Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Berte tohle téma jako oddychové a trochu pro pobavení ![]()
Jste na něčem závislý?Nemůžete bez něčeho být?
Já jsem závislá na jelením loji
Doma v šuplíku musim mít zásobu minimálně tří.Jeden mám na stolku v obýváku,druhý na nočním stolku,další v kabelce a pak ještě v kapse
Když zjistím,že jsem někam odešla bez jeleního loje a nemám ho u sebe,děsím se suchých rtů a okamžitě si musím cestou jeden koupit.A vždycky než jdu spát,zmažu si jelením lojem celou pusu tak,aby mi vydržela mastná až do rána ![]()
A taky jsem závislá na svým jezevčíkovi
![]()
Tak se ženy pochlubte Vašima závislostma ![]()
Maso, maso, maso, jídlo všeobecně! /chylku mám v tom, že za každé okolnosti musím být nalíčená (i u porodu
)
No jo,na e mimino bych zapomněla
Vždycky si říkám že jen nakouknu a pak tu sedím několik hodin,nebo celý večer ![]()
mám to samé co ty s lojem,tak já s vlhčenejma ubrouskama
v každým autě je balíček a v každý kabelce nebo tašce musím mít taky balíček a to si kupuju ty dětský co jich tam je 80 takže je to docela těžký občas,ale jsem nesvá jak je u sebe nemám
a každý to o mě ví,takže když někdo potřebuje ví,že na mě je spoleh ![]()
Jsem závislá na čokoládě
A jak už tu někdo psal, taky musím být denně nalíčená. A samozřejmě jsem závislá na mojí dcerce, nemohla bych bez ní být jediný den! ![]()
Já jsem závislá na čistících prostředcích, čím větší sbírku mám tím jsem šťastnější
jelení lůj, to mám už od základky
krém na ruce, po bytě jich mám několik, teď ujíždím na červeným Garnier ![]()
Pak čokoláda, kafe a cigára, a emimi, jo jen na chviličku
a je půlnoc ![]()
Bože ano! nakupování! furt něco, pořád je důvod proč jít do města nebo na mmb ![]()
na cvičení,na kafi,na Emimi,
na čokoládě,a možná na Bobovi,ale nesmí zlobit ![]()
A ještě jsem zapomněla že ujíždím na bylinkových čajích,hlavně od SONNETORU,ty maj názvy jako „čepice plná spánku“,„balzám na nervy“,„základy rovnováhy“ apod.Večer si sednu k emiminu nebo k televizi a už popíjím ![]()
Závislost na hudbě
hlavně v autě, i na kratičkou vzdálenost beru autorádio, jinak jsem nervní
o kafíčku bez cigaretky ani nemluvě ![]()
momi33 píše:
na cvičení,na kafi,na Emimi,na čokoládě,a možná na Bobovi,ale nesmí zlobit
Kdo je Bobo? ![]()
Dítě (když je u tatínka na víkend, je mi po něm smutno, i když mě kolikrát vytočí do běla
)
Drbání s holkama na emiminu ![]()
Moje kočičí smečka - úžasná antistresová banda chlupáčků ![]()
Kafe - můj celodenní pohon a zdroj energie
A taky obyč nalíčení i o víkendu, když jsem doma (cítím se pak jako člověk a ne jako bledý ksicht
)
Rádio doma, v autě, mp3 při jakémkoliv sportu ![]()
Příspěvek upraven 01.10.11 v 21:47