Mzda v bance
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V bance jako na centrale nebo na pobocce? Bude z tebe reditelka financniho se 40 podrizenymi nebo pracovnice na prepazce? Vzdyt to je sakra rozdil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dicentra27 píše:
V bance jako na centrale nebo na pobocce? Bude z tebe reditelka financniho se 40 podrizenymi nebo pracovnice na prepazce? Vzdyt to je sakra rozdil…
S ohledem na to, že má dotaz na to, kolik se dává v bance, tak to zkušený člověk moc nebude. Ten zná cenu svoji i své pozice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracuji ve velké bance na administrativní pozici ale nic neprodávám, certifikát nemám. Mám maturitu a mzda je 24 000 kč hrubého, Brno. Celkem hrůza, kdyby mě ta práce fakt nebavila, asi už tam nejsem.
A můžu se zeptat na benefity? Mám nabídku do banky na administrativní pozici (sekretářka…reporty, evidence BOZP, zabezpečení kancelářského materiálu…). Je to něco podobného co děláš ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@riccius Jsem tam přes deset let, ale na potkaní si s kolegy mzdu samozřejmě neříkáme, takže těžko soudit. Certifikát také nemám, ale dle nabídek práce u jiných ústavů není problém dodělat. Spíš mě tak zajímá, jestli se mi to vyplatí zůstat, nebo zkusit pohovor do nové práce a zjistit, kolik je tedy moje cena na trhu?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám možnost pracovat v bance, kolik tak máte mzdu? + Nějaké benefity? Průměrná mzda v odvětví se neshoduje s tím co nabízejí! Díky za pomoc v rozhodování, jestli se nepohlédnout jinde.
Dcera před rokem nastoupila na pozici bankovní poradkyne základní 25hrubeho plus nějaké benefity, podmínka samozřejmě je udělat certifikáty, myslím 3. Po nějaké době povýšila, má na starost movitejsi klienty a investice, plat kolem 35hrubeho, plus nějaké finanční bonusy jednou za čas.. Dcera je spokojena, je to její první opravdová práce, stále je ještě studentka vs, takže výdělek vnímá jako super ![]()
- Citovat
- Upravit
@baracudas píše:
A můžu se zeptat na benefity? Mám nabídku do banky na administrativní pozici (sekretářka…reporty, evidence BOZP, zabezpečení kancelářského materiálu…). Je to něco podobného co děláš ty?
Není, dělám úplně jinou specifickou práci, která ale nevyžaduje odbornost, stačí maturita.
Benefity klasika jako jiné korporaty: 5. týden dovolené, stravenky, příspěvek na důchodové, home office, bývá i něco jako 13. plat ale letos nebude kvůli covidu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@riccius Jsem tam přes deset let, ale na potkaní si s kolegy mzdu samozřejmě neříkáme, takže těžko soudit. Certifikát také nemám, ale dle nabídek práce u jiných ústavů není problém dodělat. Spíš mě tak zajímá, jestli se mi to vyplatí zůstat, nebo zkusit pohovor do nové práce a zjistit, kolik je tedy moje cena na trhu?
To nezjistíš, dokud na ty pohovory nezačneš reálně chodit. A ještě malá rada: ani vyhraný pohovor nemusí nic znamenat, dokud neuvidíš smlouvu a nebudeš ji mít v ruce. Když ptáčka lapají… však to znáte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní bankéř v ČS
Ahojky, příští týden mně čeká pracovní pohovor na pozici „osobní bankéř“. S touto prací nemám žádnou zkušenost, ale říkám si, že vyzkoušet se má všechno.
Trochu mě děsí pracovní doba, protože nejsem zvyklá, abych trávila v práci celý den. Moje předešlá práce byla od 6-14 hod. Ve spořitelně je to od 9-17, což je i s dopravou opravdu celodenní práce.
Ale když pominu tohle, ráda bych se tady zeptala, jestli některá z Vás máte zkušenost se spořitelnou. Jsou tady starší diskuze a né moc pozitivní. Možná se teď něco změnilo. Jde o pobočku na větším městě.
- Citovat
- Upravit