Na cestě 20. dítě

13943
10.11.11 10:01

Na cestě 20. dítě

http://www.novinky.cz/…idi-buh.html

Tak to je fakt mazec :lol: 8-o :pankac: Nedovedu si absolutně představit. Ani jako rodič, ani jako sourozenec :lol: Tatínek se asi musí pěkně ohánět, aby je všechny uživil… spousta lidí (včetně mě) se zamýšlí nad tím, jestli uživí druhé dítě a oni jich mají 20 :lol: jsem v šoku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
10.11.11 10:05
PetiteFillette píše:
http://www.novinky.cz/…idi-buh.htmlTak to je fakt mazec :lol: 8-o :pankac: Nedovedu si absolutně představit. Ani jako rodič, ani jako sourozenec :lol: Tatínek se asi musí pěkně ohánět, aby je všechny uživil… spousta lidí (včetně mě) se zamýšlí nad tím, jestli uživí druhé dítě a oni jich mají 20 :lol: jsem v šoku :lol:

To snad ani nepotřebuje komentář,pokud se nepletu,někde jsem četla,že na dávkách berou snad přez 100 tis.Jestli ji to baví,tak at má dětí třeba 30.To si pak člověk ani snad nemůžu pamatovat jejich datumy narození a nebo jména :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.11.11 10:05

A to jsem si říkala, že už do antikoncepce nikdy nepůjdu a nechám to na vůli Boží… asi si to rozmyslím :mrgreen:

Myslím si, že na tolik dětí dostávají určitě peníze od státu a jestli se takhle i snaží proslavit, tak i za to něco určitě mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.11.11 10:07

A ještě se všichni jmenujou od J :lol: To je neskutečný :lol:

Vidíte, to s dávkama mě nenapadlo. Jen doufám, že se naši nepřizpůsobiví k téhle zprávě nedostanou, aby si z nich nevzali insipraci :pocitac: :mrgreen:

A ještě jak do toho kostela dojeli autobusem, no mám dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
10.11.11 10:09

No opravdu bych nechtěla tolik dětí :lol:
Na druhou stranu pokud jsou schopni jim dát domov,lásku a uživit je tak proč ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.11.11 10:11

Někde jsem četla, že on je politik.
Brali se mladí a ona brala antikoncepci. První dítě prý potratila, tak se rozhodla, že každé dítě je dar a od té doby to nechává na vůli boží…

• Citovat
  • Upravit
5misa6
10.11.11 10:14

Proboha,jak vypadá její ,,spodek''?

• Citovat
  • Upravit
6862
10.11.11 10:14

taky jsem to ráno četla. Vypadali spokojeně. Já si to taky nedovedu představit. Kolik toho musí sníst. Fakt už jen to vaření musí být fuška. Panebože a kolik prádla na žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.11.11 10:16
LuckaPt píše:
taky jsem to ráno četla. Vypadali spokojeně. Já si to taky nedovedu představit. Kolik toho musí sníst. Fakt už jen to vaření musí být fuška. Panebože a kolik prádla na žehlení.

Myslím, že nežehlí :lol: Navíc má tolik dětí, že jim to může rozdělit úkoly :lol: Tam musí fungovat dělba práce, jinak by se z toho zbláznila…

• Citovat
  • Upravit
20662
10.11.11 10:17
levmah28 píše:

Studna přehluboká přeširoká.Nebo tam má kliku :mrgreen: Děcko si otevře a vyleze :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.11.11 10:17

Ježiš, tak stačil mi přečíst pouze název diskuze! Já budu ráda když doklepu druhý těhu v pořádku a vcelku, natož kdybych měla být těhu tolikrát!!! No to bych se rozpadla a mohli by mě rovnou zakopat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.11.11 10:22
Katka86 píše:
levmah28 píše:
Studna přehluboká přeširoká.Nebo tam má kliku :mrgreen: Děcko si otevře a vyleze :lol: :lol:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
10.11.11 10:28
Katka86 píše:
levmah28 píše:
Studna přehluboká přeširoká.Nebo tam má kliku :mrgreen: Děcko si otevře a vyleze :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
10.11.11 10:30

No není opravdu co dodat 8-o , je to mazec :roll: Moc nechápu proč tolik dětí mají a pokud to nechávají na té vůli boží co píše Billi :roll: tak to bude štětě asi hodně dětí, vždy se trefí do plodných dnů, což je kolikrát úplné umění, tak jak oni to dělají, že jim to vždy výjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 10:30

NO a hlavně by mě zajímalo jak se v takové studni cítí její chlap,teda jestli vůbec něco cítí :mrgreen: Spíš to je takové jen odběrové místo spermii,přijde,strčte a zanechte vzorek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová