Myšlenky na nevěru, co dál?

Anonymní
24.12.24 21:48

Myšlenky na nevěru, co dál?

Asi mě tady větší a zvas odsoudí, ale potrebuju se vypovídat. S přítelem jsme spolu 3 roky, vše nám klape, občas samozřejmě nějaké hádky, ale nic hrozného, každopádně máme da se říct od začátku vztahu jeden velký problém. Vůbec nám to neklape v posteli, ale opravdu vůbec. Přítel celkove na ten sex moc není, což jsem nikdy predtim u chlapa nezazila, když na to dojde, tak to nestojí za nic. Teď si řeknete, proč jsem se s nim třeba už davno kvůli tomu nerozesla. Naivně jsem si myslela, ze se to zlepší, hodně jsem o tom a nim mluvila a lepší to bylo vždycky jen na chvíli. Teď po těch 3 letech, jsme jak manžele po 50ti letech, prakticky spolu nespime vůbec, když uz na to náhodou dojde, tak to stojí za prd. Není mezi nami už vůbec žádná vášeň ani touha, ale pořad tvrdí, ze mě miluje, dokonce přišla v létě i zadost o ruku. Teď k problému. Už nějaký čas mám myslenky na nevěru, začíná to byt fakt hodně intenzivní. V práci se setkávám s hodně muži a začala jsem s nima i dost flirtovat, protože mi to děla dobre a zvedam si tím i sebevědomí. Jenze ta touha, ze chci zase zažít tu vášeň, ten pocit, ze mě někdo chce, je fakt hrozně velká a nevím co s tím. Samozřejmě jsem premyslela nad rozchodem, ale zase si říkám, zahodit fungující vztah kvůli sexu? Ale hned další myšlenka je, vydrzim bez sexu do konce života? Už jsem z toho fakt zoufala, dřív jsem si myslela, ze to zvládnu, ale teď už si nejsem jistá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.12.24 21:53

Dle mého názoru to fungovat nebude nikdy, stejně by vás to jednou doběhlo…Z mé zkušenosti, jsem ve vztahu (manželství, 2 děti) 10 let, sex nikdy moc nefungoval, ale ze začátku to pro mě nebylo až tak podstatné, důležité pro mě bylo, že chlap byl hodný, chytrý, spolehlivý,…ale po čase člověk zjisti, že i tato složka chybí… Hodně..

• Citovat
  • Upravit
392
24.12.24 22:00

1. Nekaž si Vánoce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
24.12.24 22:02

Hlavně si ho neber. Rozjedi se s ním, bude to jen horší. Vím, o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
24.12.24 22:09

Come on! „Fungující vztah“? Jste spolu chvíli a už to nemůžeš vydržet bez podvádění. Poslouchej trochu tvoje tělo, evidentně se ti snaží něco důležitého říct. Vzdej to a najdi si partnera co tě naplní celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.12.24 22:13

Rozejdi se s ním, nebo dopadneš jak já, budeš doufat, necháš se ukecat na děti, vezmeš si ho a pak se budeš mlátit do hlavy a hledat únikovky, protože s věkem to s ním bude horší a horší. Kdybych se mohla vrátit v čase, tak jsem se s manželem rozešla a nedoufala, a to mám jinak skvělého chlapa, krom sexu, ale neskutečně strádám. Kolikrát jsem byla odmítnuta, tím pádem ponížena, to fakt zažívat nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.24 22:21

@Harmonie0 já jsem odmítnutá skoro pokaždé když projevím zajem o sex nebo klidne jen mazleni. Fakt nechápu co to s nim je. Jako chápu, ze nějaký lidi to nepotřebuji, ale opravdu jsem se s tím nikdy nesetkala. Dřív to sváděl na stydlivost, pak na únavu z práce, na stres z práce atd atd, pořad to samé dokola už 3 roky. Naivně jsem si myslela, ze jsem už zvykla, ale zřejmě ne a nedokazu myslet na nic jiného než na sex a celkove na fyzicky kontakt a vim, ze s přítelem to proste mít nebudu.

• Citovat
  • Upravit
12603
24.12.24 22:25
@Anonymní píše: Více

To jen sex, patri mezi nejduezitejsi soucasti vztahu a jakykoliv rodinny terapeut se te na to pta hned na zacatku. Taze nejste kompatibilni a drive nebo pozdeji end, protoze to nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
24.12.24 22:33

Je to hrozně blbá situace, ale věř mi, dožene tě to. Dřív nebo později. Naprosto chápu ten boj co v sobě máš, je to utrpení. Mám jen jedinou radu, odejdi dokud nejsi příliš daleko. Pak to jde mnohem hůře a obvykle to pak bolí ještě více. Ztratíš nejhezčí léta trápením. Ten krok do neznáma není snadný a ano, blbě se to okolí vysvětluje. Vždyť je to “jen” sex, že… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.12.24 22:37

Děvče, ty nemáš fungující vztah. Ve fungujícím vztahu není jeden tolik frustrovaný. Odejdi, bude jen hůř!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.12.24 22:41

no a co s tím jako? tak snad se s ním rozejdi ne? však s ním nemáš žádné závazky :nevim: nejste manželé, nemáte společné děti, hypotéku, dům :nevim: jako nechápu tě, teda vlastně chápu, seš stejně naivní bllbka jako já před xy lety, tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
24.12.24 22:59

A teď si představ, že muži tohle zažívají běžně ve větší míře od žen…nejen když jde o sex ve vztahu, ale i pouhé oslovení ženy na rande…tím nesnižuju tvůj pocit, jen mi přijde že ženy si tohle často třeba ani neuvědomí o kolik to muži mívají více a častěji.

Akorát muži z toho nedělají takové drama. Prostě konají - rozchod nebo milenka nebo kombinace..záleží, jak je ten člověk zrovna nastavený a jestli je charakterní nebo ne a jestli se zachová čistě sobecky.

Já radši doporučím rozchod než v tom bude manželství a děti…to nechceš pak řešit. :)

• Citovat
  • Upravit
leopanda
24.12.24 23:02

Taky může mít nižší hladinu testosteronu, ale s tím ty moc nenaděláš…to je spíš na něm, jestli se nějak tím chce vůbec zabývat…pokud nevyvíjí snahu, lepší už to zřejmě nebude po takové době.

• Citovat
  • Upravit
36193
24.12.24 23:18

Ano, zahodit! Sex je totiž jak koření. Bez něho je jídlo ze sebelepších surovin mdlé a časem omrzí, ale samotné koření také není k jídlu. Až když se to navzájem doplní, tak je z toho skvělá bašta. O to se chceš připravit? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.12.24 00:09

Tohle nebude nikdy fungovat, rozejdi se s nim. Čím dřív tím líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí