Mysimba a antidepresiva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.18 18:29

Mysimba a antidepresiva

Dobry den zeny ma prosim nekdo zkusenosti s branim Mysimby na lehci tablety antidepresiv. Brala jsem se souhlasem Dr. Adipex a nepusobil ani pri zvysene davce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.8.18 00:28

Při mysimbě se nesmí brát AD :) já je musela vysadit a až po měsíci jsem začla brát mysimbu

• Citovat
  • Upravit
1
13.5.19 17:23

Brala jsem Mysimbu 10dni takže -3kg ale nebylo mi po ni dobře strašně se motala hlava tak jsem to vysadila a zůstalo mi 2baleni tak nevím co teď s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.12.20 17:17

Ahojte,
beru také AD a dostala jsem lék Mysimba, ale ne na hubnutí (což ale pokud bych hubla, tak bych nakonec taky byla ráda), ale na sebepoškozování, jedna jeho účinná látka (naltrexon) se na to prý dává. A druhá složka bupropion zas působí jako AD, já ho brala i samostatně pod názvem Wellbutrin. Dnes je tuším na trhu pod názvem Elontril, ten bupropion. Z AD beru Brintellix a Trittico, což by ani jedno k Mysimbě nemělo být jako kontraindikace. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost, že by to pomohlo na sebepoškozování. Pokud máte zkušenosti pouze na hubnutí, tak jaké jste měli po Mysimbě nežádoucí účinky. Já se bojím té nevolnosti, protože špatně je mi skoro každé ráno od žaludku i tak. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí