Na čem jste závislé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13784
1.10.11 23:07

Když nepočítám rodinu, tak jsem závislá na internetu… Teď mi hrozí přeinstalace počítače a jsem z toho nesvá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.10.11 23:08
LucaLuca píše:
mahdalka píše:
LucaLuca píše:
mahdalka píše:
hana2000 píše:
Taktéž jelení lůj - ve všech kabelkách, v obýváku, v chodbě, u postele, v kočáře, v kapse na kole, před MD v práci u pc,…
Vážně?A já myslela žejsem takhle švihlá jen já :mrgreen: A jak často si lůjuješ pusu? :mrgreen:
Lůluješ je boží. :lol:
Já to napsala nějak obráceně :mrgreen:
Ne, já jsem to po tobě blbě opsala. Tys měla lůjuješ.
Pěkný. Má být lojuješ. :palec:

jedno slovo horsi nez druhe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.10.11 23:09

jinak ja jsme asi zavisla na rtenkach a lakoch na nehty :mrgreen:
pc,kafe,auto :mrgreen: :mrgreen: a samozrejmne muj starous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.10.11 23:16

Dobrý téma :)
Takže určitě jsem závislá na brýlích nebo čočkách :D
Pak spíš než závislost mám často nutkání vzít si syna do postele, protože se mi vedle něj dobře spí.
Na jelenním loji a krému na ruce, na internetu ačkoli teď nemám moc čas, tak zjišťuju, že sednout si k němu večer bohatě stačí, na dobré hudbě…
No a pak samozřehmně na rodince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.10.11 23:19
1simona1 píše:
LucaLuca píše:
mahdalka píše:
LucaLuca píše:
mahdalka píše:
hana2000 píše:
Taktéž jelení lůj - ve všech kabelkách, v obýváku, v chodbě, u postele, v kočáře, v kapse na kole, před MD v práci u pc,…
Vážně?A já myslela žejsem takhle švihlá jen já :mrgreen: A jak často si lůjuješ pusu? :mrgreen:
Lůluješ je boží. :lol:
Já to napsala nějak obráceně :mrgreen:
Ne, já jsem to po tobě blbě opsala. Tys měla lůjuješ.
Pěkný. Má být lojuješ. :palec:
jedno slovo horsi nez druhe :mrgreen: :mrgreen:

Správně je lojuješ. Ale mně právě přišlo roztomilý to lůjuješ.
A stejně nikdo neodpověděl, jak často lůjuje, lůluje nebo lojuje. Já jsem lojovala často, ale to mi manžel nechtěl dávat tlamice. Teď nelojuji a stejně nedává. Po těch letech: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
1.10.11 23:31

Jmenuji se Káča a jsem závislá na internetu. :mrgreen:
Nevím co bych dělala bez přemíry všech těch informací o všem :mrgreen: :lol:

Jsem závislá na papání.. Papání mám ráda, moc mi chutná… :mrgreen:

Bohužel jsem závislá na svém příteli. :roll: Ne finančně, ale prostě tak.. Bez něj by můj život nebyl životem a proto… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
1.10.11 23:39

Jsem zavisla na manzelovi, synovi, papirovych kapesnicich, jidle a jak uz tu zaznelo, pristupu k zachodu, a jeste na svych chvilkach klidu, kdy si muzu delat co chci. :-)
Bez ostatniho bych asi prezila. :think:
Jen napriklad bez internetu, auta…hodne tezko. :lol:

• Citovat
  • Upravit
173
1.10.11 23:50

dřív jsem byla na cole závislá tak,že jsem poslepu dokázala určit každý druh coly-schoolcola,dětská,lidl,všechnymožný náhrady,lightku pozná každý…vypila jsem denně i 2-4litry,toho času jsem byla závislá na atletice,což nyní ze zdrav.důvodů lze jen pasivně
jeden čas to byl mobil,ale ted jsem nejradši,když ho někam dám a nemůžu celý den najít:-)

dnes je to celoživotně čokoláda-odmalička;dobrý čaj odpoledne i ráno;asi internet no a samozřejmě moji dva kluci a taky na min.2-3hdinách naprostého klidu po tom,co dám kluky spát-nemůžu jíst spát dřív,než si užiju 2-3hdky sama pro sebe,nikoliv žehlením či jinou prací,ale na netu či u tv nebo knížky…a našly by se další závislosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
2.10.11 00:37

Asi na rodině, nejvíc na dcerce… Vždycky když si ji odveze nějaká babička, těším se, že si odpočnu a co toho udělám… Ale jak odjede, jsem hned jak tělo bez duše, strašně se mi stýská… :nevim:

Na internetu. To zahrnuje „podzávislosti“, jako závislosti na některých servrech, např. emimi a pak ještě „podzávislosti jednotlivých podzávislostí“ např. závislost na probírání některých témat, virtuálního řešení důležitých otázek života, vesmíru a vůbec… :mrgreen:

Dřív jsem byla taky docela závislá na skypu, psaní emailů, nakupování oblečení, focení, knížkách, filmech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.10.11 08:13
rébi píše:
Asi na rodině, nejvíc na dcerce… Vždycky když si ji odveze nějaká babička, těším se, že si odpočnu a co toho udělám… Ale jak odjede, jsem hned jak tělo bez duše, strašně se mi stýská… :nevim:

Na internetu. To zahrnuje „podzávislosti“, jako závislosti na některých servrech, např. emimi a pak ještě „podzávislosti jednotlivých podzávislostí“ např. závislost na probírání některých témat, virtuálního řešení důležitých otázek života, vesmíru a vůbec… :mrgreen:

Dřív jsem byla taky docela závislá na skypu, psaní emailů, nakupování oblečení, focení, knížkách, filmech…

Muzu se zeptat, kde se toto na netu resi? Nebo jsi mela na mysli, ze si to resis sama? Taky jsem na tomhle ulitla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
2.10.11 08:13
rébi píše:
" např. závislost na probírání některých témat, virtuálního řešení důležitých otázek života, vesmíru a vůbec… :mrgreen:.

Muzu se zeptat, kde se toto na netu resi? Nebo jsi mela na mysli, ze si to resis sama? Taky jsem na tomhle ulitla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7257
2.10.11 09:01

Tak já na dítěti, kafi, emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
2.10.11 09:38

Kofola-kazdy den si dam alespon 3dl, nekdy vic stoprocentne poznam kdyz mi nekde naliji nahrazku, na cokolade-nastesti to na mne neni videt, na prochazce lesem nejlip sama. Na internetu a me praci a s tou souvisejici neustale studium, na cteni a hlavne nakupovani novych odbornnych knizek coz celekem leze do penez, ale manzel to chape.
Dale na jezdeni autem, nakupovani na cigaretach-dnes uz nastesti jen obcas. Noo a na jidle a vareni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
2.10.11 09:43

Jeste jsem zapomnela dodat zmrzlinu a casopisy, ctu vsechno od blesku pro zeny az po Harpers Bazar, asi si tim vyvazuju ty knizky aby mi to nevlezlo na mozek tak si clovek musi obcas precist i nejakou blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.10.11 09:47

na kafi, knizkach, nekterych serialech…a lujuji taky furt, tak jednou a hodinu minimalne :lol:
na emiminu a facebooku, ale jenom kdyz jsem na netu(treba v praci, to bojuji obcas)…zatim netrpim potrebou mit mobilni pripojeni a kdyz jsem offline, tak neresim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí