Na co si šetříte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@jkra píše: Více
Ano, často tam bola nediagnostikovaná vysokofunkčná neurodiverzita alebo adhd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše: Více
Okej, s tým vlastne súhlasím tiež, aspoň 10% treba odkladať, aj z malého platu. Neviem akurát, či to vždy ide zabezpečiť s deťmi, obedy a pomôcky do školy nebudú pre chudobné dieťa lacnejšie než pre bohaté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A abych se vyjádřil přímo k tématu, tak naposled jsem si šetřil na brokovnici. Začal mne bavit trap a moje stará kozlice z Brna už mi nestačila a tak jsem si koupil Browning Citori.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme s přítelkyni aktuálně 4 spořící projekty:
- bydlení
- náklady na auto
- náklady na podporu neteře
- futanari sex doll
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše: Více
já nejsem finančně negramotná, já jen nemám z čeho šetřit. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
V klidu, takhle to má hodně domácnosti, že jedou na doraz. Takže i těch pár stovek měsíčně je fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Já taky ne. Jasně, vím, že mám odkládat 10 %, ale realita je prostě jiná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila kdysi nemovitost za 600tis. Investice 1mil do rekonstrukce. Malá hypo.
Teď má hodnotu asi 5× vyšší. Není to žádná raketová věda. Kdysi se to dalo a kdo měl možnost a trochu o tom přemýšlel má dnes vlastní bydlení. Nebo bydlení pro dítě, které už tuto možnost rozhodně mít nebude.
Nejsem žádný vysokopříjmový zaměstnanec, jsem na RD a můj příjem v práci je 25 čistého za plný úvazek. Ano je to málo, ale je to lehká kancelářská práce s flexibilní pracovní dobou a možnosti HO což po RD ocenim.
Nepotřebuju vydělat víc když nemám hypo ani dluhy. Chci klid a čas.
Takže si šetřím 60tis na facelift, po tisícovce až dvou měsíčně. Ano kdybych dělala jinde, tak si takovou částku ani šetřit nemusím. Ale nechci, nevadí mi nemít všechno hned.
- Citovat
- Upravit
Jo ty devadesátky byla doba…
já prchla na dva roky Bruselu…
To bylo naprosto úžasné období, vznikala EU, neuvěřitelná atmosféra v tom městě…spousta cizinců přijížděla pracovat pro EU, skvělé dva roky.
Kámoška mě taky lákala, ať s nima jedu do států, ale takový ranař jsem nebyla…
Taky si člověk už v našem věku vybírá, má tu možnost volby a nemusí vzít každou práci, jen proto že musí.