Nespokojenost v práci a snažení o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
7.12.20 16:21

@Ernais Chápu, já jen ale napsala svůj názor, tak klííííííííííííííííííííd :-D Jinak já jsem ve státní sféře a smlouvy na neurčito nový lidé opravdu u nás nedostávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.20 16:30

No já být na vašem místě tak bych asi změnila práci. Ono je totiž možné že se vám nedaří počít miminko právě kvůli vašemu stresu. Jako může to tím stresem klidně být ale taky nemusí samozřejmě. No ale pokud byste se rozhodla zůstat kvůli takové té jistotě tak bych to udělala tak že jakmile by se zadařilo okamžitě jít na neschopenku. sice by to znamenalo méně peněz ale pořád je to lepší než se prostě trápit těhotná někde kde se necítíte dobře. Já jsem se ve své teď už bývalé práci taky hodně trápila ale právě proto že jsme se snažili o mimi tak jsem se kousla a zůstala jsem tam. Ale zase je pravdou že moje práce nebyla tak stresující. Spíš se jednalo o to že se stala určitá věc která se stát neměla a pár lidí mě kvůli tomu nesnášelo ale to je zase na jinou diskuzi. A jinak pokud jde o ty problémy s početím Co třeba zkusit nějaká alternativní řešení třeba čínskou medicínu nebo tak něco? Já s tím tedy zkušenost nemám ale prý to mnoho lidem pomohlo ale asi to chce narazit na někoho schopného a ne nějakého šarlatána :mrgreen: :think: Prosím o anonym píšu tam i o své práci.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
7.12.20 16:30

Tady bych se nebála vyhledat odborníka, když i rok nemáš menstruaci. Psychika dělá hodně, v práci kde už se 9 měsíců stresuješ, bych nezůstávala. Sice máš na dobu neurčitou, ale to neznamená, že další nenajdeš.

• Citovat
  • Upravit
2085
7.12.20 20:50

Najděte si jinou práci. Nic lepšího na tom nevymyslíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 10:30
@Anonymní píše:
No já být na vašem místě tak bych asi změnila práci. Ono je totiž možné že se vám nedaří počít miminko právě kvůli vašemu stresu. Jako může to tím stresem klidně být ale taky nemusí samozřejmě. No ale pokud byste se rozhodla zůstat kvůli takové té jistotě tak bych to udělala tak že jakmile by se zadařilo okamžitě jít na neschopenku. sice by to znamenalo méně peněz ale pořád je to lepší než se prostě trápit těhotná někde kde se necítíte dobře. Já jsem se ve své teď už bývalé práci taky hodně trápila ale právě proto že jsme se snažili o mimi tak jsem se kousla a zůstala jsem tam. Ale zase je pravdou že moje práce nebyla tak stresující. Spíš se jednalo o to že se stala určitá věc která se stát neměla a pár lidí mě kvůli tomu nesnášelo ale to je zase na jinou diskuzi. A jinak pokud jde o ty problémy s početím Co třeba zkusit nějaká alternativní řešení třeba čínskou medicínu nebo tak něco? Já s tím tedy zkušenost nemám ale prý to mnoho lidem pomohlo ale asi to chce narazit na někoho schopného a ne nějakého šarlatána :mrgreen: :think: Prosím o anonym píšu tam i o své práci.

A mužu se zeptat, jestli se Vám podařilo otěhotnět, když jste byla v práci, kde jste se trápila? Právě na tu neschopenku se nemužu spolehnout, možná obvoďák by mi ji na nějakou dobu dal, ale gyndařka ne. Kámoška má stejnou jako já a taky ji neschopenku nedala. Ta čínská medicína je moc dobrý nápad, děkuju. Právě jsem si vzpomněla, že mi pomohla před lety, když jsem neměla menstruaci žádnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.20 10:34

Ještě si tak říkám, že snoubenec je nakloněn tomu jít na testy. Zkusíme ještě to, a kdyby vyšlo, že je všechno v pořádku, tak asi odejdu. Ale chybí mi takové zdravé nas*ání, odvaha, že už konečně dám výpověď. Doteď jsem ten krok nedokázala udělat.

• Citovat
  • Upravit
13998
8.12.20 10:44

Já otehotnela v dobe, kdy jsem projížděla inzeráty a hledala jinou práci. Ta moje mi nevadila, i když nebyla úplně na pohodu, tak mě docela bavila. Ale mizerný peníze no. Tak jsem otehotnela, hned zkraje těhotenství mi přidali, já jim za 6 týdnu oznámila že čekám. :D Ale pracuju doteď, snažím se stres nepoustet k tělu, jsem kousek za pulkou a vlastně ta mateřská tak daleko není…
Dle Murphyho zakonu zcela jistě otehotnis po výpovědi nebo ve zkusebce u nového zaměstnavatele. Jakmile bych se rozhodla tu práci změnit, okamžitě bych se přestala snažit a pockala minimálně po zkušební době, ideálně dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 12:11

I kdyby ti to nemělo zvýšit šance na početí, určitě si najdi jinou práci. Mě se podařilo ve zdravotnictví vyhořet už za tři roky po promoci. Taky mě práce štvala, nesnášela jsem kolegyně, nesnášela jsem pacienty, odpočítávala jsem minuty do konce služby… pak přišly žaludeční vředy, rozhozený cyklus… a únik jsem viděla v těhotenství. Nojo, jenže ono to funguje tak, že čím víc se na otěhotnění upínáš, tím víc jsi ve stresu = tím blbějš to jde. U mě nakonec byla řešením výpověď. Sice těhotná zatím nejsem (moc se teď nesnažíme), ale strašně se zlepšila psychika, kvalita života a partnerského vztahu celkově, cyklus je jak hodinky, vředy se zatáhly, nemám furt průjem… Když porovnám stav těla během tý práce a teď, vůbec se nedivím, že jsem nemohla otěhotnět, byla jsem úplná troska. Myslím, že by to prospělo i tobě. A třeba by přišlo i to miminko. A poznámka na závěr, práce na dobu neurčitou je sice prima, ale za zhuntovaný zdraví a psychiku fakt nestojí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.20 12:21
@Anonymní píše:
I kdyby ti to nemělo zvýšit šance na početí, určitě si najdi jinou práci. Mě se podařilo ve zdravotnictví vyhořet už za tři roky po promoci. Taky mě práce štvala, nesnášela jsem kolegyně, nesnášela jsem pacienty, odpočítávala jsem minuty do konce služby… pak přišly žaludeční vředy, rozhozený cyklus… a únik jsem viděla v těhotenství. Nojo, jenže ono to funguje tak, že čím víc se na otěhotnění upínáš, tím víc jsi ve stresu = tím blbějš to jde. U mě nakonec byla řešením výpověď. Sice těhotná zatím nejsem (moc se teď nesnažíme), ale strašně se zlepšila psychika, kvalita života a partnerského vztahu celkově, cyklus je jak hodinky, vředy se zatáhly, nemám furt průjem… Když porovnám stav těla během tý práce a teď, vůbec se nedivím, že jsem nemohla otěhotnět, byla jsem úplná troska. Myslím, že by to prospělo i tobě. A třeba by přišlo i to miminko. A poznámka na závěr, práce na dobu neurčitou je sice prima, ale za zhuntovaný zdraví a psychiku fakt nestojí

Děkuji za komentář, moc mi pomohl. Souhlasím, že za zdraví a blbou psychiku to nestojí. Ono jak je člověk pořád v tom, tak ví těžší rozeznat, co se dá a co je už moc. Uvidí to až s odstupem času, jako vy. Držím palce, ať se miminko zadaří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13021
8.12.20 15:40

Já měla něco podobného.. stres v práci opravdu velký a nedařilo se otěhotnět. pak jsem nastoupila jinam a po 4mesicich jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 09:45
@Anonymní píše:
Děkuji za komentář, moc mi pomohl. Souhlasím, že za zdraví a blbou psychiku to nestojí. Ono jak je člověk pořád v tom, tak ví těžší rozeznat, co se dá a co je už moc. Uvidí to až s odstupem času, jako vy. Držím palce, ať se miminko zadaří :kytka:

Děkuji, děkuji, nápodobně. Ono nám to vyjde :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3755
9.12.20 13:38
@Anonymní píše:
Mám smlouvu na neurčito, měla bych i fajn mateřskou, to je to, proč se nemužu rozhodnout. Ale pokud bych náhodou otěhotněla, mám přísnou lékařku, takže pokud bych neměla problémy (což bych fakt nechtěla), tak by mě doma nenechala.

Taky bych to vydržela ještě kvůli té materske…a navíc jako těhotna nemusis ze zákona jezdit na služebky, když odmitnes. nemuze tě nutit, nesmíš dělat práci přesčas. Nemůže tě vyhodit.. a Dr by tě musela nechat doma, když bys ji řekla, že to nedáváš psychycky…zkus to tam vydržet a těšit se na Mimi…hod se doklidu že budeš pak na materske a budeš mít klid…no a kdyby to trvalo teda ještě další půl rok.tak bych asi zvazovala změnu práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 08:22
@Anonymní píše:
No já být na vašem místě tak bych asi změnila práci. Ono je totiž možné že se vám nedaří počít miminko právě kvůli vašemu stresu. Jako může to tím stresem klidně být ale taky nemusí samozřejmě. No ale pokud byste se rozhodla zůstat kvůli takové té jistotě tak bych to udělala tak že jakmile by se zadařilo okamžitě jít na neschopenku. sice by to znamenalo méně peněz ale pořád je to lepší než se prostě trápit těhotná někde kde se necítíte dobře. Já jsem se ve své teď už bývalé práci taky hodně trápila ale právě proto že jsme se snažili o mimi tak jsem se kousla a zůstala jsem tam. Ale zase je pravdou že moje práce nebyla tak stresující. Spíš se jednalo o to že se stala určitá věc která se stát neměla a pár lidí mě kvůli tomu nesnášelo ale to je zase na jinou diskuzi. A jinak pokud jde o ty problémy s početím Co třeba zkusit nějaká alternativní řešení třeba čínskou medicínu nebo tak něco? Já s tím tedy zkušenost nemám ale prý to mnoho lidem pomohlo ale asi to chce narazit na někoho schopného a ne nějakého šarlatána :mrgreen: :think: Prosím o anonym píšu tam i o své práci.

Za mně souhlas - stres na pracovišti není ideální pro otěhotnění…kamarádce ale třeba pomohlo když si vybrala kotník a šla na dva měsíce na nemocenskou - a šup, hned byla v tom a do práce už se nevrátila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat