Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem hrdá na to, že se o své kluky dokážu starat sama s manželem a nevyužívám k tomu celé široké příbuzenstvo…A taky na to, že jsme stovky kilometrů od domova dokázali vybudovat pěkné zázemí a dobré pracovní pozice. Neznámí bez jakékoliv protekce.
samozrejme ze jsem hrda na svoje dve holky, jsou to samozrejme ty nejhezci holcicky na svete
![]()
muzu rict, ze jsem hrda i na sebe. Od 19 let stojim na vlastnich nohou, vydelavam si, postarala se o vlastni bydleni a nasla si zajimavou praci na kratky uvazek, takze sama se realizuju a casove vubec nesidim deti.
Navic se do prace hodlam vratit od ledna, mladsi holcicka se zajizdi bezproblemove ve skolce, tak proc sedet doma…
Jeste zhubnout tak deset, patnact kilo a byla bych uplne spokojena… ![]()
Na to, že se mi před lety podařilo přestat s drogama a na to, že jsem se po rozvodu zvedla ze samého dna, nehodila si mašli a že mám fungující rodinu a dvě úžasné děti.
Jsem samozřejmě hrdá na svoji holčičku, taky jsem neskromně hrdá na sebe, že jsem obstála při porodu a snad zatím obstávám jako maminka. Taky jsem hrdá na svoje rodiče, jsou skvělý…
A v neposlední řadě jsem hrdá na svýho mužskýho za to, co v životě dokázal, že z nuly svoji pílí a pracovitostí dokázal to, co dokázal. ![]()
tak ja jsem nejvic hrdá ne svoji dcerušku
to je to nejlepší co mě mohlo potkat…a taky na přítele že je tak vzorný tatulda ![]()
Jsem hrdá na celou svou rodinu.Na svého syna i na to miminko co nosim že se mnou zatim vše vydrželo.Jsem hrdá na svého chlapa a nejvíc sem hrdá v poslední době i na sebe proto že sem si vždy o sobě myslela že sem měkká,že nic nevydržim,že se kvuli všemu zhroutim a že když začal ten špatnej čas zjistila sem že nejsem slaboch,že sem vlastně silnější než sem si myslela.Jsem hrdá že už dokážu jednat s chladnou hlavou
Nejvíc děkuji „bohu“ za svoje dítě,že je zdrava,pyšná jsem na sebe,že jsem u mateřské udělala školu.
Jsem hrdá na sebe, že jsem se dokázala postarat o syna, najít bydlení , uživit jeho následně i s chlapem. Jsem hrdá na to, že jsem se dokázala odpoutat od otce mého syna a že mám dnes skvělého muže a 2 zdravé děti. No a momentálně v tuto chvíli jsem hrná na to, že jsem právě dojela svou 3. jízdu v autoškole a byla instruktorem vyhodnocena jako nadstandartně dobrá
Vzhledem k strachu který jsem z rízení měla, neskutečný pokrok. 10 let odhodlávání.
mishka2 píše:
Jsem hrdá na sebe, že jsem se dokázala postarat o syna, najít bydlení , uživit jeho následně i s chlapem. Jsem hrdá na to, že jsem se dokázala odpoutat od otce mého syna a že mám dnes skvělého muže a 2 zdravé děti. No a momentálně v tuto chvíli jsem hrná na to, že jsem právě dojela svou 3. jízdu v autoškole a byla instruktorem vyhodnocena jako nadstandartně dobráVzhledem k strachu který jsem z rízení měla, neskutečný pokrok. 10 let odhodlávání.
Také dělám právě autoškolu a nejsem jelito..
Ale asi se neumím tak nějak pochválit..Přijde mi to obyčejné..
Asi se to budu muset naučit ![]()
Lizbeth píše:mishka2 píše:Také dělám právě autoškolu a nejsem jelito..
Jsem hrdá na sebe, že jsem se dokázala postarat o syna, najít bydlení , uživit jeho následně i s chlapem. Jsem hrdá na to, že jsem se dokázala odpoutat od otce mého syna a že mám dnes skvělého muže a 2 zdravé děti. No a momentálně v tuto chvíli jsem hrná na to, že jsem právě dojela svou 3. jízdu v autoškole a byla instruktorem vyhodnocena jako nadstandartně dobráVzhledem k strachu který jsem z rízení měla, neskutečný pokrok. 10 let odhodlávání.
Asi se to budu muset naučit
To bys asi měla
Každý není předurčený k tomu aby spasil svět
Já jsem se chválit naučila a žije se mi líp
No a autoškola, je mé osobní vítězství již teď. Byli doby, kdy jsem při představě , že si sednu do auta byť jako spolujezdec zvracela a měla ochromující strach, že jsem se až dusila… Takže já už mám vyhráno ![]()
Tak já jsem momentálně nejvíc hrdá na to,že jsem po opravdu dlouhé době konečně otěhotněla a v lednu se nám narodí vytoužený miminko ![]()
Taky jsem hrdá na to,že se o sebe od 18-ti starám sama,jsme s přítelem spolu 11 let,vše jsme si vybudovali z ničeho a máme se dobře…
Nějak extra hrdá se necítím
Jsem ráda za to, jak žijeme, že máme 6 úžasných dětí. Hrdá budu ve chvíli, kdy naše děti budou dospělé a my si s mužeme budeme moct říct, že jsme vychovali 6 dětí ve slušné lidi, za které se nemusíme stydět…
Lizbeth píše:mishka2 píše:Také dělám právě autoškolu a nejsem jelito..
Asi se to budu muset naučit
Lizbeth, to bys mela ![]()
Ja se to taky musela naucit, pac kdyz to za tebe nikdo jiny neudela… ![]()
Ted si najdu alespon malickost, abych se kazdy den mela za co pochvalit… ![]()
fragola píše:
Nějak extra hrdá se necítímJsem ráda za to, jak žijeme, že máme 6 úžasných dětí. Hrdá budu ve chvíli, kdy naše děti budou dospělé a my si s mužeme budeme moct říct, že jsme vychovali 6 dětí ve slušné lidi, za které se nemusíme stydět…
Krasne napsane, taky si rikam, jestli se dozijeme toho, ze uvidim svoje holky dospele a samostatne s pocitem, ze jsem je dobre vychovala a vybavila alespon zkusenostmi do zivota… ![]()