NA SILNICI POZOR!!!

172
13.3.06 11:17

NA SILNICI POZOR!!!

Tak jsem tady opet s dalsim „otresnym“ zazitkem, berte to jako upozorneni, a varovani. Kdo cetl story ohledne siti bez anestezie, tak si dokaze (doufam) predstavit v jakem psychickem rozpolozeni se nachazim. No a jedeme o vikendu domu z prahy, malej smudla vzadu v autosedacce, jeli jsme po stare plzenske, a najednou nam tam z vedlejsi dost rychle najelo auto, za nama nikdo, tekze ten pan rychly, mohl klidne pockat, museli jsme prudce brzdit a malej zrovna spal, tak jsem se bala, aby jsme se jeste nenabourali!!! No pan rychly vzapeti zpomalil a jel asi 20tkou, to manzela „nadzvedlo“ auto predjel, a po chvili zastavil, a (ac to nedela!!!normalne) tak se ho chtel zeptat, co to melo jako znamenat. No a jak zastavil ja se ohledla, a vidim, jak chlapek se ohyba pod volant to uz jsem tusila neco divneho rekla jsem manzelovi at se naj vykasle a hlavne at uz jsme doma, tak ani nevystoupil nic a jeli jsme dal, a pak jsme potrebovali odbocit na vedlejsi my, vidim jak se auto blizi, bylo to americke vetsi auto, a koukam JAK BLAZEN, ten chlap mel v ruce PISTOLI a miril na nas!!!!!!!!!!!!!!§ ze stazenym okynkem, to uz jsem nestihala, jen jsem kricela ON ma pistoli jed jed, byla to hruza! ja s malym vzadu, a jak jsme odbocovali a pred tim cekali na odboceni tak na nas miril, za bileho dne, na namesti!!!!!! to uz bylo moc, nevedela jsem co delat, volat policii? co udela? spz nevime, jen typ auta, popis chlapa si jo, ale co, on jsi nas pak najde a udela nam peklo, porad jsem se otacela a bala se ze nas bude pronasledovat, bylomu neco kolem 40-50 takze podle me by uz mel vedet co dela. Samozrejme nadalku clovek nepozna zdalije prava nebo maketa, ale copak mohl riskovat, ze my pravou nemame a nebudeme se branit? Nedokazu si to vysvetlit, a tak, radeji nevystupujte z auta a pokud se nekdo shyba pod volant tak upalujte prac, davejte si pozor na silnici kdo za vami jede. Zni to silene, ale na auto a posleze na me nekdo miril poprve v zivote. Porad ho vidim, tu jeho tvar a tu pistolo, bylo to par metru, mozna mohl vystrelit, ale na ute nic nemame…tak nevim. Predstava, ze by manzel vysel, malej v aute brrrrrrrrr. radsi nedomyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.3.06 11:25

teda mum!! uff, uplne mi beha mi beha mraz po zadech. Hruza, c o se dneska deje!
Nas zase malem smetl kamion ted o vikendu, tlacil se na nas, pak to neubrzdil, to je ve mne tolik vzteku, ze bzch toho ridica nejradeji nakopala do zadku!
Ale je pravda, davejme si pozor, lidi jsou dnes zli, nastvani a nejdou daleko, aby pouzili nasili…

• Citovat
  • Upravit
695
13.3.06 11:44

Ten člověk musel být duševně chorý. Tak na takové je třeba si dávat pozor nejen na silnici. Zvažte, zda nebude dobré informovat policii. I kdyby si jen dělal legraci a zkusill to na někoho při jízdě, může to způsobit lehce nehodu.
Kolikrát už jsem si říkala „Co se to dneska s těmi lidmi děje?“
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.3.06 11:46

Ty máš teda zážitky. Nám se stalo že jsme jeli autem a doprotivky auto předjíždělo ale pořád to auto bylo vedle auta které předjíždělo a my jeli naproti.Hrozil nám čelní náraz.Manžel dupnul na brzdu, já v pátém měsíci těhotenství s dvojčatama auto udělalo myšku , těsně do nás nenarazil a jel si vesele dál. Já vyklepaná.Dnes fakt jezdí piráti a často pak na to doplácejí ti nevinní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
13.3.06 11:47

Ještě jsem chtěla dodat. Podle toho, jak vám vjel do cesty a pak vás brzdil, to musel mít naplánované. Sice to asi nebylo osobní, ale zrovna vy jste jeli ve špatný čas na špatném místě.
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.3.06 12:01

Chtěla jsem říct to samé, že to vypadá naplánovaně. nemůže to mít souvislost s tím vaším úrazem?=zastrašování? Z toho mi běhá mráz po zádech, snad to byla jenom náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.3.06 12:10

holky nestraste!!!!!!!!!! uz takhle mam nervy na pochodu 8O
jeste ze mam toho dobrmana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.06 12:53

Pošli typy do TV nova. V pořadu na vlastní oči by se obě tvoje historky určitě chytly.

• Citovat
  • Upravit
695
13.3.06 13:07

Ale to né. To musel být nějaký blázen, který si hledal náhodnou oběť.
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.06 13:08

já bych to oznámila policii, i když by mi manžel řekl,že jsem se asi zbláíznila,že si nás ten člověk může najít.Taky nerní tak snadný zjistit vaši totožnost a myslím si spíš že to bude náhoda vyšinutého pošahance,ale nenechala bych to jen tak.Hodně zdravíčka všem Lucka

• Citovat
  • Upravit
2857
13.3.06 13:10

Ahojky,

četla jsem oboje, u šití bez anestezie jsem si pěkně pořvala, neb mám skoro stejně staré dítko a vím jak by bylo mě kdyby se něco takovýho stalo.....

s tou žalobou… problém je že dr. stojí při sobě. Kámoščině mamince před 3 lety dr. zapříčinil ze zlomené nohy smrt...... žalobu podávali, ale ničho tím bohužel nedosáhli a dál to táhnout pro ně bylo příliš bolestivé…

takže pokud na to máte náturu, tak bych klidně uvažovala o té televizi…
ať vidí co něktrá hovada (tím myslím dr. ale to co šilo tvýmu malýmu pusinku - pro to se oslovení dr. nehodí) jsou schopná udělat… achjo je mi z toho smutno…

Tak se držte:)))

Malýmu posílám pusinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.3.06 13:31

Ahoj,
Mum - to je šílené.Ale vím jedno, určitě bych to na policii oznámila.Možná by to k ničemu nebylo, ale pro jistotu, třeba ten blázen už někoho někdy pistolí ohrožoval, tak aby to bylo aspoň ohlášené.

Doufám, že to anonymovo - „dát to Novu“ má být jen nápad, nikoliv posměch. Věřte, že hororové situace, které běží občas na Nově, se vás jednou můžou týkat také.A to i když žijete poklidným životem.Stačí být jen na špatném místě ve špatnou dobu, nesprávně vyhodnotit situaci,......a už se vezete i když si myslíte, že se vám to nikdy nemůže stát.Normální člověk se pak cítí vystrašený, zmatený, neví, co dělat, právě proto, že to pro něj nejsou běžné situace.

MUM - doufám, že už jste si to špatné vybrali a teď už vás žádné horory nečekají.Mrzí mě to, jak ošklivě se zachovali v nemocnici k tvému chlapečkovi.Vím, jak bezmocný se člověk cítí vůči špatnému chování lékařů.A teď ještě ta pistole - holka, přeji ti nervy z ocele, abys to vše přešla ve zdraví.Já bych byla asi „na prášky“.
Teď už hodně klidu
pa Bodlinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
13.3.06 13:51

Teda, Mum, četla jsem to s hrůzou v očích. Já jsem nasr..... když mě někdo na silnici ohrožuje svou „úžasnou“ jízdou, kdybych viděla pistoli, tak asi umřu hrůzou!!!
Naštěstí to dobře dopadlo.
A taky si myslím, že to byl jen nějaký blázen a vy jste byli náhodná oběť, že te nebylo plánované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.3.06 14:05

ja taky malem hruzou umrelo, ono videt to v tv a pak zazit je opravdu velky rozdil, clovek fakt nevi, co bude nasledovat…kdyby nebyl malej v aute, tak by me to tak nedostalo…no holky, fakt, nikdo nevi co bude zitra, 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
14.3.06 20:18

no ja tady na to koukam jak puk,to je hruza,manzel jezdi casto autem,tak nejen ze se o nej bojim aby do se nekde nevyboural,protoze se kazdej lepi jako kdyby mel kdovijaky brzdy,ted se budu bat jeste skrz chlapy s pistoli no to je hruza fakt nemam slov,co se dnes deje!ja bych to taky sla nahlasit!!urcite.i kdyby to k nicemu nebylo,ale treba nekdy se to zase stane a budou mit pak vice informaci.a treba ho chytnou.nevim teda fakt si myslite ze by to melo souvislost s tim sitim jazyka??no dnes uz je asi mozne vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová