Na dně z práce - odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
13.1.17 14:10
@Ou píše:
Jak moc velké finanční problémy budete mít, když budete třeba 2-3 měsíce na pracáku?

Pokud to ustojíte jen s nějakým šetřením na zbytných věcech, tak zajděte za nadřázenou a požadujte přijatelné podmínky. s tím že si sebou vezměte podepsanou výpověď a pokud vám nedá takové možnosti, abyste s nimi byla spokojená, tak tu výpověď podejte.

Nějakou práci nakonec najdete. Protože jinak budete stejně dříve či později muset odcházet ze zdravotních důvodů a pak to celé bude jen horší.

Držím palce.
Ke zdravotním komplikacím to právě již spěje…nechci skončit někde zhroucená na kapačkách…ano další důvod proč odejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.1.17 14:13
@bejba píše:
Ono je to tak, že přemýšlím o výpovědi už delší dobu, tohle je ta pomyslná poslední kapka…Myslím, že ani víc peněz tohle nespraví…Ale jak jsem již psala, chystám se příští týden ještě pohovořit s generálním ředitelem…

Nemáš co ztratit, max blbou práci, která tě natolik vysává, že z tebe rodina doma nic nemá. Já bych prostě riskla buď mi přidáte tolik a tolik..nebo odcházím. Tak jak tak odejít chceš, tak uvidíš, jak moc si tě tam váží. S prominutím takového „blbce“ jako jsi ty tam potřebují..dřít za pár šupů..já tohodle blbce dřív také dělala a už by me ani nehlo se nechat zneužívat. Buď si mě budete vážit a podle toho mě ohodnotíte, nebo odcházím.. Chápu, že kolikrát je človek rád, že má alespoň nejakou práci, tak drží hubu..ale ve tvém případě bych do toho šla.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.1.17 14:14

Neváhala bych. Já takhle taky odešla z práce ze dne na den, měla jsem smlouvu na dobu určitou, už jsem to nemohla vydržet a na konci jsem se rozhoupala a sekla s tím. Neměla jsem nic jiného a prostě jsem to riskla, že budu intenzivně hledat a prostě si něco najdu.
Hledala jsem 6 týdnů :)

Ono se taky mnohem lépe hledá, když může člověk nastoupit okamžitě. Čekat na někoho, kdo teprve bude dávat výpověď, se firmám moc nechce.
Navíc když to za pomoci manžela a podpory z pracáku zvládnete, není o čem.
Já žádného manžela nemám (a ani jsem neměla žádnou extra rezervu, sotva pár tisíc) a v pohodě jsem to dala. Byla jsem totiž právě už těsne před zhroucením, resp už jsem se hroutila, takže to byla doslova otázka přežití :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.17 14:16

Prosím o anonymitu, chodí sem snacha šéfa. Já jsem dala výpověď dnes. Taky už mi t lezlo na mozek, pořád víc práce, buzerace za nesmysly. Minulý týden v pondělí byla porada, že se mění koncepce a chtěli mi dát věci, které dělat nechci, bylo by to víc práce, peníze přidat nechtějí. Odpověděla jsem na pár inzerátů a světe div se, sehnala jsem lepší práci jak z hlediska peněz, pracovní náplně, dojíždění, spousta bonusů… Včera na poradě se již řešili konrétní věci tak jsem řekla svou představu, která byla pro vedení neakceptovatelná tudíž jsem řekla, že já tu práce prostě dělat nebudu a pokud na tom trvají za jejich podmínek, chci k 31.1. odejít. Sice jim spadla brada, ale protože patřím k partě „starých“ zaměstnanců co již postupně odešli tak mě pustili a já se už těším na nové. Už teď je mi líp, jsem vysmátá a v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
3372
13.1.17 14:17

@bejba Jsem moc ráda, že si uvědomujete, že se máte moc ráda a odcházíte (tělo neumí mluvit, jako my, tak k vám mluví nemocí, že je něco, co musíte změnit).
Jak já říkám, peníze se musí v tomto našem světě vysluhovat, abychom měli na ty složenky, ale musíme se také sami sebe zeptat, za jakou cenu?

„Když se ptali Dalajlámy, co ho na lidech a lidskosti nejvíc překvapuje, odpověděl:„Lidé. Protože obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze, aby znovu získali zdraví, potom se tak znepokojují minulostí a budoucností, že si neužívají přítomnosti, a.. tak nežijí ani v přítomnosti ani v budoucnosti. A žijí tak, jakoby neměli nikdy zemřít, a potom zemřou bez toho, aby předtím žili.““

• Dalajláma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.1.17 14:20
@Anonymní píše:
Prosím o anonymitu, chodí sem snacha šéfa. Já jsem dala výpověď dnes. Taky už mi t lezlo na mozek, pořád víc práce, buzerace za nesmysly. Minulý týden v pondělí byla porada, že se mění koncepce a chtěli mi dát věci, které dělat nechci, bylo by to víc práce, peníze přidat nechtějí. Odpověděla jsem na pár inzerátů a světe div se, sehnala jsem lepší práci jak z hlediska peněz, pracovní náplně, dojíždění, spousta bonusů… Včera na poradě se již řešili konrétní věci tak jsem řekla svou představu, která byla pro vedení neakceptovatelná tudíž jsem řekla, že já tu práce prostě dělat nebudu a pokud na tom trvají za jejich podmínek, chci k 31.1. odejít. Sice jim spadla brada, ale protože patřím k partě „starých“ zaměstnanců co již postupně odešli tak mě pustili a já se už těším na nové. Už teď je mi líp, jsem vysmátá a v pohodě…

Tak to je paráda, moc gratuluji!!! U nás právě také ta stará parta postupně odešla. Zbývají jen paní před důchodem a já…snad budu mít také takové štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.1.17 14:22
@Petulka1234 píše:
@bejba Jsem moc ráda, že si uvědomujete, že se máte moc ráda a odcházíte (tělo neumí mluvit, jako my, tak k vám mluví nemocí, že je něco, co musíte změnit).
Jak já říkám, peníze se musí v tomto našem světě vysluhovat, abychom měli na ty složenky, ale musíme se také sami sebe zeptat, za jakou cenu?

„Když se ptali Dalajlámy, co ho na lidech a lidskosti nejvíc překvapuje, odpověděl:„Lidé. Protože obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze, aby znovu získali zdraví, potom se tak znepokojují minulostí a budoucností, že si neužívají přítomnosti, a.. tak nežijí ani v přítomnosti ani v budoucnosti. A žijí tak, jakoby neměli nikdy zemřít, a potom zemřou bez toho, aby předtím žili.““

• Dalajláma
:srdce: :srdce: :srdce: Moc děkuji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
13.1.17 14:22

@bejba Ráda jsem nějak pomohla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.1.17 14:24
@lili355 píše:
Neváhala bych. Já takhle taky odešla z práce ze dne na den, měla jsem smlouvu na dobu určitou, už jsem to nemohla vydržet a na konci jsem se rozhoupala a sekla s tím. Neměla jsem nic jiného a prostě jsem to riskla, že budu intenzivně hledat a prostě si něco najdu.
Hledala jsem 6 týdnů :)Ono se taky mnohem lépe hledá, když může člověk nastoupit okamžitě. Čekat na někoho, kdo teprve bude dávat výpověď, se firmám moc nechce.
Navíc když to za pomoci manžela a podpory z pracáku zvládnete, není o čem.
Já žádného manžela nemám (a ani jsem neměla žádnou extra rezervu, sotva pár tisíc) a v pohodě jsem to dala. Byla jsem totiž právě už těsne před zhroucením, resp už jsem se hroutila, takže to byla doslova otázka přežití :pocitac:

Tak to mě mrzí, taky jste si asi užila svoje…Také si říkám, že budu vlastně trochu ve výhodě, když budu moct nastoupit hned…Děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.1.17 14:25
@Petulka1234 píše:
@bejba Ráda jsem nějak pomohla :srdce:

Budeme asi podobné povahy, píšete mi jak z duše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.1.17 14:29
@Samantha9 píše:
Nemáš co ztratit, max blbou práci, která tě natolik vysává, že z tebe rodina doma nic nemá. Já bych prostě riskla buď mi přidáte tolik a tolik..nebo odcházím. Tak jak tak odejít chceš, tak uvidíš, jak moc si tě tam váží. S prominutím takového „blbce“ jako jsi ty tam potřebují..dřít za pár šupů..já tohodle blbce dřív také dělala a už by me ani nehlo se nechat zneužívat. Buď si mě budete vážit a podle toho mě ohodnotíte, nebo odcházím.. Chápu, že kolikrát je človek rád, že má alespoň nejakou práci, tak drží hubu..ale ve tvém případě bych do toho šla.. :kytka:

Díky moc za podporu, určitě to s nimi ještě projednám, ale jsem i tak rozhodnutá. Alespoň si snad uvědomí, jak se k lidem chovají a že to, že jim všichni utíkají má asi nějaký důvod…Já už tam vydrřela dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
13.1.17 14:34

@bejba Je to možné :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.1.17 14:35
@Petulka1234 píše:
@bejba Je to možné :) :hug:
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12896
13.1.17 14:57

Z jakého jste regionu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.17 18:30

Jojo tak jsem manželku podporoval, dnes po roce co je doma bych už byl velmi rád kdyby zase na chvíli vypadla z baráku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat