Mám nabídku práce, ale jak vyřešit hlídání?

Anonymní
20.3.14 16:28

nabizi mi praci ale..

Dostala jsem nabidku prace delal ve fabrice, do zitrka se mam rozhodnout jestli to vezmu a desne me to laka, ale co s malym? nevzali nas do skolky, pritel maka od 5 do 18:00. A tam by byli ranni odpoledni a vecerni a nevim co s malym. plat bych tam mela asi 12-15 000 a pani na hlidani si tu uctuji tak 60 kc na hodinu, takze bych makala jen na pani na hlidani. Co by jste vy na mem miste delali? jsem stale jeste na rodicaku a po rodicaku zas budu doufat, ze se jinak naskytne nejaka prace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
20.3.14 16:30

A co soukromou školku, to bys platila méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
20.3.14 16:32

Estli bys vydelava jen na pani na hlidani tak bych byla radeji se svym ditetem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 16:33

@Isiska ty uz jsem dnes vsechny obvolala co tu jsou a jsou vsechny narvane. Mame se jen zapsat do poradniku a cekat kdy se uvolni misto :(

• Citovat
  • Upravit
27632
20.3.14 16:36

A co tě láká na práci ve fabrice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
20.3.14 16:38

@ka2ka Nevíš jaká je tam v jejich městě pracovní nabídka - tak je vděčná a lákají to jít do práce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
20.3.14 16:39

Nemakala bych jen na paní na hlídání, to bych raději byla doma…

• Citovat
  • Upravit
alli_li
20.3.14 16:39

Jinak jsem teď na tom stejným co zakladatelka - taky přemýšlím to jestli zůstanu s prckem doma - nebo budu vydělávat jen na soukr. školku popř. chůvu.

Tak těžko radit. :(

• Citovat
  • Upravit
72725
20.3.14 16:40

Asi je nesmysl vydělávat jen na chůvu. Do toho bych nešla :zed: pokud bys měla soukromou, tak je to v pohodě.. takhle o ničem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27632
20.3.14 16:43
@alli_li píše:
@ka2ka Nevíš jaká je tam v jejich městě pracovní nabídka - tak je vděčná a lákají to jít do práce. :nevim:

já se jenom ptám protože to musí být hodně zajímavá práce, pokud uvažuje o tom, že půjde pracovat a v podstatě nic nevydělá když všechno vrazí do chůvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
20.3.14 16:44

A zakladatelko nějakou kamarádku na mateřský, který bys za hlídání dala nějakou částku v okolí nemáš?

Ona by určitě za přivýdělek byla ráda

• Citovat
  • Upravit
4200
20.3.14 16:45

Určitě bych do práce šla. Zvlášť pokud tě láká. Při nouzi nejvyšší můžeš zatím využít tu chůvu a jinak bych dala inzeráty (třeba i k pediatrovi, do mateřského centra atd.) s částkou, která tobě přijde adekvátní. Myslím, že pak budeš vybírat ty z docela dost možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
20.3.14 16:46

@ka2ka Pro mě v tuhle chvíli, po 4 letech doma, je zajímavá každá práce :mrgreen: Jen abych se dostala mezi lidi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2436

@ka2ka No vzhledem k tomu, jak to teď vypadá se zaměstnáváním ženskejch po RD, tak to naprosto chápu ať je to práce jaká chce. Pokud je tam výhled, že by to byla dlouhodobá a stabilní práce tedy HPP s klasickou pracovní smlouvou tak i stojí za to, nějakou dobu makat jen na hlídání, protože po RD třeba nemusí nic najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

O no jde právě o to, že tu je špatná nabídka práce. Tato práce sice není v místě, ale firma hradí i cestu. a jelikož mi nikde práci nedrži nikdo, tak pak budu těžko hledat práci, tak abych mohla ještě malého vyzvedávat ze školky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová