Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, vím, ze toto téma sem moc nepatří, ale chci se zeptat. Otázka pro uživatele telefonu IPhone. Kde kupujete nabíječky? Dřív jsme kupovali s Alliexpressu, vydrzeli chvilicku. Zkusili jsme Kik, už vydrzeli déle. Kde kupujete nabíječky vy? Děkuji předem.
![]()
Alza. Teda tu část co se píchá do zásuvky sem neměnila, tu sem měla klidne od Samsungu, doma si je různě půjčujeme a kabel sem brala na té Alze, tak stojí neoriginal kolem stovky.
Jedině originalní nabiječku. Neumím si představit mit telefon s pořizovací cenou nad 20k a nabijet jej nabiječkou z Ali
![]()
Ta baterie se nekvalitní nabiječkou ničí.
To samé, když použijete adaptér od samsungu - mají jiné volty.
Koupila bych jen originál, ale mám za svůj život 3. iPhone a nabíječky fungujou všechny, tak nevím co s nimi děláte ![]()
Mám tu co jsem dostala k telefonu
Jinou nepotřebuji, kdyby, tak koupím originál.
Děkuji moc všem za odpovědi. Me právě ty originální vůbec nevydrželi. 🙈
Mám těch nabíječek x - v práci, v autech, doma snad v každé místnosti. S kabelem i jen podložky na bezdrátové dobíjení (Ikea). Něco origo, něco Datart, Alza, iStyle (ne origo). Fungujou všechny
Ale já na tom dobíjím i AirPods Pro a Apple Watch.
Ahoj, taky jednou za čas koupím z Ebay, fungují jak které, jak kdy.
Jendou jsem v iStore koupila dva kabely, delší, „obalené“ šňůrou, ne tím plastem, prý déle vydrží a nelámou se. To je pravda, dají se i pěkně ohýbat. Mámě funguje pořád (už je to skoro rok), ale mě občas přestane nabíjet (jsou to sekundy).
(edit: nejsou originál, prodavač mi je sám doporučil, že je používá, jsou levnější a výhoda je i v tom materiálu)
Jinak v autě máme ten z IKEA a funguje skvěle. Až tam příště pojedeme, vezmu si určitě další a chci vyzkoušet i ty na bezdrátové dobíjení. ![]()