Mykóza v těhotenství

Anonymní
26.6.20 17:15

Mykoza - těhotenství

Ahoj holky, začínám na sobě pociťovat, že mi nejspis dorazí mykoza.. trosku to dole svedi..jsem cca 6dpo a snažíme se o mimčo (8 měsíc) Zajímá mě, jestli to muže mít vliv třeba na to, ze to zase nevyjde.. Možná blbi dotaz :zed:, ale za zeptani nic nedám.
Díky :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
26.6.20 18:21

No rozhodně nesouloz jestli máš mykozu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3032
26.6.20 18:21

Nevím či mykóza ovlivňuje početí podle mě spíše ne, ale pokud si myslíš, že jí máš tak to maximálně ovlivní to, že se teď nebudete snažit, jinak se ti to pořád bude vracet. Musíte se pořádně vyléčit oba jinak to bude jak v začarovaném kruhu - samozřejmě, jen pokud se mykóza potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 18:31
@EvieK píše:
Nevím či mykóza ovlivňuje početí podle mě spíše ne, ale pokud si myslíš, že jí máš tak to maximálně ovlivní to, že se teď nebudete snažit, jinak se ti to pořád bude vracet. Musíte se pořádně vyléčit oba jinak to bude jak v začarovaném kruhu - samozřejmě, jen pokud se mykóza potvrdí.

Asi jsem to nenapsala správně. Snažení proběhlo. Teď čekám na ms nebo na pozitivní tt. Jen mě zajímalo, jestli by to tehotenstvi třeba kvůli mykoze nemohlo vyjít..

• Citovat
  • Upravit
mackA159
26.6.20 19:08
@Anonymní píše:
Asi jsem to nenapsala správně. Snažení proběhlo. Teď čekám na ms nebo na pozitivní tt. Jen mě zajímalo, jestli by to tehotenstvi třeba kvůli mykoze nemohlo vyjít..

Ne, to nemá vliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí