Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
koukám, že tu poslední dobou jsou takové smutné diskuse, pojďme si raději povídat o něčem pozitivním
Zajímalo by mě na co v životě jste hrdé, co se Vám opravdu podařilo, co vás kdy hodně rozesmálo nebo potěšilo
Pojďme si říct, za co jsme vděčné ať si trochu zvýšíme pozitivní energii
![]()
Jsem hrdá, že jsem dobrou matkou, a že mám spokojenou rodinu
Jsem hrdá na to, že se nepodobám své matce a vděčná jsem za každý den, který můžu strávit se svými dětmi.
Jsem hrdá na svoji krásnou dcerušku
Myslím, že kdo zažil mateřství, ten vždycky bude hrdý na děti a rodinu ![]()
No jo taky bych mohla přispět, když už jsem to založila
Já jsem hrdá na to jaká jsem. Jsem vděčná za manžela a syna, za dostatek peněz, hezké bydlení a za to že žiju tady a teď. Jinak dneska mě rozesmál můj syn když si u jídla tak krásně pomlaskával a spokojeně říkal mnam mnam ![]()
Jsem na sebe hrdá, že jsem zvládla výchovu dětí jako těžce nedoslýchavá, téméř hluchá, že oni slyší a nezdědili to po mě, že jsem zvládla před 10 lety napoprvé autoškolu a nebojím se jezdit
Že jsem potkala svého druhého manžela, který mě osvobodil z paneláku a za jeho trpělivost se mnou, jsme spolu 14 let a stará se o nás, je věrný, pomáhá mi, prostě jsem hrdá na své děti( 18, 14, 4 let) a manžela nejvíc, nechtěla bych bez nich už žít
![]()
Jsem hrdá na sebe, že jsem zvládla jednu hodně těžkou situaci ve své životě.
Na manžela, že tu situaci zvládnul semnou.
A jsem šťastná za svoje skvělé děti a úžasného manžela, které ho šíleně miluji ![]()
radúna píše:
Jsem hrdá na to, že se nepodobám své matce a vděčná jsem za každý den, který můžu strávit se svými dětmi.
Napodobne(jen ja se svym ditetem) a ahoj Radu
![]()
A na to, ze jsem se vzdy o sebe dokazala postarat a nemusela se spolehat na druhe.
nejvic? ze muj chlap je ten nejuzasnejsi tata na svete!!
jednou jsem se ho ptala co by udelal kdyby si mel vybrat mezi mnou a svyma detma co ma s ex, vybral by si deti.
presvedcil me ze je to ten nejlepsi tata na svete, ze by radsi obetoval skvelej fungujici vztah nez aby nejak omezoval vidani s detma.
a jsem hrda na to ze budu matkou jeho tretiho syna
, ze muj syn bude mit uzasneho tatu ktery ho nikdy neopusti ![]()
Jsem hrdá na to, že se o své kluky dokážu starat sama s manželem a nevyužívám k tomu celé široké příbuzenstvo…A taky na to, že jsme stovky kilometrů od domova dokázali vybudovat pěkné zázemí a dobré pracovní pozice. Neznámí bez jakékoliv protekce.
samozrejme ze jsem hrda na svoje dve holky, jsou to samozrejme ty nejhezci holcicky na svete
![]()
muzu rict, ze jsem hrda i na sebe. Od 19 let stojim na vlastnich nohou, vydelavam si, postarala se o vlastni bydleni a nasla si zajimavou praci na kratky uvazek, takze sama se realizuju a casove vubec nesidim deti.
Navic se do prace hodlam vratit od ledna, mladsi holcicka se zajizdi bezproblemove ve skolce, tak proc sedet doma…
Jeste zhubnout tak deset, patnact kilo a byla bych uplne spokojena… ![]()
Na to, že se mi před lety podařilo přestat s drogama a na to, že jsem se po rozvodu zvedla ze samého dna, nehodila si mašli a že mám fungující rodinu a dvě úžasné děti.