicce maji v Penny. Nejaka jejich znacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9654
18.9.23 14:33

Leda tak podávat jako zmrzlinu, rozmražené ti asi nebude mít úplně ok konzistenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
18.9.23 15:22
@aajina f píše:
@Semtex to sice ne, ale vím, že jsou různé mražené jogurtové pochoutky a tak :nevim: jen to je asi přímo dělané do mrazáku, co? No zkusím to, ochutnám to sama, a uvidím jaké to bude ;)

No hlavně se to asi nekonzumuje par hodin po rozmrazeni rozmrazene, ale zmrzlé :lol: Roztekla zmrzlina po čtyřech hodinách asi taky nic moc nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.9.23 12:40

@DandátkoP teď v srpnu mu byl rok. A Lipánek měl občas přes léto u babičky, ale zajímá mě právě názor ostatních.. starší generace furt „vy jste to jedli od půl roka“, a když jim řeknu, proč to není dobrý, tak akorát koulí očima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
19.9.23 14:11

@aajina f at si kroutej jak chtej, to dite kdyz bude dostavat sladkyho lipanka, tak do nej uz nedostanes bilej jogurt a naucis si ho tim na sladkou chut. Hele ja nejsem matka roku v tomhle, naší budou dva a čokoladu už taky ochutnala, nedrzim ji striktne od sladkyho, ale zrovna ty lipanky apod. si myslim to dite nepotrebuje, je to fakt kaloricka bomba. :)

Ja na takovyhle pripominky vzdycky rikam, ze si svoje dite uz vychovali, ze tohle je moje dite a vychovam si ho po svym a kdyz si nepreju, aby mu tohle davali, tak at mu to nedavaj. U nas je spis problem u tchyne, ikdyz ted uz pochopila, tam uz rovnou rikam, ne, tohle ne. Moje mama ji takovyhle veci nedava, ani ja jsem je prej nedostavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí