Nespokojenost v práci a snažení o dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Hledejte jine misto, jednoducha rada. I mimo obor muzete najit pohodovou a suprovou praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V první řadě bych se snažila srovnat cyklus - jestli v tom není zakopaný pes. A já bych určitě neodcházela, kdybych měla smlouvu na neurčito - nevím, jak to máš ty. Samozřejmě zadařit se může hned a taky nemusí. Ale taková ta jistota práce, že kdyby se zadařilo, budou Ti držet místo, máš se kam vrátit a aby jsi byla v klidu, jít pak hned klidně na neschopenku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je to za práci, kde vyhoříš po půl roce?
a neuznávat vedoucí, ty budeš taky dáreček. Najdi si jinou práci a bude ti líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman a nejspíš i všem v té práci. Pokud flaka práci a neuznává šéfovou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
pokud nemáš hlavu vpohodě výrazně tím snižuješ šanci otěhotnět.. bohužel je to tak.. zkus změnit práci či úřad.. jistě bude stejný či obdobný obor jinde.. myslím si že ikdyby ses nesnažila o dítě, tak dlouhodobý stres a nespokojenost člověka jen frustruje a způsobí řadu zdravotních problémů. A třeba jen to že doma budeš na přítele naštvaná a protivná asi ničemu neprospěje.
zkus se pokouknout po jiné pozici a klidně na rok přejít.. myslím rok počkat a mít to v klidu než někde na „křeč“ je lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím,
pracuji ve státní správě v oboru, který jsem vystudovala. Jsem tam rok a pul a z toho už asi 9 měsícu přemýšlím o odchodu. V práci jsem po pul roce zažila menší vyhoření z přepracovanosti a od té doby mě práce nebaví. Už to nechci dělat, všechno mě otravuje, začala jsem to flákata to mi ještě víc sráží sebevědomí. Dále se nemáme rády s vedoucí, stresuje mě, neuznávám ji.Často taky jezdíme na služebky, jsme tam do večera a nadčasy nemáme ani přeplacený, ani náhradní volno, nic. Snažila jsem se to řešit ale ještě jsem byla sprdnutá.Rozhodla jsem se, že ještě vydržím, protože jsme se začali snažit o miminko, ale zatím se nedaří. Jsem zdravotně v pořádku, ale trpím na nepravidelný cyklus kvuli stresu, už několikrát mi menstruace úplně vynechala třeba na rok.
Teď nevím co dál, přemýšlím, jestli se nedaří kvuli mému stresu z práce. I kdybych to snášela dál, tak si nejsem jista, že v takovém prostředí chci být i jako těhotná. Jediné, co mě tam drží, je ta „jistota“. Ale nemužu se takhle donekonečna trápit, někdy se už musím rozhodnout, ne?
a nebude pro všechny lepší, když odejdeš? jsi vyhořelá už po půl roce, flákáš to a nebaví tě to. Hádám, že ani kolegy moc nebaví pracovat s někým, kdo to fláká. A že tě stresuje šéfová? no, když ji neuznáváš, flákáš práci a jediné co tě zajímá je placení přes časů, není se moc čemu divit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porozhlédla bych se po jiné práci, pokud bys nic nenašla tak tam zůstaň - kvůli té jistotě práce. Jinak bych odešla, když se tam trápíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si jinou práci. Teď třeba ze stresu nemůžeš otěhotnět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka smlouvu na neurcito muze mi i v nove praci, ve statni sprave je to celkem bezne hned po zkusebce, takze ja bych na jejim miste hledala nove misto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
V první řadě bych se snažila srovnat cyklus - jestli v tom není zakopaný pes. A já bych určitě neodcházela, kdybych měla smlouvu na neurčito - nevím, jak to máš ty. Samozřejmě zadařit se může hned a taky nemusí. Ale taková ta jistota práce, že kdyby se zadařilo, budou Ti držet místo, máš se kam vrátit a aby jsi byla v klidu, jít pak hned klidně na neschopenku…
Mám smlouvu na neurčito, měla bych i fajn mateřskou, to je to, proč se nemužu rozhodnout. Ale pokud bych náhodou otěhotněla, mám přísnou lékařku, takže pokud bych neměla problémy (což bych fakt nechtěla), tak by mě doma nenechala.
- Citovat
- Upravit
@lachtanice86 píše:
@divine woman a nejspíš i všem v té práci. Pokud flaka práci a neuznává šéfovou..
Hele s kolegy mám náhodou super vztah, každý máme jinou agendu. A vedoucí se*e všechny, všichni ji pomlouvají ale před ní hrajou divadlo a nedají na sobě nic znát, a to já nedokážu.
- Citovat
- Upravit
Mám to podobně, akorát stím, že pracuji už 14 let v kuse ve zdravotnictví a už jsem snad přehořelá
Snažíme se o miminko už 2 roky, bohužel máme problém, který se snažíme s pomocí doktorů řešit. Furt si opakuji ještě vydrž, příští měsíc snad bude líp. Stejně není, novou práci v této situaci hledat nechci. Mám dobrý plat (průměr) a smlouvu na dobu neurčitou, což považuji v této době za luxus. V životě jsem nebyla na PN(vše jsem lecila sama) a už se sakra těším až vypadnu ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
pracuji ve státní správě v oboru, který jsem vystudovala. Jsem tam rok a pul a z toho už asi 9 měsícu přemýšlím o odchodu. V práci jsem po pul roce zažila menší vyhoření z přepracovanosti a od té doby mě práce nebaví. Už to nechci dělat, všechno mě otravuje, začala jsem to flákat a to mi ještě víc sráží sebevědomí. Dále se nemáme rády s vedoucí, stresuje mě, neuznávám ji. Často taky jezdíme na služebky, jsme tam do večera a nadčasy nemáme ani přeplacený, ani náhradní volno, nic. Snažila jsem se to řešit ale ještě jsem byla sprdnutá. Rozhodla jsem se, že ještě vydržím, protože jsme se začali snažit o miminko, ale zatím se nedaří. Jsem zdravotně v pořádku, ale trpím na nepravidelný cyklus kvuli stresu, už několikrát mi menstruace úplně vynechala třeba na rok.
Teď nevím co dál, přemýšlím, jestli se nedaří kvuli mému stresu z práce. I kdybych to snášela dál, tak si nejsem jista, že v takovém prostředí chci být i jako těhotná. Jediné, co mě tam drží, je ta „jistota“. Ale nemužu se takhle donekonečna trápit, někdy se už musím rozhodnout, ne?