Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letos mi opět přišel meil, zda bych nedarovala hračku, tak mě napadlo, že to dám tady a třeba se najde více maminek, které se zapojí ![]()
Takovou diskuzi jsem zde nenašla, tak snad jsem se nepřehlédla.
Jakou hračku jste ochotni poslat? V jaké cenové relaci?
Loni jsem to posílala českou poštou a platila jsem tedy poštovné. Letos jsem si všimla, že jde zavolat na bezplatnou linku a poslat dárek bezplatně odeslání dárku bezplatně
Některé dárky jsou skromné a jiné docela drahé.
Asi koupím více skromnějších dárků ![]()
kamak píše:marra píše:
Hele,muzete darovat i nam![]()
![]()
Zn:Vanoce jsu za dvermi!
![]()
Zakaldatelko:jinak je to fajn napad,myslim ze hodne deti z detskych domovu,budu nadsene,nejspis se taky nejakou malicksti zapojim,ikdyz sami nemame,ale uplne vidim ty rozzarene detske oci,takze za me supeeer:)
Klidne daruji hracky, mame jich spouta a jsou nove, nepouzite, nebot muj syn si hraje jen s par vybranymi
Já si myslím, že přesně, jak píše Janik, tak někdo má doma hračky, které nejsou hrané a tak je může použít a tím nemusí nic kupovat ![]()
Já třeba mám doma i nějakou kosmetiku, kterou jsem dostala, tak prostě udělám kosmetický balíček a hotovo, všechno je nové, nepoužité ![]()
Pak bych ráda i něco koupila.
Ale kolo, teplákovou soupravu Nike atd. kupovat nebudu. ![]()
ano Kamak, mam doma hracky nerozbalene, protoze moje tchyne si neda rici a kupuje zbytecnosti
jako super
ale to si tam mám jako vybrat přímo dítě? ![]()
Marra
posílám ![]()
holky já jsem asi divná,ale mě tam u těch jmen nějak vadí to-rezervován,k rezervaci
![]()
rohlice píše:
holky já jsem asi divná,ale mě tam u těch jmen nějak vadí to-rezervován,k rezervaci
![]()
Tak jak to mají udělat, aby sto lidí neposlalo dárek jednomu dítěti? ![]()
Raduš.ka44 píše:rohlice píše:Tak jak to mají udělat, aby sto lidí neposlalo dárek jednomu dítěti?
![]()
podíláme každý rok, když jsem měli jen syna a neměli hypotéku, tak jsme se třeba s MM dohodli, že si sami nic nedáme, a koupíme více dětem, takže jeden rok asi 8 a loni asi 6 dětem. některé byli malinko dražší, třeba web kamera, jindy drobnosti - CDčko, kosmetika.
A je jasný proč ty děti zkouší drahé dárky - v DD mívají dost věcí denního užití,ale prostě zkouší, jestli se nenajde někdo, kdo by dal větší dárek, na který si nemajíšanci vydělat nebo ho jinak získat. A třeba mobil, kolo, to spíš vidím že takový dárek dá třeba někdo kdo to prodává, apdo.
rohlice píše:Raduš.ka44 píše:rohlice píše:Tak jak to mají udělat, aby sto lidí neposlalo dárek jednomu dítěti?
![]()
existujou jiný slova ne?
ale ta rezervace mi přijde prostě divná,chápu,že musí nějak označit dítko co už si někdo vybral,ale…
nevim asi to jsou u mě hormony no trošku
to je o rezervování hračky né dítěte
jednoduše - rozhodla jsem se koupit dvd Dominikovi a tak to dvd rezervuji, aby tu hračku už nekoupil nikdo jiný ![]()