Na čem jste závislé?

16557
1.10.11 21:26

Na čem jste závislé?

Berte tohle téma jako oddychové a trochu pro pobavení :-D
Jste na něčem závislý?Nemůžete bez něčeho být?
Já jsem závislá na jelením loji :mrgreen: Doma v šuplíku musim mít zásobu minimálně tří.Jeden mám na stolku v obýváku,druhý na nočním stolku,další v kabelce a pak ještě v kapse :roll: Když zjistím,že jsem někam odešla bez jeleního loje a nemám ho u sebe,děsím se suchých rtů a okamžitě si musím cestou jeden koupit.A vždycky než jdu spát,zmažu si jelením lojem celou pusu tak,aby mi vydržela mastná až do rána :-D
A taky jsem závislá na svým jezevčíkovi :huban: :srdce:
Tak se ženy pochlubte Vašima závislostma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
1.10.11 21:28

Na svých dětech a na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.10.11 21:31

Maso, maso, maso, jídlo všeobecně! /chylku mám v tom, že za každé okolnosti musím být nalíčená (i u porodu :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
1.10.11 21:31

Nakupování pro děti :mrgreen:
Přítel mne brzo vystěhuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.10.11 21:32

No jo,na e mimino bych zapomněla :mrgreen: :srdce: Vždycky si říkám že jen nakouknu a pak tu sedím několik hodin,nebo celý večer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.10.11 21:33

mám to samé co ty s lojem,tak já s vlhčenejma ubrouskama :oops: :lol: v každým autě je balíček a v každý kabelce nebo tašce musím mít taky balíček a to si kupuju ty dětský co jich tam je 80 takže je to docela těžký občas,ale jsem nesvá jak je u sebe nemám :nevim: a každý to o mě ví,takže když někdo potřebuje ví,že na mě je spoleh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.10.11 21:36

Jsem závislá na čokoládě :srdce: A jak už tu někdo psal, taky musím být denně nalíčená. A samozřejmě jsem závislá na mojí dcerce, nemohla bych bez ní být jediný den! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.10.11 21:37

Já jsem závislá na čistících prostředcích, čím větší sbírku mám tím jsem šťastnější :lol: jelení lůj, to mám už od základky :wink: krém na ruce, po bytě jich mám několik, teď ujíždím na červeným Garnier :lol:
Pak čokoláda, kafe a cigára, a emimi, jo jen na chviličku :roll: a je půlnoc :lol:

• Citovat
  • Upravit
3627
1.10.11 21:40

Bože ano! nakupování! furt něco, pořád je důvod proč jít do města nebo na mmb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.11 21:40

na cvičení,na kafi,na Emimi, :think: na čokoládě,a možná na Bobovi,ale nesmí zlobit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.10.11 21:42

A ještě jsem zapomněla že ujíždím na bylinkových čajích,hlavně od SONNETORU,ty maj názvy jako „čepice plná spánku“,„balzám na nervy“,„základy rovnováhy“ apod.Večer si sednu k emiminu nebo k televizi a už popíjím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
1.10.11 21:44

Závislost na hudbě :-) hlavně v autě, i na kratičkou vzdálenost beru autorádio, jinak jsem nervní :-) o kafíčku bez cigaretky ani nemluvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.10.11 21:45
momi33 píše:
na cvičení,na kafi,na Emimi, :think: na čokoládě,a možná na Bobovi,ale nesmí zlobit :jazyk:

Kdo je Bobo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
1.10.11 21:45

Jsem závislá na čokoládě, kafi a emiminu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.10.11 21:46

Dítě (když je u tatínka na víkend, je mi po něm smutno, i když mě kolikrát vytočí do běla :cert: )
Drbání s holkama na emiminu :palec:
Moje kočičí smečka - úžasná antistresová banda chlupáčků :hug:
Kafe - můj celodenní pohon a zdroj energie
A taky obyč nalíčení i o víkendu, když jsem doma (cítím se pak jako člověk a ne jako bledý ksicht :mrgreen: )
Rádio doma, v autě, mp3 při jakémkoliv sportu ;-)

Příspěvek upraven 01.10.11 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria