Mzdová účetní - kontroly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, necelý půl rok dělám mzdové účetnictví - tahle agenda účt. pro mě byla velkou neznámou, a vše se učím sama, je to pro mě nesmírně těžké, snažím se si na všechno dávat pozor, ale každý se někdy splete.. Mám bobky z kontrol, chodí často? Na co se pak dívají? Bojím se, abych něco nezanedbala, a firma kvůli mně nedostala pokutu… Díky za odpovědi, rejpalky prosím ani nekomentovat
Dělala jsem 2× ve firmě o cca 100 zaměstnancích a kontrola chodila často a vždy sakumprdum na vše co se týká mezd. Vždy od poslední kontroly do uzavřeného měsíce.
Jestli si nejsi jistá tak požádej zaměstnavatele o externí školeni. Vyplatí se mu to víc než pak případný sankce.
Doufám, že ty máš pojistku na blbost i co se účetních chyb týče?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak určitě máš nějaký program, kde když zadáš co máš, tak sám spočte. Stejně tak ELDP, mzdové listy atd. Mě chodí sociálka cca co 3 roky, potom VZP. Jinak máme mzdy z dotací, takže ještě zřizovatel, ale tam je to jen jestli jsme vyplatili co jsme žádali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Socka, zdravka co 2 roky. Z FÚ za sedm let zatím nic, pak jsme měli kontrolu z inspektorátu práce. Je toho dost, co je potřeba hlídat. Určitě si domluv nějaké školení. Vždycky aspoň na začátku roku na novinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, necelý půl rok dělám mzdové účetnictví - tahle agenda účt. pro mě byla velkou neznámou, a vše se učím sama, je to pro mě nesmírně těžké, snažím se si na všechno dávat pozor, ale každý se někdy splete.. Mám bobky z kontrol, chodí často? Na co se pak dívají? Bojím se, abych něco nezanedbala, a firma kvůli mně nedostala pokutu… Díky za odpovědi, rejpalky prosím ani nekomentovat