Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Prosim pokud nekdo vite, kde se daji koupit mydlové orechy a praci prostredky z nich? Nejlepe Praha, nebo okoli?
Já se kouknu, jestli mi je partner už nevyhodil a jestli ne, tak ti je klidně vyměním za Lidlí gumový medvídky nebo jiný zdravý pamlsky pro děti
, Jsem je koupila za 250 a je mi líto je vyhodit. Ale fakt jsou úplně k prdu. Napiš SZ, koncem března mám cestu do Prahy.
@Tiger-lily píše:
Nekupuj, je to podfuk.
Proc? Doporucila mi je dermatolozka pro miminko_ma atop. ekzem…
@lllucie píše:
Proc? Doporucila mi je dermatolozka pro miminko_ma atop. ekzem…
tak to asi kecala z hladu ![]()
http://ekolist.cz/…-ukazal-test
@monrom píše:
www.babako.cz ale moc to nefunguje. když už tak raději kup přípravky z nich než jenom samotné ořechy.
jj, mam v planu koupit uz samotny prasek na prani z tech orechu, samotne orechy nechci, to ani nevim, jak se pouziva…proste chci neco co naleju, bo nasypu a klasika peru:-)
@Tiger-lily píše:
tak to asi kecala z hladu
http://ekolist.cz/…-ukazal-test
Ale to asi se mysli ty klasicke orechy…ja chci ten praci prasek nebo gel s jejich obsahem…stoji to par korun, tak to zkusim, mala ma desne citlivou kuzicku, tak zkusim cokoli.
@Gina108 Diky moc, ale potrebuju ten prasek, nebo gel z nich, na prani v tech oresich bych asi nemela nervy:-)
@lllucie píše:
@Gina108 Diky moc, ale potrebuju ten prasek, nebo gel z nich, na prani v tech oresich bych asi nemela nervy:-)
Aha, já mám jen ty surové ořechy no a nejsem z nich nadšená
. Tak snad ty přípravky z toho budou lepší ![]()
@lllucie a nemela by si jednodusi koupit detsky mydlo primo na atop. Ekzem nastrouhat ho a udelat si sli na prani?? je to levni a vypere to
@Marlej píše:
@lllucie a nemela by si jednodusi koupit detsky mydlo primo na atop. Ekzem nastrouhat ho a udelat si sli na prani?? je to levni a vypere to
prosim a poradis jak? Ja o tom slyšela, ale netuším jak vyrobit…
@lllucie tak ted Sem cetla jinou diskuzi a tam si zensky chvalili Marseillske mydlo na prani je i pro lidi s ekzemem a je uplne bez Chemie
@Marlej dekuju moc:-) musim to prostudovat, ta naše miminkova je desna citlivka, hned se po vsem osype, tak musim vychytat neco echt setrneho…