Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka86 píše:
NO a hlavně by mě zajímalo jak se v takové studni cítí její chlap,teda jestli vůbec něco cítíSpíš to je takové jen odběrové místo spermii,přijde,strčte a zanechte vzorek
Existují i plastiky, takže kdo ví jestli po 5 dětech na ně nejde
A manžel je zase spokojen.
PetiteFillette píše:
http://www.novinky.cz/…idi-buh.htmlTak to je fakt mazec![]()
![]()
Nedovedu si absolutně představit. Ani jako rodič, ani jako sourozenec
Tatínek se asi musí pěkně ohánět, aby je všechny uživil… spousta lidí (včetně mě) se zamýšlí nad tím, jestli uživí druhé dítě a oni jich mají 20
jsem v šoku
trošku větší rodinka než KELLY FAMILY.
![]()
Holky, náhodou já jim to přeju a obdivuju. Pokud to oba zvládnou, jsou šťastni a dokážou všem dětem dát dostatek lásky a pocit opravdové rodiny moc jim gratuluju.
Přeci kdyby to tak jeden z nich nechtěl je xxx prostředků jak se chránit a situaci řešit. ![]()
Navli píše:
Holky, náhodou já jim to přeju a obdivuju. Pokud to oba zvládnou, jsou šťastni a dokážou všem dětem dát dostatek lásky a pocit opravdové rodiny moc jim gratuluju.Přeci kdyby to tak jeden z nich nechtěl je xxx prostředků jak se chránit a situaci řešit.
přesně tak
![]()
Tak já vždycky chtěla hodně dětí,nakonec budu ráda za dvě,ale dvacet bych teda nedala bych se asi rozpadla
![]()
Ale když jsou všichni spokojení nikdo nestrádá tak proč ne ![]()
Teda mě stačilo, když přítel prohlásil, že jich budeme mít pět, protože se mu o tom zdálo
jako pět ještě asi v pohodě, ale jak oběhat třídní schůzky dvaceti dětí, to mi hlava nebere
![]()
budiž jim to přáno, hlavně že jsou šťastní ![]()
No nevím teda, ale jak chce každému věnovat lásku a péči. S tolika dětma na ně přece nemůže mít vůbec čas. Jak já milovala, když si mě mamka vzala na klín a četla mi pohádku… Čekáme dvojčata a já si dělám starosti, jak se jim věnovat stejně, aby neměli pocit, že některého z nich upřednostňuju…
Myslím, že je živí hlavně přídavky na děti.
A tohle není rodina, ale mateřská školka či internát, kde se vychovávají děti už mezi sebou. Matka funguje už jen jako královna, manažer týmu.
Je dokázané, že většímu počtu dětí než je 4-6 matka není schopná poskytnout citovou nasycenost a osobně se věnovat tak, aby děti uspokojila. Takovéhle rodiny pak fungují jako tlupa, kde jsou úplně jiné zákony, než v rodině s dvěma, třemi dětmi. Dostávají oporu a citové zázemí od druhého sourozence, tvoří se tam mikroskupinky, funguje mohutná soudržnost skupiny, až závislost na skupině, a bohužel se také stírá individualita a děti jsou pak méně soběstačné jako jedinci atd. Je to vůbec zvláštní fenomén.
Je jim přáno, každý podle svého gusta - i když mě osobně to přijde tak nějak jako inflace potomků.
No nechci, aby to vyznělo nějak blbě, ale přijde mi to jak případ pro výzkum genetiky - Mengele by si na ně určitě brousil ![]()
Docela bych si za nějakých 15-20 let přála se dozvědět, kolik dětí mají tyhlety dnešní děti. Jestli budou chtít taky velkou rodinu nebo naopak jen několik málo dětí, protože nebudou chtít, aby jejich děti vyrůstali jako oni - přesně jak už tu někdo psal - ve smečce.
A co se finančního krytí týče, tak bych to tipovala, že tahleta rodina se špatně nemá hlavně díky církvi - ať už je to jakákoliv (mormoni??????).
mazec a to mi moje mamka pořád vtlouká do hlavy že v dnešní době jsou i dvě děti luxus
takže naše plánované 4 budou akorát ![]()
http://en.wikipedia.org/…uggar_family data narození a jména mají na wikipedii ![]()
Katka86 píše:levmah28 píše:Studna přehluboká přeširoká.Nebo tam má kliku
Proboha,jak vypadá její ,,spodek''?Děcko si otevře a vyleze
![]()
tedy musím říct,že některé příspěvky jsou na pokraji vulgarity.
Hustý fakt nevím co bych s tolika dětma dělala
rozhodně bych to teda nechtěa odrodit…ale tatínek stále nemá na samce tři články pod mím http://www.novinky.cz/…potomku.html?…
Krásná rodina. Na emiminu asi maminka opravdu vysedávat nestíhá. ![]()