Proč jsou párky v pohodě a hranolky ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
8.9.23 13:48

Proč jsou párky v pohodě a hranolky ne?

Ahoj maminky ☺️ nedavno na koupaku u občerstvení si jedna maminka chtěla koupit pro své děti (cca 1 a 3 roky) párek v rohlíku s kecupem. Bohužel ji prodavačka řekla, ze ty již nemají, ale muže jí nabídnut neosolene hranolky. To maminku dost rozcililo a od občerstvení odešla s prázdnou. Já mam teda jedno dítě (2,5 roku) a ani jedno z toho zatím nejí… ale zajímá me, proč u většiny rodičů (začala jsem to vice sledovat) jsou parky v poradku a hranolky uplna hrůza? Me teda přijde pro děti nevhodné oboje, ale kdybych měla porovnat hranolky a parky, tak mi párek o moc lepší nepřijde.

Jaký na to mate názor vy? A proč jste když tak pro parky? Popride kdy jste jimi zacali své děti krmit?

Předem díky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21896
8.9.23 13:56

Tak hranolky jsou smazene, vetsinou na prepalenem oleji. Kvalitni parek s vysokym obsahem masa, neni nic spatneho. To se ale vetsinou netyka tech z rychleho obcerstveni. I tak bych ale volila ten parek, nez hranolky, kdybych musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.9.23 13:57

@Eemii jenze třeba na fotbale, koupališti a podobně netušíte o jaké párky se jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
8.9.23 13:59

Na koupák a výlety se nechodí každý den a je celkem jedno, jestli dopřát dítěti příležitostně párek v rohlíku nebo smažené hranolky, je to stejně nehodnotná potravina jako sladký polotovar v podobě bonbonů nebo tyčinek. :nevim: Dát to dítěti občas přece nevadí, pokud mu to udělá radost. Tak možná to dítě jen nemělo rádo brambory, kdoví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
8.9.23 14:03

@Harym tak ideální není ani jedno, na druhou stranu pokud je to výjimečně, tak nemám problém ani s párkem, ani s hranolky. Ale je pravda, že v některých rychlých občerstveních dělají hranolky na tak přepáleném tuku, že se to nedá jíst. Tak třeba měla maminka s místními hranolkami špatnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.9.23 14:06

Absolutně nechci soudit, ze to maminky občas dětem daji a určitě souhlasím, ze jednou za čas nevadí ani jedno… spis me udivovalo to, ze parky jsou Ok a hranolky ne… ale nejspíš je to tím presmazenym olejem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
8.9.23 14:08

Tak v parcích je zase spousta různých namek a soli, různých těch reznickych soli, takže to mi teda prijdou lepší ty hranolky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.9.23 14:09
@Semtex píše:
Tak v parcích je zase spousta různých namek a soli, různých těch reznickych soli, takže to mi teda prijdou lepší ty hranolky :lol:

No prave, proto můj dotaz 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.9.23 14:09

Ano, idealni neni ani jedno. Parku ve stanku budou tezko kvalitni, bude to jen sracka z neceho mleteho :lol: a hranolky zas nacucane presmazenym olejem… :roll: necim co bych volila jako mensi zlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
8.9.23 14:15

Taky bych volila radši ty hranolky, tam bych předpokládála, že je v nich víc brambor než v těch levných párcích masa. Ale jednou začas bych nehrotila ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
8.9.23 14:17

Pokud je to výjimečně někde na výletu, tak nemám problém ani s jedním. Doma parky moc nekupuju, občas nám donese mamka co dělají domácí, tam aspoň vím co v nich je :D hranolky doma dělám často, ale v troubě a z brambor, tak to mi nepřijde jako takové zlo :D nicméně třeba její děti hranolky proste neji a tak byla naštvaná, ze jim nemohla koupit to, co by ji třeba jedine snědli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
8.9.23 14:17

@Harym Možná děti té pani hranolky nejí, proto chtěla párek.. Jinak co se tyče kvality jidla, v tom rozdíl nebude, ale asi každý z nás to dítěti občas koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.9.23 14:18

Ne, ne, paní se rozcilovala, ze hranolky nejsou pro děti vhodne 🙈

A kdy jste hranolky nebo parky začaly dětem dávát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.9.23 14:19

Jsou párky a párky… ale hranolky budou vždy hranolky.. leda bys je udělelala v troubě jen pokapané olivovým olejem…

pátek teoreticky muže být mega masový ( máme strejdu řezníka který už se tím neživí ale dělá) faktem je že stejně v tom je mega soli a koření.

Za mě jedno uza čas na koupališti nebo na výletě nevidím problém ani s hranolky ani párekm. Je to každopádně neplnohodnotné jídlo.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.9.23 14:20
@Petra0009 píše:
Ano, idealni neni ani jedno. Parku ve stanku budou tezko kvalitni, bude to jen sracka z neceho mleteho :lol: a hranolky zas nacucane presmazenym olejem… :roll: necim co bych volila jako mensi zlo :roll:

párky ve stáncích jso uvždy ty nejlevnější… moc masa tam není.. paradoxně mám zkušenost že čím méně masa párky obsahují tím více dětem chutnají

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko