Ovulační testy - první miminko

Anonymní
26.6.20 10:45

Ovulacni testy - první miminko

Krásné dopoledne holky, vím že je tu spousta diskuzi ale nikdo mi tam neodpovídá. Prosím o radu a vás zkušenosti. Testuji ovulaci poprve. Jsou to testy z Dr maxe. Poslední testik je delany teď v 10:00 ( nejspíš je pozitivní) ale co mi zaráží, je ten vcerejsi v 10:00 je silnější než ten v 17:00 a dneska je pozitivní. Ty dopoledni testuji úplně bez pití prostě nepiju od rána co vstanu, odpoledne se snažíme ty 3 h dodržet ale není to vždy asi přesně 2 h. Omlouvám se ale nemám zkušenosti s testovala tak jdu s tím za vámi ;) :kytka:. Sex máme obden. Včera večer byl, tak jestli je to opravdu pozitivní test ten dnešní, tak stačí sex zase zítra? Děkuji moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
26.6.20 10:48
@Anonymní píše:
Ty dopoledni testuji úplně bez pití prostě nepiju od rána co vstanu

Není náhodou v návodu napsáno, že přesně takhle se to dělat nemá? Že se netestuje na ranní moči, protože pak vychází falešně pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 10:49
@MrsNorris píše:
Není náhodou v návodu napsáno, že přesně takhle se to dělat nemá? Že se netestuje na ranní moči, protože pak vychází falešně pozitivní?

Ale to není první moc, je to snad tak 5 ale když vstávám v 8 a testuju po10:00 Tak nepiju ty 2 h jak je v návodu 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 11:04

No, já jsem to pití neřešila (doktor mi řekl, že když ji máš, tak ji máš a to, že nepijes, pijes málo, hodně na to nemá vliv, prostě ovulujes a ty testy prý jsou tak citlivé, že z moči ti to ukážou tak jako tak, když je…, měla jsem je taky z dr.maxe… Takže my jsme okolo ovulace na to hupsli obden a když jsem jako ty viděla rano/dopoledne takhle dvě silné čárky konečně a ne jednu slabouckou, tak jsme na to ten den hupsli a povedlo se, jsem osmém měsíci. Upřímně jsem ty testy měla ale taky takový matoucí, tak jsem to říkala po pár měsících zkoušení, kdy ty dvě čárky nebyly obě stejně silné, že snad nemám ovulaci… Říkal, dělejte si je obden, kdyz bude jeden den druhá čárka sílit, druhý den test opakujte a vše si pište každý měsíc (závisí na ovulaci spoustu faktorů, nachlazení, jiné prostředí, tedy i dovolená, stres, nervozita, cokoli. Tak jssm prostě čekala na to, až budou obě čárky silné a po pár měsících byly, ten den (i když jsme to dělali den předem) jsme měli sex a vyšlo to. Po sexu jsem vždy zůstala aspoň dvacet minut v klidu, ležet, žádný záchod, zvedat se, často jsem si dávala pod zadek polštář a u mě tohle fakt zabralo. Najednou na Vánoce pozitivní těhotensky. Držím palečky! 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 11:36
@Anonymní píše:
No, já jsem to pití neřešila (doktor mi řekl, že když ji máš, tak ji máš a to, že nepijes, pijes málo, hodně na to nemá vliv, prostě ovulujes a ty testy prý jsou tak citlivé, že z moči ti to ukážou tak jako tak, když je…, měla jsem je taky z dr.maxe… Takže my jsme okolo ovulace na to hupsli obden a když jsem jako ty viděla rano/dopoledne takhle dvě silné čárky konečně a ne jednu slabouckou, tak jsme na to ten den hupsli a povedlo se, jsem osmém měsíci. Upřímně jsem ty testy měla ale taky takový matoucí, tak jsem to říkala po pár měsících zkoušení, kdy ty dvě čárky nebyly obě stejně silné, že snad nemám ovulaci… Říkal, dělejte si je obden, kdyz bude jeden den druhá čárka sílit, druhý den test opakujte a vše si pište každý měsíc (závisí na ovulaci spoustu faktorů, nachlazení, jiné prostředí, tedy i dovolená, stres, nervozita, cokoli. Tak jssm prostě čekala na to, až budou obě čárky silné a po pár měsících byly, ten den (i když jsme to dělali den předem) jsme měli sex a vyšlo to. Po sexu jsem vždy zůstala aspoň dvacet minut v klidu, ležet, žádný záchod, zvedat se, často jsem si dávala pod zadek polštář a u mě tohle fakt zabralo. Najednou na Vánoce pozitivní těhotensky. Držím palečky! 🙂

Super tak to moc gratuluju :srdce: a děkuji za zkušenost. Tak jestki ale je zase pozitivní dnes tak ovu by měla být cca od toho 24-48h tak si myslím že zítra na to vlitnem uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
2695
26.6.20 12:00

Já v prvním těhotenství otěhotněla ze sexu, který byl v den pozitivního testu, druhé těhotenství ze sexu 1 den po pozitivním testu.. Testovala jsem jen jednou denně a nikdy jsem nevychytala dobu s takhle silnou čárkou, a i tak jsem otěhotněla.. Prostě jsem to brala podle toho, který den byla nejsilnejsi:) jsem zvědavá teď na třetí pokus… držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 12:56
@svapi píše:
Já v prvním těhotenství otěhotněla ze sexu, který byl v den pozitivního testu, druhé těhotenství ze sexu 1 den po pozitivním testu.. Testovala jsem jen jednou denně a nikdy jsem nevychytala dobu s takhle silnou čárkou, a i tak jsem otěhotněla.. Prostě jsem to brala podle toho, který den byla nejsilnejsi:) jsem zvědavá teď na třetí pokus… držím palce.

Děkuji moc za zkušenost, tak my jsme to pojistili včera a zítra taky :-) snad to vyjde, je3m po biochemku minulý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
2695
26.6.20 20:25
@Anonymní píše:
Děkuji moc za zkušenost, tak my jsme to pojistili včera a zítra taky :-) snad to vyjde, je3m po biochemku minulý měsíc.

Aha, to je mi líto. Já jsem po revizi před dvěma týdny :-( tak čekáme na konec šestinedeli. Moje doktorka mi kladla na srdce, ať počkáme tři měsíce, v nemocnici říkali dva… Tak prostě po šestinedělí tomu necháme volný průběh :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí